prima behandeld

goede service

top service

Bij aanvang van vakantie motorprobleem in buitenland. Op afstand door Auto Christiaan service verricht en bij terugkomst in Nederland het probleem prima en na volle tevredenheid opgelost.

De grote beurt met APK is heel goed verlopen.

Bijzonder prettig dat er overleg is over wat er gedaan moet worden.

Prima service. En afhandeling van de keuring

Super goed

Goede service en een super team

Uitstekende service.

Zeer goed geholpen door Richard. Hij nam de tijd om alles door te nemen over de auto en heeft professioneel naar de inruil auto gekeken en besproken. Alles wat is afgesproken is nagekomen en is zelfs boven mijn verwachtingen waargemaakt! Zeer goed bedrijf dat graag een extra stap zet voor de klant.

Perfecte dienstverlening

Ik heb voor de aankoop van mijn auto voldoende informatie ontvangen. Er is mij voorgerekend wat de financiële verschillen zijn met mijn huidige auto, qua belasting en brandstof. Op die manier heb ik inzicht gekregen dat een diesel voor mij wel uit kon. De navigatie is netjes geïnstalleerd. De leen auto stond al klaar. Mijn auto netjes gewassen weer meegekregen. De handleiding was in het Frans, maar Richard heeft voor mij mijn telefoon netjes aangesloten. De auto rijdt super. Ben er erg blij mee.

uitstekend

uitstekend

Top werk verricht!

Na ongeveer 2 uur lang rijden naar Blokzijl ben ik dankzij verkoper Richard een trotse eigenaar geworden van een mooie Renault Clio!! Bedankt voor je toffe werk Richard!

Snelle en correcte service

Snelle en correctie service door vakkundig personeel

het was leuk zaken doen met de vertegenwoordiger Richard.

De garage heeft mooie auto s staan voor een betaalbare prijs.

Top bedrijf

Goede, snelle service voor zowel verkoop/aankoop en onderhoud. Blijf zo door gaan!

helemaal goed

niks op aan te merken en de service was goed!!!

Goed geholpen maar wel dure reparatie.

Vriendelijke bediening

Ik werd vlug geholpen

Toen ik opbelde kon ik direct komen en werd de accu vervangen en ook de banden konden nog worden verwisseld prima service en een tevreden klant,

Goed behandeld en goede service

Worden goed behandeld en de service is goed

Prima geholpen.

Namen de tijd. Nette auto voor een nette prijs...

Prima garage vakkundige monteurs

Goede service, kan er altijd terecht.

Wanneer er iets is en ik rij even langs, word ik altijd gelijk geholpen.

Altijd bereid om te helpen

Vakmensen

Meerdere auto’s in onderhoud bij dit bedrijf, meedenkend, vakbekwaam en je komt nooit voor verassingen te staan. Bij eventuele onkosten worden altijd van te voren overlegd dus nooit geen misverstanden, aanrader !

Goeie garage

Wij zijn al een paar jaar als klant bij Auto Christiaan en bevalt goed. Altijd netjes geholpen.

Persoonlijk overleg en behandeling

Telefonisch een reparatie gepland en dat verliep gewoon goed. Vriendelijk en snel.

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.