Leuke informatieve cursus

Leuke en informatieve cursus

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede structuur en duidelijke instructie

De agenda had een duidelijke en goede volgoerdelijkheid. De trainer had kennis van zaken en legt de zaken duidelijk uit en dit samen met de video begeleiding werkte goed. Er was een goede balans tussen de instructie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goed inzicht in de wereld van ergocoach

Leuke en actieve dag waarin ik voldoende heb geleerd over ergocoaching.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Zeer leerzaam

Het was duidelijk van begin tot het eind.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede training, jammer dat het niet specifiek is.

Goede training. Ik had het nog prettiger en educatiever gevonden als deze meer branche/sector gebonden zou zijn.

Informatieve training!

Interessant training met een prettige trainer om naar te luisteren. Ook leuk dat de groep uit hele wisselende branches bestond, dit maakte het ook heel leerzaam. Veel kennis opgedaan waardoor ik nu beter in staat met de rol binnen mijn eigen organisatie uit te voeren.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Pittige cursus, maar hele duidelijke uitleg!

De functie van Preventiemedewerker is veel omvangrijker dan ik had verwacht. Er zijn mij veel facetten van de functie duidelijker geworden.

leerzaam

Hoewel het eerst onwennig was, voelde het daarna al snel als vertrouwd. Er werd op een respectvolle manier met elkaar gesproken en gespard zonder oordelen. Pascale gaf steeds mooie opbouwende kritiek waar we zeker mee aan de slag kunnen. Het was een geslaagde en leerzame dag, waarvoor mijn dank. Ik ben er van overtuigd dat ik de kennis in de toekomst kan gaan gebruiken, of het nu op mijn werk is in de rol van vertrouwenspersoon dan wel in mijn privé-omgeving.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Meer een college dan een training

De stof werd vrij eenvoudig en saai aangeboden. Het was over het algemeen vooral filmpjes kijken en de stof van de powerpoint aflezen. De trainer deed wel zijn best door de juiste vragen aan de groep te stellen maar ik denk dat er veel meer uit gehaald kan worden door middel van het aanbieden van oefeningen in kleine groepjes. Dat is mijn inziens meer een training. Zo kan er ook geleerd worden van elkaars ervaringen. Zo zou de informatie die we tijdens de training krijgen bijv. al deels van tevoren gedeeld kunnen worden zodat we er tijdens de training met de situatie in onze eigen organisatie aan de gang kunnen en tijdens plenaire bespreking ook kunnen leren van elkaars situatie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Nuttig en een aanvulling op mijn werk

In mijn dagelijkse werk ben ik niet dagelijks bezig met ziekteverzuim. Met deze training heb ik mijn kennis uitgebreid en kan ik situaties beter beoordelen.

leerzaam in een prettige en relaxte setting

leerzaam in een prettige en relaxte setting

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Zeer veel bruikbare informatie op een dag!

Zeer veel bruikbare informatie op een dag! Ook mooi om ervaringen van andere bedrijven en sectoren te horen. Zeer goed dat er ook individueel werd gevraagd naar interesse gebieden en of problemen.

naar verwachting

De leerdoelen die ik had zijn behaald. Ik weet wat de verplichtingen zijn en wat de mogelijkheden. Ik kan nu aan de slag.

Interessante training

Interessante training, leuk om te volgen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interessant, duidelijk en behulpzaam. Helemaal top dank je wel.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede context om verder te bouwen aan het plan van aanpak uit de RIE

Helpt om verder de rol van preventiemedewerker vorm te geven. Voldoende concrete aankopingspunten en discussies. Soms een beetje te abstract.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame cursus met duidelijke uitleg.

Veel stof, maar wel meer duidelijkheid wat de functie nu inhoud. Er zit veel meer achter dat ik wist. Duidelijke uitleg en gestelde vragen werden netjes beantwoord door cursusleider. Heeft verstand van zake. De cursus gevolgd met een BHV-achtergrond. Diverse punten worden hier ook behandeld en zeer leerzaam op het gebied van regels/veiligheid/Arbo/gevaarlijke stoffen e.d.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima cursus, veel geleerd!

De duidelijke uitleg van de trainer maakte dat de stof goed te verwerken en op te nemen was. Een praktische training met veel leermomenten, ruimte tot vragen en eigen inbreng.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijkheid gekregen over de rol Vertrouwenspersoon.

Ondanks de online sessie en het ontbreken van rollenspellen heb ik een goed beeld kunnen vormen van de rol. Ik verwacht dat ik voldoende handvatten heb gekregen om de rol op te kunnen gaan pakken.

Zeer leerzaam

Ik heb vandaag een hoop geleerd

Complete, duidelijke training

Fijne trainer, duidelijke informatie en leerzaam.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

prima combi van theorie en praktijk

Jammer dat de enige theorie die behandeld wordt, in de filpmjes zit, maar wel héél erg fijn dat er veel ruimte is voor de praktijk. Lekker pragmatisch!

• Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Was erg verhelderend en leerzaam

Was een leuke leerzame en ontspannen dag. Door het interactieve karakter was dag snel voorbij. De docent is zeer kundig en bracht de stof op een leuke manier

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke training met goede praktijkvoorbeelden

Marcel heeft mij inzicht gegeven in de rol van een vertrouwenspersoon. Daarnaast heeft hij aan de hand van casussen handvatten gegeven wat je kan doen (en niet moet doen) in bepaalde situaties.

Informatief en interessant

Goede cursus en ik heb er veel van geleerd. Toepasbaar in de praktijk.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]