Geweldig gedaan. Professionele krachten, sociaal en aardig
De heren kwamen mooi optijd denken mee en gaan professioneel aan het werk. Binnen 1.5 uur was het klaar. Gezellig praatje met humor.
9 June 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 802 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle service, vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Klanten ervaren betrouwbare uitvoering en netjes werk. Veel reviews noemen heldere offertes, goede planning en eerlijke afhandeling van de prijs. Over het geheel genomen wijst de feedback op een hoge tevredenheid over de projecten.
9 June 2026
Nelly Dooper
Cornjum
Op zeer korte termijn had ik de hulp van Drowa nodig. Deze konden zij gelukkig leveren. Uitermate vriendelijke en zeer nauwkeurig werkend personeel. De door Drowa leeg gezogen kruipruimtes zeer secuur leeg gemaakt, en keurig opgeleverd. Mijn complimenten.
4 June 2026
Harry Visser
Berltsum
Adequate reactie & onderzoek, duidelijke offerte, maar ook verrassend subsidie advies. Vervolgens supersnelle levering & uitvoering. En nu wachten op de winter voor warme voeten ;) Weliswaar merkte ik direct dat het warme leiding water warmer was dan voor de 8-vormige chips. Dus nu al blij :))
2 June 2026
iVette
Leeuwarden
Komen afspraken na. Goede service en kundig personeel.
Sjoekie
Dokkum
Ze komen wel met een flinke vrachtwagen plus aanhanger. In mijn straat rijden veel bussen, de buschauffeurs hadden wat moeite om er tussendoor te komen maar het ging. Isoleren zelf ging top, ze waren er op tijd, geen bende achtergelaten en lekker vlot weer klaar. Ben benieuwd naar het verschil van de winter.. Ik geef ze dus een dikke duim.
Henk Fennema
Soest
Communicatie uitstekend Meedenkend En het belangrijkste we voelden gelijk verschil met de isolatie Top
volken van stralen
gytsjerk
Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Goed overleg en opdracht uitstekend en netjes uitgevoerd.
TL Jonker
Twijzelerheide
Recent onze vloer laten isoleren met Drowa isolatiechips. Ondanks dat het niet meer winter is voelt onze vloer nu al warmer aan. Drowa de Vries heeft dit keurig uitgevoerd. Of het effect in de winter ook positief is moet nog blijken.
21 May 2026
Pedro Jagersma
Menaam
Afspraken nagekomen,bij vertrek alles opgeruimd,vriendelijk personeel. Een aanrader.
19 May 2026
Klaas
SNEEK
Prettige en betrokken ervaring in het meedenken van dit bedrijf.
14 May 2026
Wijbe
Stiens
Het bedrijf/de twee medewerkers werkte netjes en vakkundige de isolatie chips in onze twee kruipruimtes. Binnen nog geen 40 minunten was de klus geklaard ,top
6 May 2026
Piet
Papendrecht
Netjes gewerk afgeleverd
6 May 2026
Oebele Van der kooij
SNEEK
Goede service, vriendelijk personeel, in 2 uurtjes hele kruipruimte gevuld! Zeker aan te raden
24 April 2026
De Jonge
Dearsum
Het contact was goed en de werkzaamheden waren duidelijk. Wij Zijn erg tevreden. Hopen dat dit ook de uitkomst is voor onze vochtige kruipruimte
14 April 2026
Andy
Almere
Na een afspraak te hebben gemaakt,werd er vlot een analyse van de uit te voeren werkzaamheden gemaakt met direct een gedegen offerte.bij akkoord worden de werkzaamheden binnen 3 weken uitgevoerd. Geen poespas,gewoon goed!
4 April 2026
Durk
Blija
Keurig werk geleverd
Hans
Dokkum
Komt optijd, werken netjes en heel snel.
Petra Cats- van der Vis
Menaam
Vriendelijk en correct werken
Sieds
Harkema
Geweldige ervaring om met u als firma te werken. 11 jaar geleden voor ons woonhuis waar 1 uwer eerst een bezoek deed aan ons met daarop een goed advies. Nu voor ons gastenhuis, ik was vergeten te vragen of het in plastic zakken kon worden geleverd. De Drowa zat los in vrachtwagen, met daarbij een 2de auto met apparatuur voor het plaatsen van de isolatie. Maar ik was nog niet zo ver. Geen punt ,we denken mee in oplossingen, hand matig alles in zakken gedaan ,super bedankt voor jullie inzet. Dries Lecke.
29 March 2026
Dries
Oosterstreek
27 March 2026
Henkjan Ketelaar
Oosterwolde
Het ging allemaal gemakkelijk en snel
26 March 2026
Wouter
Munnekeburen
Onlangs bij ons thuis bodemisolatie laten uitvoeren,en we zijn zeer tevreden hoe dit is verlopen. De communicatie is vlot en duidelijk,en de jongens die het komen plaatsen werken vlot en super netjes en kunnen al je vragen beantwoorden. Al met al zeer tevreden over het resultaat wat je vanaf dag 1 al merkt in temperatuur in huis.
26 March 2026
Menno
Wierum
Echt een super goed bedrijf. Ze denken met je mee en zijn erg vriendelijk. Zowel contact via mail als installateurs super!
24 March 2026
Daniëlle
Drachten
Goed en netjes
19 March 2026
Ruurd
Twijzelerheide
Goede ervaring met Drowa. Ik had eigenlijk te weinig besteld maar het was geen probleem om extra materiaal te leveren, de medewerkers van Drowa hadden genoeg materiaal bij zodat de klus gedaan kon worden zoals de bedoeling is.
23 February 2026
Jack ten Hove