een leerzame training

De training voor Vertrouwenspersoon was erg leerzaam en heeft mij een aantal handvatten gegeven. Marijke Beerlage is een duidelijk sprekende en rustige "lerares". Jammer vond ik persoonlijk dat de mevrouw die de video's (wetgeving, definities en mechanismes) presenteerde dit met weinig beleving deed.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prettige training die meteen toepasbaar is in de praktijk.

Marijke heeft een heldere manier van uitleggen, gebruikt veel praktijkvoorbeelden en neemt de tijd om vragen te beantwoorden en te verduidelijken. Ik vond de afwisseling van theorie en praktijk prettig. De video's die getoond werden waren helder, ik vond ze niet heel inspirerend, dat kan ook het gevaar zijn van een online training. Het is ook best "droge stof" daar is nou eenmaal niks aan te doen. Hoewel er best wat heftige voorbeelden voorbij kwamen wist Marijke wel de juist toon te zetten en was er ook zeker ruime voor luchtigheid en humor. Fijn! Ik begrijp dat het goed is om te oefenen middels rollenspel, bij een online training vind ik het niet echt van toegevoegde waarde. Het voelt nog minder echt dan rollenspel in de praktijk oefenen. En uiteraard heeft iedereen een hekel aan rollenspel :). voor mijn gevoel gingen we er ook best snel doorheen, werd het niet uitgebreid besproken. Sparren met elkaar was wellicht voldoende geweest. Het aantal deelnemers was ook goed, zo kreeg iedereen voldoende de ruimte om haar of zijn zegje te doen.

Erg prettig en leerzam

Een verhelderende dag, met veel aandacht voor individuele omstandigheden.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een leuke leerzame trainingsdag

Door met een leuke en enthousiaste groep en leeraar te werken maakte dat de dag snel voorbij was.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Nuttige, leerzame training waar je direct mee aan de slag kunt!

Erg prettige trainingsdag, zeer deskundige trainster Pascale die er een dynamische, actieve dag van heeft gemaakt. Naast het oefenen van 'hoe stel ik me nu voor?' 'Hoe voer ik het gesprek?' etc etc ook veel praktische informatie als zeer belangrijke aanvulling. De dag vloog voorbij!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede training, met veel informatie, casussen en interactief

Goede training, met heel veel informatie. Veel casussen uit de praktijk en interactief. Goede cursusleider met veel ervaring als vertrouwenspersoon. De locatie is zeer geschikt.

Een leerzame ervaring

Het beoordelen en bekijken welke stappen je kunt zetten om iemand te helpen.

Leerzaam en nuttig

Leerzaam en nuttig

Leerzaam

Was leerzaam en duidelijk

Zeer nuttige training

Zeer nuttige training. Ben nu goed op de hoogte binnen welke kaders een vertrouwenspersoon kan werken. Heb goede handvatten gekregen om de taak uit te kunnen voeren.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel handvaten en praktijkgerichte uitleg

Ik vond het erg prettig dat er naast de theorie gebruik gemaakt werd van casussen en praktijkvoorbeelden. Dan gaat het meer leven en krijg je een beter beeld/inzicht bij de toepasbaarheid van de theorie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond het een leerzame dag.

Het was een prettige en leerzame dag. Ook heeft Marcel goede/verschillende praktijkvoorbeelden erbij gepakt.

interactieve fresh up sessie

Rol en tools weer even opgefrist na 2 jaar. Fijn om dit online te kunnen doen, met een klein groepje een aantal casussen besproken. Even kort de diepte in, om het allemaal weer goed op je netvlies te hebben. De een heeft er meer dan de ander mee te maken, maar juist het delen van persoonlijke ervaringen maakt je rijker in kennis.

informatief en duidelijk

Alles wat je moet weten komt aan overzichtelijk aan bod.

Geweldige training

Hele fijne training veel uitleg en veel voorbeelden. Hele fijne lerares die heel rustig was en alles heel goed en zorgvuldig uitlegde. De groepsdynamiek was heel erg fijn. Ik heb veel geleerd deze dag.

Helder

Alles werd stap voor stap uitgelegd en genoeg kans om vragen te stellen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leuke, informatieve en zinvolle training

De training en trainer waren goed, in de ochtend veel theorie en de middag meer casuïstiek.

pragmatisch en verhelderend

mooie balans tussen de harde en zachte kanten. Scope, afbakening, gespreksopbouw etc kwam goed aan de orde.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heel fijn om nu de handvatten en kaders te hebben!

Astrid heeft veel kennis en ervaring en heeft dat heel goed over kunnen dragen. Fijn om nu handvatten en kaders te hebben om hiermee aan de slag te gaan. Nu dit nog goed implementeren binnen de organisatie. We hebben daar al veel ideeen over en inspiratie om hier proactief mee aan de slag te kunnen gaan. Zou wel de powerpoint simpeler maken. Minder tekst en meer steekwoorden of plaatjes/overzichten. Dat zorgt ervoor dat je minder hoeft te lezen en dus meer kunt luisteren.

Prima training, duidelijke uitleg

Heldere uitleg, concrete voorbeelden uit de praktijk, en niet teveel poespas.

Voldoende

Interessant

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede kaders en praktische tips

Nuttige dag

Inhoudelijk is veel aan bod gekomen en er was veel ruimte om van gedachten te wisselen. erg waardevol.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een open training met duidelijke uitleg

De training was voor mij een bevestiging dat ik goed bezig ben.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leerzame en duidelijke training

Duidelijke rode draad door de training, veel ruimte voor vragen. Ook de ervaringen van andere deelnemers in andere bedrijfstakken zijn leermomenten en hier komen extra aandachtspunten uit. Wel vind ik de 4 filmpjes erg stijf en deze mogen iets meer beeldend worden laten zien d.m.v bewegende sheet/video's en voorbeelden. Dit kan iets dynamischer. Kennis trainer goed en mooi dat ze iedereen erbij betrekt, Top!

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]