geweldig

Tot onze volle tevredenheid hebben de mannen Remy en Hendrik onze bodem met chips voor een deel (35 cm) vol geblazen, Vooral Remy verdient een top salaris (mede door "gevarengeld"), omdat hij zonder angst of schroom een volledige kruipruimte in durft te gaan. KLasse. Hendrik is de chauffeur en past goed op Remi en is een gezellige gozer. Al met al; TOP, wij maken reclame voor jullie

Snel en correct uitgevoerd

Onze speciale isolatie van een plafond is op professionele uitgevoerd. Er is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor later, middels loopplaat, en veiligheid door de plafondliggers halverwege aan de gordingen te bevestigen met extra treklatten.

zeer tevreden

Om 7.50 stond de combinatie van Drowa isolatie chips voor de deur eerst even aan de koffie gezet en toen gingen de mannen voortvarend aan de slag met slangen door de hal en de kamer en zo werd er 50 vierkante meter en 60cm hoog van deze chips op boden gespoten na anderhalf uur was het karwei geklaard en werd de vieze plastic netjes opgeruimd de mannen hebben alles keurig achtergelaten en gingen naar de volgende klus We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen hun van harte aan Familie Oosterhof Oosterwolde

Niet goed

Opgenomen 70 cm en de vrachtwagen komt met 35 cm. Moeilijk omdat dan voor elkaar te krijgen Maar gelukkig opgelost. Verschil nog niet echt gemerkt nu mer isolatie.

Snel en goed

Vriendelijke jongens en werken netjes

Top bedrijf

Netjes en vakkundig. Zeer vriendelijk

Zeer tevreden, goed geholpen op alle fronten. Zeker aan te raden dit bedrijf mede door het personeel dat aan huis kwam en telefonisch !! Gr Ben

Goed werk geleverd.

Vriendelijke mannen die de vloer/kruipruimte isoleerden. Alles schoon opgeleverd.

Zeer professioneel gehandeld

Vriendelijke mensen, zeer vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden top verricht. 100% top!

een warm gevoel en warmer huis met uitstekende service

vanaf het eerste contact tot oplevering. Soepel en eenvoudig in contact, alles werd duidelijk en helder uitgelegd. De offerte klopte, was transparant en ook het factuur bedrag kwam overeen met de offerte. Uitvoering werd gedaan door 2 vriendelijke mannen die naast hard werken ook nog tijd hadden voor een praatje en uitleg. al dezelfde dag merkten we een verschil in bodem temperatuur. Kortom ik kan ze van harte aanbevelen.

Goede communicatie, rappe en perfecte uitvoering opdracht!

Top!

Uitstekende communicatie en service

Alles ging volgens planning en de medewerkers waren goed bereikbaar, vriendelijk, behulpzaam en konden al mijn vragen beantwoorden. Het apparaat werd geleverd en weer opgehaald. Al met al een prima ervaring.

Zeer vriendelijk, enorm snel!

De medewerkers waren erg vriendelijk (goede dosis humor, wat ik zeker kan waarderen). Ze gingen voortvarend te werk en in no time was de klus geklaard. Alles werd keurig opgeruimd (nou ja, ik moest zelf nog wel even stofzuigen ;-)

Alles op tijd en goed geregeld

Goede voorbereiding en flexibel in de afhandeling.

Snelle duidelijke service voor een goede prijs

Snel persoonlijk contact met een goede service voor een goede prijs

Zeer positief

Goed werk geleverd

Goede en snelle service

Ivm iets gecompliceerde toegang naar de kruipruimte vooraf bezoek gehad en de situatie bekeken, wat goed oplosbaar was. De mensen die de chips hebben aangebracht hebben dit zeer netjes en snel gedaan. complimenten hiervoor.

Zeer tevreden over de uitgevoerde bodemisolatie!

Onlangs hebben wij de bodemisolatie in één van onze bedrijfspanden laten uitvoeren, en we zijn bijzonder tevreden over het gehele proces. Het contact met het isolatiebedrijf verliep vlot en professioneel — duidelijke communicatie, een transparante offerte en een uitstekende planning. De werkzaamheden werden zorgvuldig en volgens afspraak uitgevoerd. De monteurs werkten netjes, hielden de werkplek schoon en namen de tijd om ons na afloop alles toe te lichten. Sinds de plaatsing merken we direct verschil: de vloeren voelen comfortabeler aan en de temperatuur in de ruimtes blijft stabieler. We zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen deze partij van harte aanbevelen aan andere bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een duurzame en efficiënte isolatieoplossing.

super

alles netjes afgewerkt

Mooi gedaan / Moai dien !!

Vanaf aanvraag offerte tot en met factuur is al het werk goed en schoon gedaan: het aanbrengen van isolatiechips onder de vloer.

Een goed & degelijk bedrijf

We hebben goede ervaring met Drowa, ze zijn klantvriendelijk & komen hún afspraken na !

Snel en goed werk geleverd

Heel tevreden met het resultaat.

Geslaagde isolatie van kruipruimte/vloer

Mooie, goed uitgevoerde isolatie door deskundige medewerkers. Goed geholpen, voorgelicht vanaf start van het traject. Ook met dank aan het Duurzaam Bouwloket.

Prima bedrijf!

De adviseur van Drowa heeft ons goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor isolatie. We hebben besloten kruipruimte isolatie te nemen. De ruimte leende zich daar prima voor. Degenen die het werk uitgevoerd hebben waren zeer kundig en binnen een uur zat het werk erop. De chips werden erin gespoten en daarna werd zowel de kamer/gang schoon achtergelaten.

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk personeel en snel/accuraat en schoon en netjes werk.

James Wattstraat 22 K

8912 AS Leeuwarden