Ik heb het als een heel soepel lopende training ervaren met voldoende ruimte voor mijn vragen. Ik vond de trainer daarbij heel deskundig . Ik heb voldoende ideeën opgedaan en tips gekregen. Hiermee kan ik aan mijn rol als vertrouwenspersoon nog weer een beetje beter invulling geven.

Zinvolle training

Zinvolle training

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Materie goed, Mogelijkheid voor vragen, Meer praktijk voorbeelden

Materie goed, Mogelijkheid voor vragen goed, Meer praktijk voorbeelden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond de cursus helaas te weinig inhoud hebben.

Ik vond de cursus helaas te weinig inhoud hebben. Het merendeel van de cursus ging over eigen ervaringen. Dit is uiteraard goed maar er werd verder te weinig in gegaan op de praktijk. Ik ben me er uiteraard van bewust dat het klassikaal les geven een duidelijker beeld zou geven. Ik zou de training dan ook niet meer online voortzetten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijk en overzichtelijke training die de kernpunten raakt.

Prettige ervaring. Duidelijk, kort en bondig, genoeg ruimte voor eigen ingevingen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Goede, heldere uitleg en feedback

Goede heldere uit en feedback van de leraar. Hij wist er veel van , gaf goede voorbeelden. Had op alle vragen van iedereen een goed antwoord. Sprak rustig en nam de tijd voor iedereen

Deskundige trainer

De online trainingsdag is goed opgebouwd; goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarnaast worden de plenaire sessies afgewisseld met korte thema films. Er werd voldoende ruimte geboden voor het inbrengen van casuïstiek.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

zeer leerzaam en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en voldoende tijd om op individuele vragen in te gaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

fijne online training waarbij de theorie met praktische voorbeelden is geduid.

Deze online training is zeer goed bevallen. Naast dat er voldoende afwisseling (theorie door de trainer, filmpjes, oefeningen) is aangebracht was er (vanwege de groepsgrootte?) voldoende interactie en aandacht voor de deelnemers. Hierdoor was het mogelijk om individuele casussen te bespreken. Specifiek naar de trainer (Ad) is het zo dat deze een prettige stem heeft en een rustige manier van uitleggen (met humor) en ruime kennis van de materie.

Inhoudelijk goede training

Jammer dat de training online plaatsvond vanwege wijziging coronaregels. Op zich tijdig geïnformeerd hierover en ook de keuze om alsnog in januari een poging tot fysieke training te doen. Afwisseling tussen trainer en filmpjes was goed. Vond de filmpjes vanuit Arboned kwalitatief wat minder professioneel. Inhoudelijk wel prima. Maar niet heel inspirerend of vlot. Er had van mij wat meer ruimte ingebouwd mogen worden voor casussen en gesprekstechnieken, dus twee casussen per koppel bijvoorbeeld, zodat je allebei de kans krijgt beide rollen te vervullen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Een goede en informele training

Ondanks dat het digitaal was kon iedereen zijn aandacht er goed bijhouden.Pascale deed het op een leuke, informele manier en wist de mensen ook bij de les te houden. Geen langdurig en monotoom verhaal. Filmpjes konden wel iets spannender maar verder oke!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Goed opgebouwde, leerzame, zinvolle training

Veel geleerd

ondanks de on line "handicap" is er een prima training gegeven.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Ik heb een goed idee gekregen hoe ik mijn werk als vertrouwenspersoon kan uitvoeren.

Ik vond met name de opbouw van de training goed. In een paar filmpjes en reflecties werden de verantwoordelijkheden en taken van een vertrouwenspersoon afgebakend. In de middag besteden we aandacht aan het hoe van het voeren van gesprekken. In een training als deze is de persoon van de trainer erg belangrijk. Alle lof voor Pascale die om een gemoedelijke wijze, goed luisterend ons invoerde in de wereld van deze rol.

Verrassende ervaring

Aan de ene kant nieuw gezien mijn verleden als or lid. Aan de andere kant verrassend en leerzaam en diep respect voor dit vak. Deze cursus biedt de cursist handvaten voor in de praktijk. Niet te vergeten de valkuilen waar je voor moet oppassen Er gaat een hele nieuwe wereld met uitdagingen open. Wel gaat mijn voorkeur uit om hem niet meer digitaal te volgen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zeer mooie en waardevolle training!

Ik heb veel antwoorden, tips, handvatten en regels geleerd die mij helpen in de rol van vertrouwenspersoon. De training was wat ik verwacht had en zelfs een beetje meer. Pascale was een heel fijne trainster en ik vond het prettig om de hele dag naar haar te luistere. Het bleef boeiend.

Duidelijke leerzame training.

Geerke leidde de training op een rustige en duidelijke wijze. De door Geerek naar voren gebrachte casuïstiek was leerzaam, herkenbaar en gaf duidelijk weer waar het klemt in de samenleving. Geerke heeft op duidelijk uitleg gegeven over de positie, verantwoordelijkheden en taken van d evertrouwenspersoon.

Duidelijk

Duidelijke filmpje alleen wat amateuristisch opgezet.

Leuke actieve training.

Goede ervaring. Leuke leerzame dag.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Erg informatief, maar klassikaal werkt voor mij beter dan online

De training was erg informatief. De filmpjes waren duidelijk. Alleen waren de sheets wat lastig te lezen wanneer de presentratrice ook in beeld werd gehaald. Ik vind het fijner om de sheets zelf te kunnen lezen en te luisteren naar het verhaal. Astrid heeft al haar kennis goed overgedragen in een rustig tempo. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Wel is mijn ervaring dat ik deze training liever klassikaal had gevolgd. Het had dan interactiever geweest en er hadden eventuele rollenspellen gedaan kunnen worden. Helaas was de situatie daar nu niet naar.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Het was een goede en kennisrijke sessie. Wel veel info.

Ik kan het eigenlijk niet beter omschrijven als bovenstaande zin. Het was een sessie met veel en nuttige informatie, maar aan het einde van de dag heb ik niet alles meer opgeslagen ivm hoeveelheid.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

goede training, heeft mij wel duidelijkheid gegeven

Het geeft inzicht in de taken van een vertrouwenspersoon en heeft mij vooral duidelijkheid gegeven waar deze taken liggen, dus onderscheid tussen bijv conflicten

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Verhelderend en bemoedigend

Training was concreet en duidelijk. Leuke afwisseling met feitjes en genoeg ruimte voor eigen inbreng en vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Fijn manier van info delen.

Ik vind het een fijne manier hoe de training is gegeven.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)

Duidelijk en helder handvatten en kaders aangereikt

Voldoende inzichten gekregen m.b.t. wetgeving danwel de praktische invulling van vertrouwenspersoon zijn. Praktische cases uitgevoerd met de groep wat samen met de kennis en kunde van Monique een leerzaam geheel vormt. Een mooie basis om mee aan de slag te gaan.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]