Heeft een totaal van 348 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment99%
De beoordelingen prijzen consequent vriendelijk en deskundig personeel. Klanten noemen duidelijke uitleg, persoonlijke aandacht en snelle reacties. De service wordt als betrouwbaar, behulpzaam en klantgericht omschreven. Al met al is de ervaring positief en wordt men aangemoedigd terug te komen.
Sterke punten
Vriendelijke en deskundige medewerkers
Snelle en duidelijke service
Betrokken en behulpzame klantenservice
Gebaseerd op 16 reviews
Professioneel, vriendelijk en ontzorgd
Ik werd heel vriendelijk en op een persoonlijke maar professionele manier ontvangen. De mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd en er werd snel geschakeld waardoor ik me heel goed geholpen voelde.
15 January 2026
Simone
Egmond
Altijd behulpzaam en uiterst vriendelijk. Goed en eerlijk advies. Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, niets is teveel.
13 January 2026
Hans
Top service
Peter-Paul is vriendelijk, behulpzaam, kundig.
Een echte vakman/ondernemer.
Kom er altijd graag.
10 January 2026
Caspar
Voorbeeldig
Hij heeft me voorbeeldig geholpen. In alle rust. Hij nam de tijd voor me. En hij beloofde mij dat ik altijd kan langs komen voor hulp.
20 December 2025
Hillebrand
Zakelijk afgehandeld
De voorspelling van hulp die mijn dochter voorspelde, werd bewaarheid
30 November 2025
R.A.A.
topservice
Zeer deskundig en geduldig Peterpaul. Helpt mij altijd goed.
24 November 2025
Jean-Paul
Heemstede
Efficiënte en professionele dienstverlening met een lach!
Efficiente en professionele dienstverlening met een lach!
9 November 2025
Tjalling
Goede betrouwbare service
Vriendelijk en correct.
5 November 2025
J.C.C.M.
Heelstede
Klantgerichtheid is super, deskundig en aandacht voor de klant.
Klantgerichtheid is super, deskundig en aandacht voor de klant.
4 November 2025
Micha
Heemstede
Altijd behulpzaam dus een top service
Perfect!
31 October 2025
H.M.
Delft
Staat altijd klaar en loste de zaken goed en snel op.
Ik kom al jaren bij Optie 1, zowel zakelijk als privé. Bijzonder fijne service en erg behulpzaam.
26 August 2025
Anton
Heemstede
Goede klantbdiening. altijd een luisterend oor.
Juist de klein kleinschaligheid en het redelijke ruime aanbod op kwalitatief niveau is de service die wij zoeken. Geen gedoe op on-line winkels, die niet eens een telefoonnummer achterlaten.
16 July 2025
Roland
Bennebroek
Servicegericht, vriendelijk en betrouwbaar
Al sinds vele jaren ervaar ik hier servicegerichtheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Van harte aanbevolen!
25 April 2025
J.
Haarlem
Geweldige winkel, vriendelijkste medewerkers.
Perfecte hulp, vriendelijke mensen.
18 April 2025
Bas
Alkmaar
Goed en vertrouwd adres
Vandaag nieuwe telefoon gekocht. Oude gegevens overgezet voor een kleine vergoeding. Zeer tevreden over deze handeling, de daarbij behorende bediening en het gedegen advies door de verkoper.
Gaan discreet om met de vertrouwelijke gegevens die je uit handen moet geven.
Kom hier al jaren achterheen als klant, omdat de adviezen en klantgerichtheid van de verkoper zo uitstekend zijn.
11 April 2025
Charles
23 March 2025
Marjanne
Superservice
PeterPaul is fantastisch, super relaxed , en geeft een duidelijke uitleg op een hele prettige manier.
Wij komen er al sinds ons eerste telefoonabonnement
18 January 2025
A.J.
Heemstede
Goede en snelle behandeling bij aanschaf nieuwe telefoon
Ik werd vriendelijk en adeq7aat geholpen, ook bij vragen daarna.
4 January 2025
E.A.
Heemstede
perfecte aandacht, kennis en service
Voor de aankoop van de i-phone 16 hebben wij ons gewend tot Optie1
in Heemstede omdat we al een goede ervaring met dit bedrijf hadden. Zoals verwacht, telefonisch overlegd, in de winkel beslist en daarna het proces in gang gezet. Overzetten data enz. De dag erna nog wat omzettingen die wij niet konden doen, konden ze in de winkel wel en zonder problemen werd alles opgelost. Goede service en ook vermeldenswaard is de check op bestaande abonnementen bij providers. Ook goede adviezen gegeven. Kortom, heel goed en 5 sterren.
13 November 2024
Ron
HEEMSTEDE
Behulpzaam
Mijn nieuwe tel helemaal overgezet , alles wat ik belangrijk vond geregeld in mijn nieuwe telefoon. Service is perfect een jonge ondernemer met ouderwets behulpzaam geduldig en rustgevend service wat heel prettig is,
Hartstikke bedankt Peterpaul … ik wens je heel veel succes
6 November 2024
F.
Demirel
Een zeer klantvriendelijke behandeling.
Veel kennis van zaken, rustig en alle tijd nemend voor een klant.
5 November 2024
Jan Willemink
Heemstede
Gewoon prima, niet teveel gepraat wordt gewoon goed geregeld.
2 November 2024
S.W.
Snelle service en behulpzaam
Vriendelijk en bereid om alles goed uit te leggen.
25 October 2024
Marion
Vakkundig en geduldig
Prima service, en dat ervaar ik al vele jaren.
Peter-Paul legt alles uit in begrijpelijke taal, handig voor de digibeten onder ons!
Bedankt en graag tot ziens.
Jeroen
23 October 2024
J.
ALTIJD GOED
Ik kom er al jaren en ben erg tevreden. Goed service en erg behulpzaam!
21 October 2024
Christine