Mooie installatie!

Solar Concept heeft bij ons een mooie installatie van E.on zonnepanelen met Enphase controller aangelegd. In totaal dertien panelen. Het aanvragen van de offertes ging heel vlot, in overleg met Koen nog een en ander aangepast. We hadden vrij specifieke eisen, waar uiteindelijk allemaal rekening mee werd gehouden.Wat niet heel soepel liep was de communicatie met de planning: Je krijgt een standaardmail met de datum van plaatsing, zonder dat hierover overleg plaats vindt. Vervolgens zijn ze telefonisch slecht bereikbaar, krijg je een telefonist aan de lijn die je uitlacht en krijg je uiteindelijk wéér een standaard e-mail. Hierover een klacht ingediend en dit is gelijk opgepakt en hebben we netjes excuses gekregen. Via Koen netjes uitleg gehad en uiteindelijk stonden de vriendelijke monteurs zelfs eerder dan gepland voor de deur. In no-time lagen de panelen op het dak, was de groepenkast aangepast en stond de Envoy S vrolijk te knipperen. De login zouden we na twee dagen ontvangen, maar diezelfde middag konden we al inloggen en zien waar we aan het besparen zijn. Top geregeld, maar schaaf nog wat aan de standaardprocessen, zodat de klant snapt wat er gebeurt.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen

Advies was fijn. Er werd tijd genomen voor mij als klant. De planning was helaas niet top. 2 dagen voor plaatsing werd het verplaatst, omdat het een feestdag was. Dit had ik van tevoren al bij Solar aangegeven, maar Solar gaf aan dat er gewerkt zou worden.

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen

Hele goede uitleg over wat er mogelijk was met de thuisbatterij. Redelijke bedenktijd om te beslissen. Goede communicatie via de mail. Op dag van plaatsing kwam een vriendelijke monteur, aan al onze wensen werd voldaan. Monteur heeft netjes en zorgvuldig gewerkt en ruimde ook alle troep op. Wij zijn zeer tevreden

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.

top bedrijf

Goed en regelmatig contact. Er wordt rekening gehouden met onze wensen. Netjes, aardige werkende mensen.

prettig bedrijf!

Een fijn bedrijf waarbij goede communicatie plaats vindt. Afstemming ons was heel fijn. De monteurs waren te vroeg, het was geen probleem om op ons te wachten. Heel fijne houding.

Top!

Solar Concept heeft naar volle tevredenheid 8 st pv pannel bij ons gemonteerd. S.C. is alle afspraken nagekomen.ik kan daarom S.C. aanbevelen!

Goede adviezen goede uitvoering goede after sale zorg

Goede adviezen goede uitvoering goede after sale zorg

• Prijs
  • Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen, Groepenkast, Thuisbatterij, Laadpaal

Duidelijke communicatie en goede oplevering

Verliep alles vlekkeloos? Nee...maar waarom dan toch 5 sterren? Lees meer... Vanaf aankoop tot en met installatie en oplevering zonnepanelen goede uitleg en begeleiding. Geen verrassende extra kosten. Afdeling planning verdient misschien wat aandacht: bij de eerste schouw had de schouwer onvoldoende expertise om een goede route voor de bekabeling te vinden en bij installatie was de beloofde monteur (tweede schouwer) niet ingepland. Uiteindelijk alles snel en kordaat opgelost. De bekabelingsroute was niet eenvoudig, maar door goed meedenken van Solar Concept en de installateur van de zonnepanelen (zzper) zijn de kabels uiteindelijk volledig uit het zicht en super strak aangelegd. Er wordt netjes gewerkt en afval wordt keurig afgevoerd. Vriendelijk personeel, bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Daarom 5 sterren.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen

Uitstekende ervaring van begin tot eind!

Vanaf het eerste telefoongesprek tot de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen is alles perfect verlopen. Het hele proces werd duidelijk en begrijpelijk uitgelegd – wat ik erg prettig vond, zeker omdat ik zelf niet veel van zonnepanelen af wist. De communicatie was helder en vriendelijk. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me serieus genomen. Op de dag van installatie kwamen de monteurs keurig op tijd. Ze waren professioneel, werkten snel en netjes, en binnen een ochtend lagen de zonnepanelen al keurig op het dak. Ik ben ontzettend tevreden over de service en zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar zonnepanelen!

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen

Marcel en team heeft ons goed geholpen.

Marcel en zijn team hebben ons uitstekend geholpen. Ze gaven duidelijke en gedetailleerde uitleg over de verschillende mogelijkheden, waardoor we in staat waren om een weloverwogen keuze te maken die perfect aansluit bij onze situatie. De manier waarop ze alles uitlegden voelde zeer professioneel en geruststellend aan. We hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Bovendien werden alle gemaakte afspraken stipt nagekomen, wat voor ons een belangrijk aspect was. Dit heeft bijgedragen aan het vertrouwen en de tevredenheid die we over het hele proces hadden.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen, Groepenkast

De installatie is keurig gemonteerd en werkt prima

De monteurs kwamen netjes op tijd waren vriendelijk hebben mee gekeken voor de beste plaats voor de thuisbatterij en er is een mooie goedwerkende installatie gemaakt.

Meteen helemaal goed

Een prima advies door de adviseur die mij klantgericht adviseerde daarom ging vrijwel direct akkoord met het plaatsen van de panelen. Korte tijd later kreeg de datum van plaatsen ik vond het een goed plan. De plaatsing was in een paar uur klaar prima en vakkundig door de heren, meer dan goed Solar concept is zeer aan te raden, ik zou zeggen ga zo door

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen

Superblij dat wij voor Solar Concept hebben gekozen.

Afgelopen donderdag zijn de zonnepanelen bij ons geplaatst. Dit hebben zij perfect en snel gedaan. Ik had zelf vergeten om door te geven dat er ook nog een aardlekschakelaar grplaatst moest worden. Helaas had de monteur dit niet bij zich. Maar 1 telefoontje naar Solar Concept en een collega heeft dit snel naar ons huis gebracht zodat het gelijk geplaatst en aangesloten kon worden. Super, super blij mee. Een dikke 10 voor Solar Concept en de mensen die het bij ons geplaatst hebben.

Helemaal goed

Fijn telefonisch contact. Afspraken snel gemaakt. Hardwerkende monteurs die snel en goed werk hebben geleverd!

Keurige installatie door Ruud

Hele fijne installateur, heeft verstand van zaken en verteld wat hij doet en werkt netjes. Iets meer als een halve dag en de 6 AlphaESS batterijen en omvormer werden in gebruik gesteld. Draait gelijk goed!

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Na een thuisafspraak goed advies gehad. Als er vragen waren werden deze snel beantwoord via de mail. Nadat ik voor een kleine vraag over de installatie gebeld had zou ik worden terug gebeld door iemand die er verstand van zou hebben maar dit was niet gebeurd. Dat zou dan nog beter kunnen. Maar voor de rest zijn we zeer tevreden!! Installatie is ook vlekkeloos verlopen.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen, Thuisbatterij

Prima communicatie, alles werkt goed

Prima communicatie. Vriendelijke jongens bij het plaatsen. Alles functioneert goed.

zonnepanelen

14 zonnepalen geplaatst. Goed vooronderzoek, netjes geplaatst. Mooie prijs.

Zeer goede service

Solar concept heeft een duidelijke internet site en zijn transparant in hun advies. De afgemaakte afspraken worden goed nagekomen. Het product ( 12 zonnepanelen) zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en werken goed

Perfecte service en installatie

Solar Concept heeft ons echt perfect geholpen, hun expertise gedeeld en de installatie was precies zoals afgesproken. De prijs was ook schappelijk.

Top service

Batterijen en zonnepanelen beiden van Solar Concept. De mensen zijn vriendelijk en deskundig en de communicatie was top. Zeker een aanrader.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Zonnepanelen, Thuisbatterij

Duidelijk informatie en vlotte installatie

Het volledige proces van offerte tot installatie liep zeer vloeiend. Geen enkele kritisch kanttekening.

zeer prettig

van begin tot einde vlot en goed verlopen. Zeer tevreden.

Super batterij!

Heel blij met mijn grote batterij, en dat is ook de man van mij.

• Wat heeft Solar Concept bij je geïnstalleerd? Thuisbatterij

Vakwerk en goede communicatie en begeleiding!

Zowel bij de zonnepanelen als bij de batterij heb ik alleen maar goede ervaringen met Solar Concept. Reageren snel, communiceren goed en ook bij de installatie van hard- en software nemen ze de tijd om je alles uit te leggen en gaan ze niet voordat het perfect werkt.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.