Heeft een totaal van 144 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment96%
Cliënten zijn overwegend tevreden met de professionaliteit en heldere communicatie van de advocaten. De ervaringen benadrukken betrouwbare ondersteuning, duidelijke uitleg en tijdige respons. De meeste beoordelingen noemen vertrouwen, toewijding en positieve uitkomsten, wat wijst op een consistente service.
Sterke punten
Zeer professioneel en duidelijk in de communicatie
Snelle reacties en pragmatische oplossingen
Betrokken en mensgerichte begeleiding
Gebaseerd op 21 reviews
Goede professionele dienstverlening
Prettig samenwerken met de advocaat en ook het secretariaat antwoord goed op vragen. Het is fijn dat er wordt meegedacht in de persoonlijke situatie en in overleg de aanpak wordt bepaald. Mogelijkheden worden duidelijk uitgelegd en keuzes worden uiteindelijk aan jou (client) gelaten.
Tijdens zittingen was de advocaat goed voorbereid en dossierkennis was, ondanks dat de zaak lang heeft geduurd, immer op orde.
Dank voor de prettige samenwerking.
2 July 2025
Roy
Oss
Zeer betrokken, goede communicatie, zeer adequaat en deskundig
Mijn ervaring met mevrouw van Schraa is heel positief.
Ze is een lieve, luisterende vrouw die voor mij gedurende de periode dat ik in scheiding lag er altijd voor mij was als ik een vraag had of ergens mee zat.
Naar mijn idee heeft ze alles gedaan wat ze voor mij kon doen.
Ik ben blij dat ze mijn advocate was!
2 July 2025
Danielle van Zeeland
Super tevreden met Albert
Albert heeft onze zaak kundig opgepakt.
Aan te raden aan iedereen.
25 June 2025
Jur van Rijn
Berghem
aanpakker
ondanks een procedure met obstakels die 3 jaar heeft geduurd ben ik erg blij dat het afgesloten is. mevr Ariens heeft mij goed bij gestaan, gedreven advokaat, duidelijk in communicatie, daadkrachtig en snel in reactie terug. dat heb ik als heel prettig ervaren. heel erg bedankt !
24 June 2025
Fahriye
Professionele en goede begeleiding
Hele goede professionele en zakelijke begeleiding
Erg tevreden over de grondige objectieve aanpak
Zal in de toekomst weer graag gebruik van de diensten
20 June 2025
Jasper
Top ervaring
ben al een aantal jaren in contact met mevrouw Schraa, en moet bekennen dat ik het erg heb getroffen met haar in mijn zaken ze is duidelijk, accuraat en checkt altijd of ik heb begrepen wat ze mij heeft geinformeerd.
Kortom ik zou zeker lievekamp Advocaten aanraden, voor een ieder die een Advocaat nodig heeft.
TOP Advocaten
28 May 2025
Adeline
Boxtel
Goede ervaring
We hebben het persoonlijk contact als prettig ervaren. We zijn prima op de hoogte gehouden omtrent het verloop van de zaak.
3 April 2025
Eva
LITH
Heldere duidelijke communicatie en begripvol
Lievekamp Advocaten heb ik als een prettig kantoor ervaren. De communicatie was begripvol maar zeker ook duidelijk. Er werd niet om de zaak heen gedraaid maar concreet aangegeven wat wel of niet haalbaar zou zijn waardoor er geen valse verwachtingen werden gecreëerd. Dit vond ik erg waardevol.
2 April 2025
Linda
Berghem
Snelle en korte lijnen
Heb de contactmomenten als zeer duidelijk en professioneel ervaren. Er wordt geluisterd en meegedacht en staat ook open voor feedback.
Goed bereikbaar en snelle opvolging.
2 April 2025
EG Evelyne Groote
Oss
Ik ben ontzettend goed geholpen en alles is snel en netjes afgehandeld.
Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen door Lievekamp advocaten. Ondanks dat ik in een hele lastige situatie zat en ik er alleen voor stond heeft de advocaat mij geholpen om de situatie te kunnen overzien en hierbij juiste keuzes te maken. Stap voor stap heeft de advocaat mij geholpen om alles voor mijn tot een goed einde te brengen. Ik kon terecht met al mijn vragen. De advocaat was erg professioneel, zakelijk, maar toch ook erg menselijk. Dat was voor mij erg fijn.
31 March 2025
kirsten van Disseldorp
Oss
Een deskundige, betrokken en toegankelijke advocate.
Ik ben ontzettend tevreden over de juridische bijstand die ik heb gekregen. Mijn advocaat combineert deskundigheid met een menselijke en empathische benadering, waardoor ik me gehoord en serieus genomen voelde. Ze was altijd behulpzaam, dacht actief mee en gaf duidelijke uitleg. Het fijne, open contact en haar professionaliteit hebben mij enorm geholpen.
23 March 2025
Anoniem
Noord Brabant
Super ervaring
Dhr. (Albert) Kasdiran zeer betrokken bij de zaak werd netjes op de hoogte gehouden over de zaak ook volle inzet getoond door Dhr. (Albert) Kasdiran Super ben er zeer tevreden over
Afz. Hans Janssen
19 March 2025
Hans
Janssen
Zeer deskundig kantoor
Had conflict met mn werkgever!!! Ben zeer goed bijgestaan door f.schraa.ook de communicatie met kantoor zeer transparant en duidelijk. Zou dit kantoor echt aanbevelen. Dank voor jullie inzet en speciale dank aan mevr f.schraa .met vriendelijke gr frank v d stappen
6 March 2025
Frank van der stappen
Heesch
Hele fijne samenwerking
Ik heb een hele fijne en prettige samenwerking ervaren.
Ben ten allertijden goed op de hoogte gebracht over de stand van zaken.
Ze heeft me erg goed geholpen bij de plussen en minnen, en ook uitgelegd waarom ik iets wel of juist niet moest doen.
Nogmaals heel erg bedankt voor je betrokkenheid en inzet.
7 February 2025
Linda
OSS
Een halstarrige verzekering is tot de orde geroepen
Een verzekering wilde niet uitkeren op grond van de regel "opzet".
Dit blijkt wettelijk niet altijd toegestaan. Lievekamp Advocaten heeft ons hier uitstekend bijgestaan, waarvoor dank!
28 January 2025
Niels
Oss
Mijn zaak in de afwikkeling met mijn ex-partner bleek langer en vervelender te zijn dan vooraf verwacht. Maar Mr, mevr, Schraa heeft mij gedurende het gehele traject uitstekend ondersteund. De communicatie verliep steeds erg prettig, soepel en spoedig. Ik voelde mij gesteund met een transparante en duidelijk, eerlijke verwachting. Met een tevreden eindresultaat kijk ik dan ook terug op een zeer prettige samenwerking. Dit heeft er tevens toe geleid dat ik bij een andere (niet gerelateerde) zaak wederom haar expertise heb ingeschakeld.
23 January 2025
Kim
Oss
Betrokken advocaat met duidelijke en snelle communicatie
Vanaf het begin duidelijke en snelle communicatie. Je weet precies waar je aan toe bent. Er werden ook goede adviezen gegeven en de advocaat was betrokken bij de situatie.
3 December 2024
Fariel
Tiel
Heel erg tevreden.
Ik ben heel erg tevreden! Goed advies gekregen met een hele goede uitkomst.
28 October 2024
Sarina
Heel goed
Mevr van Schraa heeft mij super goed geholpen ,we hebben de zaak goed af kunnen ronden Bedankt
21 October 2024
Helma
Professionele aanpak met gedrevenheid
Van begin tot nu staat ze ons bij in een zaak met heel veel passie.
Haar aanpak is recht door zee, zonder het spreekwoordelijke "moddergooien" en gaat enkel en puur op de feiten af.
Waar het voor haar klant troebel en onoverzichtelijk gaat worden, zet zij alles helder en overzichtelijk voor je klaar.
Een echte aanwinst die met je mee denkt, vooruit kijkt en bijstaat met raad en daad.
Sparren over gedachten, richtingen en haalbaarheid doet ze graag met je.
Met haar ervaring in dit vak zijn officiële verslagen van instanties en rechtbanken makkelijk te verwoorden voor ons als klant in jip&janneke taal.
Een zeer positief gedreven advocaat die erg sterk en voorbereid naar voren komt.
24 August 2024
Onno & Sarina
Gelderland
Fijne samenwerking met duidelijke communicatie en helder advies
Heel goed, het was een prettige samenwerking.
15 August 2024
Suzanne
Vinkel
Employer wanted me quit work and stopped paying
Solved the problem very professionally and took all work and pressure away. I will always come back if I need help in the future!
1 July 2024
Marc
Ravenstein
Een super goede ervaring.
Bereikbaarheid 100% ,steun 100%
Het was een erg prettige ervaring met deze advocaat.
Zeker ook in zo'n rotte situatie.
Dankjewel voor alles.
26 June 2024
Anouska
Arnhem
zeer deskundige hulp gehad.
4 June 2024
Mekeret
Oss
Deskundig en daadkrachtig advies!
Mijn ervaring met Lievekamp advocaten is erg positief. Mijn advocaat dhr.Kasdiran is heel deskundig op het gebied van arbeidsrecht. Hij is accuraat en daadkrachtig. Hij is goed bereikbaar en komt altijd afspraken na.
Daarnaast heeft hij aandacht voor de menselijke kant, de beleving van zijn cliënt.
31 May 2024
Ruud