Prima verzekering, duidelijk en snelle reactie

Mijn ervaring is prima.

Goede update over voortgang & snelle betaling

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang na indienen van de declaratie en de uitbetaling is supersnel, aanrader.

Duidelijke Dierenverzekering

We hebben deze verzekering langer al dan 4 jaar Zijn heel transparant en een duidelijke polis Wij zijn zeer tevreden ook ons hondje Zoë

Duur

Ik ben er achteraf niet blij mee, de kosten zijn hoog en je moet eerst door je eigenrisico heen wil je iets vergoed krijgen. Terwijl vaccinatie en controle juist belangrijk zijn zou je denken uit preventie die moet 100% vergoed worden.

Mijn hond had ruim een week geleden een ingreep moeten ondergaan en ik kan niet anders zeggen dan dat Dierenverzekering.nl de declaratie op een snelle en correcte wijze heeft afgewikkeld.

Snel en netjes

Onze ervaring is dat wij snel en netjes de factuur betaald hebben gekregen. Er was echter niet even een begeleidend woordje bij. Onze jonge kat is verongelukt en wij moesten daarom ook de verzekering opzeggen. Dit was wel op zn plats vinden wij.

Snelle reactie en afhandeling van de claim

Eenvoudig en snel

Een voudige wijze van declareren. Goede communicatie. Snelle afhandeling.

Goed verzekering, hoog eigen risico

Uitstekend!

Goede dekking qua verzekering. Tegenwoordig gaat alles online, een declaratie invullen/uploaden gaat zeer gemakkelijk. En als je belt, direct iemand aan de lijn.

Eerste keer

Dit is mijn eerste keer dus heb nog geen echte mening maar had wel snelle reactie

Goede verzekering betaalbaar

Betaalbare verzekering hoop goede vergoeding. Het enige dat alles echt over internet gaat telefonisch contact is iemand die door verwijst naar de internet site. Maar als je mailt krijg je snel reactie.

Super, altijd een snelle reactie en men doet wat wordt beloofd

Na inzending of een vraag altijd een bevestiging van ontvangst en snelle afwikkeling. Zo tevreden!

Indienen rekening, fluitje van een euro cent en zeer snel afgehandeld. Ben nu meer dan 6 jaar lid van de Dierenverzekering en nog nooit gezeur gehad. Top bedrijf raad het iedereen aan

Snel/eerlijk

Wat je vergoed krijgt uit je verzekering staat binnen een week op je rekening

Easy to use

Good insurance and easy to use. I do all declarations online and get the costs refunded pretty quickly.

snelle afhandeling

zeer goed er is snel duidelijkheid van de vergoeding en snel uitgekeerd

Snel en betrouwbaar

Gewoon een prima dierenverzekering die declaraties snel afhandlt

Super snelle reactie en snel geholpen

Declaratie ingediend en snel akkoord voor uitbetaling.

Declaratie ingediend en snel akkoord voor uitbetaling.

Duidelijke en snelle verwerking

De rekening werd snel en gespecificeerd verwerkt.

Snel geregeld

Declaratie ingediend en na4 werkdagen stond het geld al op de rekening

snel afgehandeld

Kosten van sterilisatie van onze kat zijn snel afgehandeld

Ik ben voor het eerst bij deze verzekering. Mijn pup moest vaccinatie de declaratie was snel afgehandeld zonder problemen

Afhandeling tussen het bericht van goedkeuring en de daadwerkelijk uitbetaling mag sneller

Bergweidedijk 38

7418 AA Deventer

072-2029327

Over Dierenverzekering.nl

Bij dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!