Duidelijke uitleg en voldoende afwisseling ondanks dat de cursus online was, ook fijn dat er geluisterd kan worden naar andere mensen hun ervaring op werkgebied.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leuk

Het is een leuke en leerzame training. Laagdrempelig gebracht en alle relevante zaken komen aan bod. De verhouding tussen veel informatie ontvangen en interactie was goed. Ondanks dat het een online training was, voelde ik mij betrokken bij de groep en de training.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Ervaren trainer weet waar hij het over heeft

Duidelijke training alleen qua stem soms een beetje zacht maar lag misschien ook aan de ruimte, verder goede kennis van Arbo en RIE

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

Informatief voor beginners

Leuke interactieve training maar totaal ongeschikt voor de ervaren preventiemedewerker.

interessante training

leuke interessante training

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Duidelijk verhaal. Weet nu precies het hoe en waarom en de kaders waarbinnen ik kan opereren.

Training was goed voorbereid, goed tempo. Theoretische zaken werden met praktijk voorbeelden uitgelegd wat verhelderend werkt. Er was tijd voor een ieders input.

Krachtige duidelijke, interactieve training

De training was duidelijk, krachtig, interactief wat heel prettig was. De groepssamenstelling was klein, maar daarom heel erg prettig. Daardoor was er ruimte om ervaringen op een prettige manier te delen. Wat door mij als erg fijn werd ervaren. Inhoud werd door Marcel Oldenhuizing op een duidelijke manier overgebracht en door de vele ervaringsvoorbeelden was het goed te begrijpen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke training zowel theorie als praktijk.

Het was een duidelijk training (theorie) en met de vijf overige deelnemers was het praktische gedeelte ook zeer nuttig. Theorie is altijd interessant en leerzaam. Dat is in de ochtend aan bod gekomen. In de middag het rollenspel met meerdere voorbeelden doorgenomen met de andere cursisten en dan begint het echt te leven. Trainer was duidelijk. Complimenten!

Duidelijke training

Duidelijke uitleg, voor mij persoonlijk veel herhaling/bevestiging. Als HR adviseur zou ik de training niet aanraden, in een andere functie wel.

Interessante en leerzame cursus

Gisteren deelgenomen aan de training Vertrouwenspersoon, met name door de vele praktijkvoorbeelden die werden gegeven en het oefenen van casussen heb ik een goed beeld gekregen van wat er van mij wordt verwacht als VP. Ook de gesprekstechnieken waren erg leerzaam.

Leerzame cursusdag

Wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Maar ben echter verrast door de inhoud van de cursus. Pittig maar zeker leerzaam.

Leerzaam en goed toepasbaar

Goede cursus met een ervaren cursusleider en een goede diverse groep! Meteen toepasbaar in de praktijk!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijk en helder, maar een hele dag wat lang als je al een branche rie hebt

Duidelijk en helder, maar een hele dag wat lang als je al een branche rie

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Op een relaxte maar doelmatige manier gaat Geerke professioneel te werk.

Met als resultaat een geslaagde en leerzame dag!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Nuttig, praktisch en veel goede voorbeelden

Goede trainer, met veel ervaring en goede aansluiting bij de behoeften van de groep.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede cursus met genoeg voorbeelden en duidelijke uitleg

Goede training

Informatief, fijne trainer, veel opgestoken.

Leerzame en activerende training

Het was een overzichtelijke training met veel ruimte voor vragen en inbreng. De trainer was kundig en had de juiste verdeling van informeren en activeren.

Prima training

Duidelijk verhaal

Een helder en gestructureerd verhaal. Ik vond de anekdotes en praktijkvoorbeelden fijn. Er was ook voldoende ruimte voor vragen, uitweidingen en terugkoppeling. Tip: minder tekst op de slides, of cursisten de tijd geven om de slides te lezen voordat je verder praat. Nu leidden de slides vaak af van het verhaal dat je vertelde. Ik heb er veel van opgestoken. Alles wat ik nog meer wil weten is (vast wel) in het boekje te vinden en verder is het een kwestie van ervaring opdoen. Dank je wel voor de training!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer nuttige training die me verder helpt in m'n rol als vertrouwenspersoon

De training vond ik zeer nuttig. De trainster was prettig. Met duidelijke slides, filmpjes en casussen is mij de inhoud van de rol van vertrouwenspersoon duidelijk geworden.

Goed en duidelijke

Duidelijke heldere uitleg

klein groepje waardoor er veel aandacht was voor de uitleg en vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prettig sfeer

Goede groepssfeer ruimte voor goed groepsgesprek

Heel waardevolle training

Training als erg waardevol ervaren voor mezelf. Het beeld wat ik had van wat is als vertrouwenspersoon kan betekenen voor onze medewerkers is nu helder, voldoende handvaten gekregen om gesprekken te voeren, te notuleren en te analyseren.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]