Filters

10

Contact: top, afhandeling: top, prijs: prima!

Mijn contact met Drowa verliep na bezoek aan de site telefonisch. Dit was netjes, redelijk informeel, maar de dame aan de lijn wist precies waar ze het over had. Afspraak zo gemaakt. De jongens die het kwamen uitvoeren werkten uitermate efficiënt en netjes. Wat ik als prettig ervaar is dat de rekening wordt gebaseerd op wat er feitelijk is uitgevoerd. De prijs opgave was hoger doordat ikzelf de vierkante meters naar boven had afgerond. (bewust) Dus dat was een onverwachte meevaller! Ik heb gekozen voor de isolatie chips door het type huis en kruipruimte. In het verleden zeker in het geval van vocht al goede ervaringen gehad. En ook nu zag ik de dag erna al dat er beduidend minder vocht was ontstaan in de nacht. In het geval van een oud huis met houten vloer zeker een goede keuze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had ik al veel eerder moeten doen.

Had al heel veel positieve reviews over Drowa gelezen maar nu zelf ervaren. Eergisteren was het zover. Een kleine bestelbus stond voor onze deur. Een vriendelijke mevrouw stelde zich voor, Marjolein. Heb haar al onze vertrekken in onze woning (platte bungalow) laten zien en tenslotte het kruipluik. Mijn verbazing was groot toen Marjolein haar overall aantrok en vertelde dat ze zelf onder de vloer (nogal grote oppervlakte met weinig ruimte) ging om alvast de ventilatie openingen af te dichten. Het zou nog 3 kwartier duren voor de grote vrachtauto kwam. Tijd voor een kopje koffie was er niet maar er werd wel steeds voldoende afstand gehouden i.v.m. de voorschriften. De grote vrachtauto kwam en Germ rolde de lange slangen uit. Daar ging Marjolein weer met slang in tijger-sluipgang naar de achterste slaapkamer. De compressor werd gestart en zo werd de voorraad uit de vrachtwagen onder de vloer gespoten . Dit duurde een paar uur. Tenslotte werd alles keurig opgeruimd (zelfs 4 losse chipjes op straat) Tijd voor een kopje koffie wat buiten (i.v.m. Covid-19) werd opgedronken. We zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en merken dat de vloer warmer is geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, snelle en netjes afgeleverde werkzaamheden

De beide medewerkers, een man en vrouw hadden on no time de kruipruimte gevuld. Precies op de afgesproken tijd aanwezig en binnen een uur was het gepiept. Respect voor de vrouw, want zij kroop onde de vloer

 • Aanbevelen? Ja
9

heel tevreden over de levering en afwerking

zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Snelle reactie op onze offerteaanvraag en duidelijk over kosten en baten. Ook snel een afspraak voor de werkzaamheden. En snel geklaard de klus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en een goed product

Keurige werklui die alles goed hebben afgedekt zodat er geen rotzooi achterbleef. Ze werkten snel en efficiënt en hebben duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig werk verricht. Duidelijke toelichting.

Nette correcte medewerkers. Mooie (schone!) vrachtwagens en materieel. Of de iso-chips afdoende gaan werken.... gaan we in de komende periode merken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is/was een bijzonder goeie ervaring!

Wij hebben ruim 4,5 jaar Isolatie Drowa chips in de kruipruimtes van ons appartement. I.v.m. een grote aanbouw was het nodig om de kruipruimtes tijdelijk vrij te maken. Dat kon op heel korte termijn en is gedaan door twee buitengewoon aardige mensen, die ook nog eens enorm veel rekening met ons hielden i.v.m. Covid-19. Over een aantal maanden worden de opgeslagen chips weer teruggeblazen. We merken nu het verschil in temperatuur, wat ook leuk is om te ervaren, want we hebben hier nooit zonder die isolatie, die in de zomer is ingeblazen, gewoond.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle service, netjes werk geleverd

Bedrijf komt afspraken na en geeft deskundig advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles dik voor elkaar

Nette en vriendelijke medewerkers verzorgen de klus supernetjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service, snel en vriendelijk

Fijne service ! Snel en heel vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima uitvoering, starttijd ok, netjes gewerkt, snelle nette oplevering

Had zelf gezorgd dat kruipluiken open lagen en leeggepompt was aanvang 8 uur vrachtwagen en busje gepositioneerd rond 8.30 uur begin chips aanbrengen nadat over mijn dekzeilen nog een plastic afdekzeil door de isoleerders werd aangebrachtt, 3 aparte compartimenten netje vol. Na afloop alles netjes opgeruimd tijd voor koffie . Ploeg reed 10 uur weg volgende klus. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig alles volgens afspraak

Goed werk geleverd volgens afspraak met vriendelijke mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en zorgvuldig

net zoals de vorige keer in ons andere huis goed geregeld. Een bedrijf dat zijn afspraken na komt, snel een offerte maakt en snel de werkzaamheden uit voert. Kortom, een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon heel goed werk geleverd .

Goed werk en netjes en schoon afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima levering en service

Nadat de afspraak gemaakt was kwam er iemand langs en de levering ging precies zoals gezegd was heel fijn. Service achteraf was ook perfect, zelfs na 2 jaar werden vragen nog opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, doen wat ze beloven

Vaklui, weten wat ze doen en kunnen, heldere uitleg en eerlijk advies, denken mee, levering conform afspraak, merkbaar verschil in klimaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service

In complete paniek belde ik twee dagen voor kerst Drowa, de specialist op het gebied van het isoleren van vochtige kruipruimtes, met de vraag of ze mij op zeer korte termijn konden helpen. Het isolatiebedrijf die onze kruipruimte zou gaan isoleren was namelijk voor de tweede keer onverrichte zaken vertrokken omdat onze kruipruimte te vochtig was voor de soort isolatie die aangebracht zou worden. Femke aarzelde geen moment, trommelde een team op, die diezelfde middag onze kruipruimte hebben geïsoleerd. Door deze snelle en doortastende actie van Drowa, konden wij alsnog voldoen aan de eisen om subsidie aan te vragen. Fantastisch werk van het team van Drowa. Het is dat ik geen 11 kan geven maar de 10 is dik verdiend! Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

De offerte werd duidelijk uitgelegd. De afspraken nauwkeurig nagekomen. De uitvoering netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden al met al over de service van Drowa.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, flexibel en snel geregeld

Ondanks een drukke planning was de afspraak en het uiteindelijke werk snel geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi bedrijf met fijne werknemers.

Onze aanvraag werd heel snel behandeld. Dat kwam heel goed uit met de subsidie aanvraag vóór het eind van het jaar. De uitvoerder Michel deed geweldig werk, kroop zonder probleem door kleine openingen. De uitvoering was prima, mooi bedrijf met fijne werknemers. Onze vloer is nog niet echt warmer maar er werd verteld dat het even kon duren voordat je het merkt. Met vriendelijke groet, Gerwie Warrink

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Prima geholpen. Snelle afwikkeling en punctueel. Heel prettig!

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect voor isolatie

Als isolatie onder de keukenvloer met houten balken is het een perfecte manier om de vloer warm te houden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en ervaren bedrijf.

Top bedrijf. Alles werd netjes afgeschermd. Na de tijd alles opgeruimd en smiddags alles weer netjes dichtgemaakt en schoon achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goeie ervaring met Drowa snel geregeld vanaf offerte tot plaatsen chips.

offerte aanvraag was snel binnen na opdracht een datum gepland die na een telefoontje een paar dagen eerder kon plaats vinden vriendelijke mensen, waren keurig op tijd en hebben alles netjes en schoon achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd