Prima communicatie. Vriendelijke jongens bij het plaatsen. Alles functioneert goed.
14 zonnepalen geplaatst. Goed vooronderzoek, netjes geplaatst. Mooie prijs.
Solar concept heeft een duidelijke internet site en zijn transparant in hun advies. De afgemaakte afspraken worden goed nagekomen. Het product ( 12 zonnepanelen) zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en werken goed
Solar Concept heeft ons echt perfect geholpen, hun expertise gedeeld en de installatie was precies zoals afgesproken. De prijs was ook schappelijk.
Batterijen en zonnepanelen beiden van Solar Concept. De mensen zijn vriendelijk en deskundig en de communicatie was top. Zeker een aanrader.
Het volledige proces van offerte tot installatie liep zeer vloeiend. Geen enkele kritisch kanttekening.
van begin tot einde vlot en goed verlopen. Zeer tevreden.
Heel blij met mijn grote batterij, en dat is ook de man van mij.
Zowel bij de zonnepanelen als bij de batterij heb ik alleen maar goede ervaringen met Solar Concept. Reageren snel, communiceren goed en ook bij de installatie van hard- en software nemen ze de tijd om je alles uit te leggen en gaan ze niet voordat het perfect werkt.
Hi Aad, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Fijn dat de installatie van jouw zonnepanelen en thuisbatterij soepel is verlopen. Geniet van jou installatie en laat de zon maar schijnen.
Nadat Solar Concept een tijd geleden mijn zonnepanelen had geplaatst was het nu tijd een laadpaal te plaatsen. Er waren wat uitdagingen, steeds werd er een oplossing voorgesteld. Ik ben rolstoel gebonden, ook hiermee werd goed rekening gehouden. Het eindresultaat is naar wens. Prima service, zeer tevreden.
Hi Dianne, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dit installatie van jouw laadpaal soepel is verlopen. Geniet ervan!
Thuisbatterijen van Enphase laten installeren door SolarConcept. Keurig opgehangen op de door mij gewenste plek in de garage. Ook de aansluiting op de meterkast via de kruipruimte netjes uitgevoerd. Echter waren niet alle draadjes correct verbonden in de meterkast waar de monteur - ook na nog een keer terugkomen - helaas niet uitkwam. Tevens niet aangemeld bij Enphase waardoor geen monitoring mogelijk was. Na 7 weken kwam een andere monteur die de restpunten keurig op kon lossen en hiermede een werkend systeem op leverde. Ergo: Keurig opgehangen. Helaas aanvankelijk vergeten monitoring in te stellen en verkeerde aansluitingen in meterkast waardoor foute meetwaarden. Na 7 weken opgelost en nu werkt het als een trein!! En dat telt. Dus toch 4 sterren, anders waren het er 5 geweest.
Beste Piet, bedankt voor het delen van je ervaring. Allereerst fijn om te lezen dat de thuisbatterij het gewenste resultaat voor je oplevert. Daarnaast zijn we blij dat je ons feedback geeft, dit gaan we zeker intern bespreken. Voor nu wensen we je heel veel plezier met je thuisbatterij en laat het energie-opslaan maar beginnen!
Goede afspraken in de tijdlijn en toen er achteraf ff problemen waren , adequaat opgelost.
Supergoede info ontvangen. Waarna een mooie offerte kwam. Alles snel geregeld en door vakbekwame monteur geïnstalleerd
Hey Sylvian, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van je thuisbatterij en laat de zon maar schijnen!
mijn ervaring is super goed , solarconcept heeft de zonnepanelen gelegd bij mijn zoons en dochter en mijn nog huidige huis en nu weer bij ons nieuwe huis. Wij zijn uiterst tevreden over de manier van communiceren en ook vooral de professionele begeleiding van het project. Een dikke duim voor Solarconcept. gr. Rob Walters
Top bedrijf. Goede service. Upgrade accu’s gekregen zonder meer prijs. Goede uitleg AlphaESS app.
Hey Patrick, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van je installatie en laat het opwekken maar beginnen.
Laadpaal laten plaatsen door Solarconcept. Duidelijke offerte en duidelijke afspraken. Goede communicatie toen er iets veranderde. En de monteur ging niet weg totdat het werkte. Tevreden klant.
Hey Alexander, bedankt voor je review. Jouw compliment geven we door aan onze monteur. Geniet van je laadpaal!
Vanaf het eerste contactmoment is alles super goed verlopen. Advies, aanvraag, huisbezoek en de installatie. Prettig en fijn medewerkers zowel tijdens de uitvoering en met het backoffice team. Een hele fijn e ervaring rijker, en zo kan het ook. Nu genieten van onze zonnepanelen. Dank aan de toppers van Solar Concept. Fam. Diels
Hey Sjaak, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Wij wensen je veel zonuren toe!
Mannen waren er op rijd prima opgeruimd en mij heel blij achter gelaten met mooie zonnepanelen.
Hey Bart, fijn om te horen! Daar doen we het voor. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Solar geeft een heldere en transparante presentatie van het aanbod, zonder addertjes onder het gras. Daarna neemt Solar je als klant bij de hand gedurende het traject om de zonnepanelen zo veel mogelijk aan te sluiten bij je wensen, maar ook dat je het meeste rendement realiseert. Medewerkers van Solar (zowel binnen en buitendienst) zijn zeer vriendelijk, kundig, behulpzaam en goed bereikbaar. Ik adviseer iedereen Solar concept voor het plaatsen van zonnepanelen.
Beste Familie Hassink, wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Solar Concept. Daar doen we het natuurlijk voor! Wij wensen jullie veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen!
Een paar jaar geleden hebben we 11 zonnepanelen laten plaatsen. Dat was zo een goede ervaring dat we, gelet op het vervallen van de terugleververgoeding voor zonnestroom, Solar Concept gevraagd hebben een thuisbatterij te installeren. Op de dag van de installatie bleek de oorspronkelijk voorziene plaats voor de thuisbatterij eigenlijk niet mogelijk was vanwege de waterstand in de kruipruimte. Maar de monteur heeft zich niet uit het veld laten slaan en op creatieve wijze een oplossing gevonden die zelfs nog beter was dan gepland. En een betere plek, en een verbetering van de meterkast en een goedkopere thuisbatterij. Wat kan je nog meer van een meedenk firma verwachten? En had ik al gezegd hoe geduldig alle medewerkers van Solar Concept zijn als je ze om uitleg vraagt?
Hey Nico, bedankt voor je review. Hier doen we het voor. De complimenten geven we zeker door aan onze jongens. Geniet van je installatie en laat het opwekken maar beginnen.
Gewoon zo als het hoort Alles liep zoals het vermeld was. Geen gedoe of wat dan ook Super tevreden.
Dit bedrijf heeft in een nieuwbouwproject honderden zonnepanelen mogen plaatsen, maar nu ze eenmaal liggen en ik een eenvoudige vraag heb over de levering van een Envoy router, zijn ze niet meer bereikbaar. Ik vrees dat als je dit bedrijf echt nodig hebt, ze niet thuis zijn.
Onlangs een nieuwe meterkast laten plaatsen. De oude voldeed niet aan de juiste norm en specificaties om onze toekomstige thuisaccu aan te kunnen en mogen sluiten. Snel een afspraak gemaakt en nog sneller geplaatst. Goede communicatie waar ik veel waarde aan hecht
Solar staat voor wat ze zeggen.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.