Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle service, vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke communicatie. Klanten ervaren betrouwbare uitvoering en netjes werk. Veel reviews noemen heldere offertes, goede planning en eerlijke afhandeling van de prijs. Over het geheel genomen wijst de feedback op een hoge tevredenheid over de projecten.
Snel, simpel, schoon, goed personeel, afspraken nagekomen. Kortom iedereen aan te raden. Van begin van de aanvraag tot oplevering gewoon TOP
8 July 2026
Gerben Van Houten
Eastermar
Nadat er een afspraak was gemaakt werd er op dag van onderzoek direct een offerte gemaakt en op dag levering op juiste tijd de chips onder huis geblazen en alles netjes achter gelaten
7 July 2026
Henk
Hurdegaryp
Heldere informatie, keurig advies en snelle afhandeling
30 June 2026
VVE Hart Nibbrigkade
Den Haag
Vertegenwoordiger kwam lang met een uitgebreide uitleg en goed advies. Op vragen wordt per mail snel en duidelijk gerageerd. Binnen een uur waren mijn kruipruimtes geisoleerd door keurig personeel die ook netjes op tijd kwamen. Dik tevreden.
24 June 2026
Chris Luitwieler
Dordrecht
Vlot, vakkundig en vriendelijk.
22 June 2026
Olga
Akkrum
Zowel de meneer die offerte kwam uitbrengen, als de mannen die't werk deden hebben goed werk geleverd.
22 June 2026
Jan Ginjaar
Dokkum
Top uitgevoerd
17 June 2026
Romke Popma
Burgum
Alles volgens afspraak. Plezierige mensen over de vloer. Indrukwekkend dat ze kans zagen om een eind onder vloer te kruipen terwijl er toch zeer weinig ruimte voor was.
11 June 2026
Carolus Poldervaart
Middelharnis
Er is zeer net en in goed overleg gewerkt. Voor zover we kunnen beoordelen heeft men gedaan wat is afgesproken. ( we komen zelf niet onder de vloer om te controleren) We zijn uiterst correct behandeld.Er is minder materiaal gebruikt dan voorzien en keurig op de factuur in mindering gebracht.
10 June 2026
Theo
Drachten
Vriendelijk personeel op kantoor, degene die bij ons de Drowachips hebben aangebracht ook die waren echt vriendelijk en zeer netjes ( werkschoenen worden bij de deur uitgedaan als er binnen koffie wordt gedronken). Gangvloer netjes afgedekt en een chip die per ongeluk op straat beland wordt opgepakt! Al met al heb ik nu echt een heel goede ervaring met Drowa opgedaan en zal deze firma zeker aanbevelen !
10 June 2026
Bert
Zaandam
Op tijd komen. Twee heren met vrachtauto en busje. Vakkundig alles bekeken en na bak koffie zijn de heren als een speer aan het werk gegaan. Diep respect voor de jongeman die onder de vloer zijn werk moest doen. Zo zie je ze maar zelden. Ook zijn collega die bovengronds alles regelde. Niets was de heren teveel. Deze heren mogen van mij wel een dikke bonus krijgen voor hun vakmanschap Kortom Drowa is een aanrader en hún product ook Wij merken echt verschil.
Egbert Rombout
Franeker
Alles is keurig volgens afspraak afgeleverd en ook de resten weer opgeruimd.
Leny
Franeker
De heren kwamen mooi optijd denken mee en gaan professioneel aan het werk. Binnen 1.5 uur was het klaar. Gezellig praatje met humor.
Nelly Dooper
Cornjum
Op zeer korte termijn had ik de hulp van Drowa nodig. Deze konden zij gelukkig leveren. Uitermate vriendelijke en zeer nauwkeurig werkend personeel. De door Drowa leeg gezogen kruipruimtes zeer secuur leeg gemaakt, en keurig opgeleverd. Mijn complimenten.
4 June 2026
Harry Visser
Berltsum
Adequate reactie & onderzoek, duidelijke offerte, maar ook verrassend subsidie advies. Vervolgens supersnelle levering & uitvoering. En nu wachten op de winter voor warme voeten ;) Weliswaar merkte ik direct dat het warme leiding water warmer was dan voor de 8-vormige chips. Dus nu al blij :))
2 June 2026
iVette
Leeuwarden
Komen afspraken na. Goede service en kundig personeel.
Sjoekie
Dokkum
Ze komen wel met een flinke vrachtwagen plus aanhanger. In mijn straat rijden veel bussen, de buschauffeurs hadden wat moeite om er tussendoor te komen maar het ging. Isoleren zelf ging top, ze waren er op tijd, geen bende achtergelaten en lekker vlot weer klaar. Ben benieuwd naar het verschil van de winter.. Ik geef ze dus een dikke duim.
Henk Fennema
Soest
Communicatie uitstekend Meedenkend En het belangrijkste we voelden gelijk verschil met de isolatie Top
volken van stralen
gytsjerk
Zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Goed overleg en opdracht uitstekend en netjes uitgevoerd.
TL Jonker
Twijzelerheide
Recent onze vloer laten isoleren met Drowa isolatiechips. Ondanks dat het niet meer winter is voelt onze vloer nu al warmer aan. Drowa de Vries heeft dit keurig uitgevoerd. Of het effect in de winter ook positief is moet nog blijken.
21 May 2026
Pedro Jagersma
Menaam
Afspraken nagekomen,bij vertrek alles opgeruimd,vriendelijk personeel. Een aanrader.
19 May 2026
Klaas
SNEEK
Prettige en betrokken ervaring in het meedenken van dit bedrijf.
14 May 2026
Wijbe
Stiens
Het bedrijf/de twee medewerkers werkte netjes en vakkundige de isolatie chips in onze twee kruipruimtes. Binnen nog geen 40 minunten was de klus geklaard ,top
6 May 2026
Piet
Papendrecht
Netjes gewerk afgeleverd
6 May 2026
Oebele Van der kooij
SNEEK
Goede service, vriendelijk personeel, in 2 uurtjes hele kruipruimte gevuld! Zeker aan te raden
24 April 2026
De Jonge