Declareren is gemakkelijk en snel je geld op je rekening.
Alles snel geregeld
Beste YOURI Bouwmeester, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is geregeld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Twee jaar achter elkaar declaratie ingediend voor jaarlijkse controle en inentingen van ons hondje en meteen uitbetaald gekregen
Beste Tsa Bult-arts, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle uitbetaling van uw declaraties. Uw tevredenheid en die van uw hondje staan bij ons voorop! Als we in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Het declaratieformulier is snel ingevuld en de uitbetaling volgt vaak na een paar dagen. Ben tot nu toe zeer tevreden.
Beste W. de Vries, Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het invullen van het declaratieformulier soepel gaat en dat u tevreden bent over de snelheid van onze uitbetalingen. Dat is precies waar we naar streven: een simpel en efficiënt proces voor onze klanten. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Ondanks een niet gedekte operatie is men mij toch deels tegemoet gekomen in de kosten. Dat is een fijne coulance!
Beste S.H., Hoorn, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we u konden helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Alles vlot afgehandeld
Beste Andrzej Ferwert, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens en vlot is afgehandeld! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Een medicijn wordt zonder opgave van reden niet vergoedt
Beste Inge Dijkhuizen, Hartelijk dank voor uw review. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer bepaalde kosten niet vergoed worden, en lichten dit graag verder toe. Het medicijn Simparica is bedoeld voor de preventie van vlooien en teken bij uw hond. Preventieve zorg, zoals deze, wordt uitsluitend vergoed binnen ons Top Pakket. In uw huidige pakket is deze dekking niet inbegrepen. Daarnaast valt het medicijn Cytopoint, dat gebruikt wordt voor de behandeling van allergieën, eveneens onder een categorie die alleen binnen het Top Pakket wordt vergoed. Allergiebehandelingen worden namelijk niet gedekt in de overige pakketten. Op onze website leest u precies wat u wel en niet vergoed krijgt. In uw geval was het Top Pakket dus beter geweest. We hopen dat deze uitleg duidelijkheid biedt. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen we u graag! Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Gemaild,snelle terugkoppeling en uitbetaling
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle terugkoppeling en de vlotte uitbetaling. Daar doen we het voor! We staan voor u klaar als u nog vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Gemakkelijk de nota declareren en zeer snel een reactie mbt het uit te keren bedrag
Beste HANNEKE Fouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u het declareren van de nota als gemakkelijk heeft ervaren en dat u snel duidelijkheid kreeg over het uit te keren bedrag. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Betaal over de €500 per jaar met een eigen risico van €150. Maar je krijgt niets terug totdat je het eigen risico, c.q. 80% van wat je betaald hebt overschreed. Dus niets terug voor inentingen of andere kleine ingrepen. Dit is anders bij mijn andere verzekering. Daar krijg ik 80% terug. En die verzekering kun je ook na het eerste jaar elke maand opzeggen. En bij overlijden zelfs meteen. Deze verzekering moet je uiterst 1 maand voor het lopende jaar is afgelopen opzeggen, anders blijft die gewoon nog een jaar lopen. Zonde van mijn geld. Voelt alsof ik opgelicht wordt.
Beste Alice Brand, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het eigen risico soms verwarrend kan overkomen, en willen dit graag verder toelichten. Bij het afsluiten van uw verzekering heeft u ervoor gekozen om een eigen risico van €150 te hanteren. Het eigen risico houdt in dat u zelf de eerste €150 van de gemaakte zorgkosten per verzekeringsjaar betaalt, voordat de verzekering begint uit te keren. Dit is een optie die de meeste verzekeraars bieden, zowel voor huisdieren als voor mensen. Door te kiezen voor een hoger eigen risico kunt u de maandelijkse premie verlagen; hoe lager het eigen risico, hoe hoger de premie. U had daarbij ook de mogelijkheid om voor geen eigen risico te kiezen, zodat wij meteen 80% van de kosten zouden vergoeden, wat wel had betekend dat uw premie hierdoor hoger zou zijn geweest. Wilt u in de toekomst overstappen naar geen eigen risico? Dit is altijd mogelijk! Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken en uw polis kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Op zich een prima verzekering maar er zijn een hoop kleine lettertjes waarom iets dan niet wordt uitbetaald. Ons hondje brak haar voetje omdat zij struikelde en omdat zij het "zelf" had gedaan viel dit buiten de verzekering. Wat betreft de vergoeding voor preventieve zorg, vind ik persoonlijk te laag.
Beste A. van Megen, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer bepaalde kosten niet worden vergoed, en streven er altijd naar om duidelijkheid te bieden over wat wel en niet binnen de dekking valt. Onze klantenservice helpt u graag verder als u vragen heeft over de polisvoorwaarden of aanvullende mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Zeer vlotte behandeling facturen en idem uitbetaling!
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u onze behandeling van facturen en de uitbetaling als vlot ervaart. Ons team zet zich dagelijks in om dit proces soepel en snel te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Bij het afsluiten van deze verzekering wist ik precies waar ik aan toe was en wat de regels waren. Declaratie indienen is gemakkelijk en de afhandeling ging vlot.
Beste Agnes, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de voorwaarden voor u duidelijk waren bij het afsluiten en dat u tevreden bent met het declaratieproces. We streven ernaar om alles zo transparant en soepel mogelijk te laten verlopen, en het is goed te lezen dat dit voor u zo heeft gewerkt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Wat ik tot nu toe heb meegemaakt, is de afhandeling snel en correct
Beste Freek Oenen, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en zorgvuldige afhandeling van uw declaraties. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is goed te weten dat dit uw ervaring is. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
je betaalt premie om hoge kosten te voorkomen. maar de verzekeringsvoorwaarden zijn van dien aard dat de hoge kosten maar heel beperkt worden vergoed terwijl de premie in lijn is met andere verzekeringen. Als je zelf de premie opspaart ben je beter af dan deze verzekering. NOOIT hier een huisdier verzekeren!!
Super snel met antwoorden en terug betalingen
Beste A Duijn, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties en terugbetalingen. We streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is goed om te weten dat dit ook uw ervaring is. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het team van Dierenverzekering.nl
Website werkt goed en uitbetaling gaat vlot. Wat ik een groot minpunt vind, is dat er voor allerlei behandelingen verschillende maximale vergoedingen zijn. Onze hond bijvoorbeeld is allergisch voor huisstofmijt. De medicatie die hij blijvend moet gebruiken wordt maar voor €100 vergoed, terwijl andere behandelingen veel hogere vergoedingen krijgen. Ik zou het beter vinden dat er één maximum bedrag voor alle behandelingen zou zijn.
Ons hondje had een lastig op te sporen probleem. Het leek in de poot te zitten, maar zat elders. Alle onderzoeken om de plek te vinden, zijn snel beoordeeld en keurig vergoed.
Duidelijk en snel
Het eigen risico vindt ik helaas veel te hoog. Voor de rest alles goed.
Beste Adje, Dank voor de review. Het eigen risico is vrijwillig, u kan de hoogte van uw eigen risico zelf kiezen. Neem anders even contact op met onze klantenservice om dit te bespreken.
Het zijn boeven. Denk je verzekerd voor de lhelft van de kosten te zijn, is het tot maximaal 500 euro. Zo jammer...........!
Beste Roy, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Echter heb je gekozen voor het basis pakket waarin gewerkt wordt met lagere vergoedingen dan in een hoger pakket.
Declaratie zeer snel en naar volle tevredenheid afgehandeld
je denkt een top verzekering te hebben maar dan valt het toch weer vies tegen!
Mijn ervaring met Dierenverzekering.nl is tot zover teleurstellend. Het bedrijf lijkt meer te draaien om wantrouwen en bureaucratie dan om het bieden van zorg voor onze huisdieren. Claims worden keer op keer in twijfel getrokken, en zelfs na het verstrekken van volledige documentatie, waaronder de logboeken van de dierenarts, wordt er eindeloos om aanvullende bewijsstukken gevraagd. Het is frustrerend dat het systeem van de dierenartsen nauwelijks in acht wordt genomen, wat leidt tot onnodige vertragingen en frustratie voor zowel de eigenaar als de dierenarts. De klant lijkt eerder als een mogelijke fraudeur te worden behandeld dan als iemand die zorg nodig heeft voor zijn huisdier. De combinatie van trage communicatie, een gebrek aan vertrouwen en een rigide bureaucratisch systeem maakt het hele proces uitputtend. Voor een dienst die zou moeten helpen in moeilijke tijden, biedt Dierenverzekering.nl vooral onnodige obstakels. Veel ruimte voor verbetering..
Beste BAEDR FINLEY Fraser, Wij hebben een communicatiefout gemaakt, dit hebben we z.s.m. opgelost. Je declaratie is alsnog uitgekeerd. Excuses voor het ongemak.
N.v.t
Bergweidedijk 38
7418 AA Deventer
Bij dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!