Zinvol, inhoudelijk en energiek

De training raakte alle componenten, was to the point en de trainer wist de cursisten bij de les te houden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede en duidelijke uitleg door een rustige meneer met kennis.

Goed.

Positief

Veel info op een aangename manier overgebracht. Indeling van leer en pauze momenten goed.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Hele leuke trainer en zeer waardevolle (basis) informatie!

Gave sessie. Leuke trainer. Waardevolle kennis. En mooie verhouding tussen diepte in qua informatie en het houden van korte pauzes. Erg waardevol! :)

nuttige cursus

De cursus kon helaas niet klassikaal doorgaan maar ik heb de online variant als prettig ervaren. Voldoende ruimte om vragen te stellen en actief met elkaar de onderwerpen te bespreken. Ik heb de cursus gevolgd omdat ik binnenkort begin als preventiemedewerker en ik goed voorbereid wil starten. Ik heb het gevoel dat ik dit na het volgen van deze cursus goed kan gaan doen.

Duidelijk, Informatief, Aanrader.

Monique, geeft heel prettig les zij is duidelijk, inhoudelijk goed en zij wist het voor iedereen interessant te houden. Praktijk voorbeelden over iedere branche dus iedereen voelde zich ook betrokken!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een hele interessante training voor zowel leken als mensen met meer ervaring!

Duidelijke powerpoint slides, filmpjes en antwoord op mijn vragen. Al met al heb ik enorm veel geleerd van deze training! Daarnaast vind ik het fijn dat ik er boeken bij heb gekregen, zodat ik later nog dingen kan terugzoeken.

Betrokken en ervaren

Prima basis met goede punten om als Preventiemedewerker aan de slag te kunnen gaan. Online versie van de training ook goed neergezet.

complete training

Veel geleerd in één dag

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Positief, cursus + presentatie voldaan aan verwachtingspatroon

Aan de hand van duidelijke video's + slides heeft Monique de cursisten aan de hand genomen in de theorie omtrent de Preventie Medewerker. Kort, krachtig enerzijds en ruimte om vragen te stellen anderszijds. Kortom: zeer zinvolle sessie

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke uitleg prettig naar te luisteren

Prettige instructrice met duidelijk verstand van zaken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima cursus dag en veel nieuwe zaken gehoord.

Het is jammer dat we de sheets niet krijgen uit de video's. Ik zou toch willen vragen of jullie willen overwegen deze te verstrekken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

juiste uitleg met de juiste stellingen

doordat er veel voorbeelden werden benoemd heb ik een goed beeld gekregen wat er in het verzuim speelt. Wat mijn rol is in de HR.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik heb het als een heel soepel lopende training ervaren met voldoende ruimte voor mijn vragen. Ik vond de trainer daarbij heel deskundig . Ik heb voldoende ideeën opgedaan en tips gekregen. Hiermee kan ik aan mijn rol als vertrouwenspersoon nog weer een beetje beter invulling geven.

Zinvolle training

Zinvolle training

• Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Materie goed, Mogelijkheid voor vragen, Meer praktijk voorbeelden

Materie goed, Mogelijkheid voor vragen goed, Meer praktijk voorbeelden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond de cursus helaas te weinig inhoud hebben.

Ik vond de cursus helaas te weinig inhoud hebben. Het merendeel van de cursus ging over eigen ervaringen. Dit is uiteraard goed maar er werd verder te weinig in gegaan op de praktijk. Ik ben me er uiteraard van bewust dat het klassikaal les geven een duidelijker beeld zou geven. Ik zou de training dan ook niet meer online voortzetten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijk en overzichtelijke training die de kernpunten raakt.

Prettige ervaring. Duidelijk, kort en bondig, genoeg ruimte voor eigen ingevingen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede, heldere uitleg en feedback

Goede heldere uit en feedback van de leraar. Hij wist er veel van , gaf goede voorbeelden. Had op alle vragen van iedereen een goed antwoord. Sprak rustig en nam de tijd voor iedereen

Deskundige trainer

De online trainingsdag is goed opgebouwd; goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarnaast worden de plenaire sessies afgewisseld met korte thema films. Er werd voldoende ruimte geboden voor het inbrengen van casuïstiek.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

zeer leerzaam en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en voldoende tijd om op individuele vragen in te gaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

fijne online training waarbij de theorie met praktische voorbeelden is geduid.

Deze online training is zeer goed bevallen. Naast dat er voldoende afwisseling (theorie door de trainer, filmpjes, oefeningen) is aangebracht was er (vanwege de groepsgrootte?) voldoende interactie en aandacht voor de deelnemers. Hierdoor was het mogelijk om individuele casussen te bespreken. Specifiek naar de trainer (Ad) is het zo dat deze een prettige stem heeft en een rustige manier van uitleggen (met humor) en ruime kennis van de materie.

Inhoudelijk goede training

Jammer dat de training online plaatsvond vanwege wijziging coronaregels. Op zich tijdig geïnformeerd hierover en ook de keuze om alsnog in januari een poging tot fysieke training te doen. Afwisseling tussen trainer en filmpjes was goed. Vond de filmpjes vanuit Arboned kwalitatief wat minder professioneel. Inhoudelijk wel prima. Maar niet heel inspirerend of vlot. Er had van mij wat meer ruimte ingebouwd mogen worden voor casussen en gesprekstechnieken, dus twee casussen per koppel bijvoorbeeld, zodat je allebei de kans krijgt beide rollen te vervullen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een goede en informele training

Ondanks dat het digitaal was kon iedereen zijn aandacht er goed bijhouden.Pascale deed het op een leuke, informele manier en wist de mensen ook bij de les te houden. Geen langdurig en monotoom verhaal. Filmpjes konden wel iets spannender maar verder oke!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goed opgebouwde, leerzame, zinvolle training

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]