Zeer goed.

Ik heb veel opgestoken van de training. Zaken waar je normaal gesproken geen weet van zou hebben

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zeer educatieve en informatieve dag met een fijne trainer.

Zeer educatieve en informatieve dag met een fijne trainer.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Het was een vrij algemene 'hoog over' training

De training was vrij algemeen en 'hoog over', als ik morgen als preventiemedewerker aan de slag moet mis ik de praktische toepassing en transfer naar de praktijk.

zeer leerzaam

Hier heb ik heel veel van geleerd.

zeer leerzaam

Ik vond het een zeer leerzame cursus met goede voorbeelden en goede en duidelijke handvatten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Het was niet goed en niet slecht

Met name het ochtenddeel was erg theoretisch. Dit zou wel wat beter ingekleed mogen worden. Het middagdeel was een stuk leuker en interactiever.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goed georganiseerd; had meer diepgang mogen hebben!

tevreden, interactie in groep was prettig, wel een erg diverse groep, waardoor de training soms niet helemaal uit de verf kwam. Trainer pakte het goed aan (had naar mijn mening wel minder commercieel kunnen zijn, ze zei wel erg vaak; je kunt me bellen!); ik denk dat door het kiezen van vorm en inhoud beter ingespeeld kan worden op verschillende startniveaus. Maar ik realiseer me dat dit lastig is.

Trainer had veel kennis en doceert op ontspannen manier

Trainer had veel kennis en doceert op ontspannen manier

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Training onder leiding van prettige cursusleider waarin ik handige handvatten heb gekregen.

Veel informatie in 1 dag ontvangen. De vertaalslag naar de praktijk vind ik echter lastig. Veel verschillende bedrijven met ook soms een andere insteek op de training.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Informatieve training waarna je aan de slag kan

Ervaren trainer met veel kennis uit de praktijk, waardoor vragen vanuit de groep goed beantwoord werden. Veel informatie en handvatten gekregen waardoor ik nu aan de slag kan binnen mijn organisatie.

Zeer duidelijk en praktisch

Zeer duidelijk uitgelegd en direct te gebruiken in de praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Er werd duidelijke uitleg gegeven op een leuke manier

Ik ging er heen met nauwelijks kennis over wat een preventie medewerker is of zou kunnen doen. Na deze cursus weet ik waar ik aan begin en hoe ik de kennis die ik opgedaan heb in de praktijk kan brengen. De uitleg was erg duidelijk.

Enthousiaste Trainster voor Preventiemedewerker module

Trainster met plezier in haar werk. Duidelijk over onderwerpen waar ze kennis van had en ook duidelijk wat ze niet wist. Prettig ontspannen en iedereen bleef tot het einde bij de les.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

fijne interactieve training met veel praktijkvoorbeelden

Training preventiemedewerker kleine groep en veel tijd voor verdieping en uitweiding naar de dagelijkse praktijk samen docent Ad. Er komt veel meer bij kijken dan ik vooraf ingeschat had maar erg leuk om meer kennis en ervaring op te doen over het onderwerp.

Interessante cursus!

Leuke cursus, veel info! Perfecte locatie!

een zeer leerzame training

Het was een zeer leerzame training.

Informatieve training over preventiemedewerker

Training was zeer leerzaam om de basis te leren over de preventiemedewerker. Goede informatie en veel tips hoe nu verder te gaan in de praktijk.

Zeer goede ervaring

Ik heb over de cursus wen goede ervaring , het was erg leerzaam

duidelijk en doelgericht

Aan het einde van de dag ,was ik goed op de hoogte ,van de invulling van een vertrouwenspersoon binnen een bedrijf. De kaders waarin we kunnen werken en wat we kunnen betekenen voor de aanvrager. Het was een informatieve dag. Heb er veel van geleerd.

gezellig en goed

Aardige docent met veel kennis en wil graag vertellen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Voorkom uitval door ongezonde werkstress

Intiem en zeer leerzaam

Met een groep van 8 personen hebben we gezamenlijk de leerstof tot ons genomen en door de interactie van alle deelnemers zijn er mooie onderwerpen aangesneden. De cursusleider voelde dit goed aan en heeft voor deze interactie ruim voldoende ruimte en aandacht gegeven.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb de cursus als informatief ervaren

De informatie die ik nodig heb om de functie van preventie medewerker inhoud te kunnen geven zien in de cursus.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Structuur ontbrak

Er ontbrak wat mij betreft structuur. Het waren allerlei losse termen zonder goede introductie. Gelukkig is het goed gemaakt met praktijkvoorbeelden en interactie.

Informatieve training

Training geeft veel informatie en een goed beeld van wat je te wachten staat als preventiemedewerker. Het geeft de standaard taken weer, de extra taken en geeft ook aandachtspunten mee. Training was redelijk inactief, vond de afwisseling met de videos prettig en de trainer wist alle trainees goed te betrekken bij de training.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Prettig en helder

Duidelijke en heldere uitleg. Met een goede uitleg van de basis en het principe van een RI&E

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]