Waardevolle dag waarbij de basis is gelegd

Sheila heeft ervoor gezorgd dat het ook online een interactieve en leerzame dag is geweest. We hebben de basisinformatie geleerd en handvaten gekregen om straks praktijkcasussen aan te pakken op een slimme manier. Ik merk dat ik nog wel zoekende ben naar protocollen/beleid wat werkt binnen THAR en de echte richtlijnen tijdens een specifiek geval. Nu kregen we vaak te horen; dat mag je zelf aanvoelen of inschatten. Dat is voor mij nu nog niet erg tastbaar en vind ik het moeilijk om mijzelf voor te bereiden op een praktijkcasus.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Meer inzicht gekregen in de rol van vp

Ik vond het eerste gedeelte van de dag pittig omdat het om 'droge' informatie ging én het online was. Ik vond de focus lastig. De stof werd wel goed gebracht.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zeer leerzame en praktische online training.

Een training met een prettige sfeer en duidelijke filmpjes. Ook de trainster was erg duidelijk met praktijk voorbeelden.

leerzaam

nuttig om meer inzicht te krijgen in de rol van vertrouwenspersoon.

Prima online training

Veel geleerd, ruimte voor eigen inbreng. Fijn dat het een kleine, overzichtelijke groep was. Leuk om met mensen uit verschillende sectoren in een groep te zitten. Online tot 17,00 is wel lang, maar kan helaas niet anders,

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zinvolle cursus van een trainer die echt weet waar hij het over heeft!

Ik heb de training als erg prettig ervaren.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leerzaam!

Ik was bang voor droge en simpele stof maar was aangenaam verrast door de diepgang en interactie tijdens de cursus!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Ik had het geluk om 1 op 1 training te krijgen met een perfecte match!

Ik zag er eerst tegenop om 1 op 1 deze cursus te volgen, maar al snel was er klik en hield ik de aandacht vast. Voordeel is dat ik al ervaring heb op veiligheidsgebied en dat mijn eigen visie bijna naadloos aansluit bij de trainingsstof. De afwisseling met video's was erg prettig en daarnaast liepen we vrij vlot door de trainingsstof heen zonder zaken af te raffelen. Mogelijkheid om eigen ideeën en aanpak te bespreken. Top ben zeer tevreden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Interactieve training

Ik heb veel geleerd tijdens de online training. De getoonde filmpjes waren duidelijk en een goede ondersteuning voor het lesmateriaal. Ook werd er door de trainer goed ingegaan op de vragen uit de groep.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Ik miste overzicht en structuur (online training)

Ik had graag voor de training iets van stof kunnen inzien, maar pas na de trainings dag kregen we de presentatie te zien. Het boek moeten we (mijn collega en ik) zelfs nog ontvangen. Ook was de dag indeling niet duidelijk. Er is e.e.a. geoefend met gespreksvormen, dat vond ik nuttig. Maar ik weet nog steeds vrijwel niks over de vervolg stappen die genomen kunnen worden. Misschien staan ze in het boek, maar dat weet ik niet. Aan het einde gaf ik dit aan, en bood de trainer aan haar een appje te sturen later mochten er nog vragen zijn. Prima, maar dat kader wil je toch juist aan het begin van de dag schetsen? De filmpjes waren duidelijk en goed. Maar ook is het onduidelijk of en tot wanneer we die kunnen blijven inzien. We hadden een kandidaat die veel praatte en daar eigenlijk zat omdat anderen dat wilden. Het koste veel tijd vond ik. Misschien eerder onderbreken?

Leerzaam en duidelijk

Pascale was enorm vriendelijk en duidelijk. De informatie is duidelijk aangegeven en uitgelegd. De cursus vond ik enorm inspirerend.

Heel heldere informatieve training

Knap hoe de informatie - theorie en praktijk - allemaal in 1 dag training verwerkt is. Ik vond dat de trainer Pascale het op een prettige manier heeft overgebracht. Veel interactie, genoeg ruimte voor vragen, verheldering etc. Prettige afwisseling ook met filmpjes.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Heel fijne en nuttige dag!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

leuke gevarieerde training met ruimte voor vragen !

x

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Meer duidelijkheid gekregen over de functie van vertrouwenspersoon

Het doen van rollenspellen is eigenlijk het leukste aangezien je daar veel van opsteekt. Het is duidelijk dat alleen deze training eigenlijk niet genoeg is om alle situaties goed te kunnen aanpakken, dit vergt sowieso meer ervaring in de praktijk en vooral doen en durven is een pré. Daarnaast is een lijst met hulpinstanties of personen waar je terecht kunt een handige houvast, zeker in het begin. Die wegen zijn nog een beetje vaag omdat je daar ook je weg in moet gaan zoeken en bepaalde personen en/of afdelingen binnen de organisatie niet bekend zijn. Daarbij denk ik aan een bedrijfsarts of bedrijfsjurist. Een handig stappenplan of wellicht organogram zou handig zijn. In welke situaties schakel je welke instanties of personen in of verwijs je door.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Iets meer struktuur qua opbouw, filmpjes

Ik heb het online les iets wat rommelig ervaren, niet dat de vrouw niet deskundig was, maar omdat er dingen misgingen, ook de links en filmpjes waren niet zo georderend, het boek en de rest wel hoor. Heel erg bedankt!

Zeer leerzaam

Een erg leerzame training. Inhoudelijk goed opgezet, afwisselde inhoud en erg interactief. Trainer zeer kundig en prettig om naar te luisteren.

Boeiende en leerzame training

Een goede en duidelijke training waarin alle facetten van de rol van de vertrouwenspersoon belicht worden. Heel fijn dat er casussen behandeld worden om meer inzicht te krijgen en om de gesprekstechnieken te oefenen.

Training kon beter

Wat ik erg jammer vond is dat de "techniek" niet goed werkte. Na 2 jaar corona kan dit niet. Teams moet een docent onder controle hebben, of er moet iemand bij zijn die dat heeft. Hierdoor waren de PPT presentaties die werden gegeven rommelig. Inhoudelijk had ik meer gehad aan voorbeelden en gesprekstechnieken oefenen. Nu werden er alleen aan het einde twee cases besproken. Die vond ik eigenlijk het meest interessant.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Veel geleerd van de cursus, de deskundigheid van de trainer was goed.

Verhelderende training

Na opstartproblemen met de online omgeving een heldere cursus met prettige afwisseling tussen video's en presentatie. Voldoende ruimte voor interactie.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Ik vond het een zeer leerzame cursus!

Mijn beeld rondom een vertrouwenspersoon is veranderd na deze training. Ik heb veel kennis en handvatten waar ik mee verder kan. Daarnaast heb ik nog het boek gekregen waar ik in de toekomst veel kennis uit kan halen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Verhelderend, duidelijke en praktische training in een prettige omgeving.

Fijne trainster Pascale, veel praktijkvoorbeelden en interactief.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Heel anders dan verwacht, heel interessant!

Deze training heeft me goed aan het denken gezet over de inrichting van VP's binnen onze eigen organisatie en de profilering hiervan. Dit ga ik zeker intern bespreken! Heb er energie van gekregen. Had altijd gedacht dat de rol van VP prima kan naast de rol van HR, maar snap nu helemaal waarom dit niet wordt geadviseerd. Fijn om in dit kleine groepje te trainen en Pascale Bongers is een hele goede trainer! Neemt de tijd, legt goed uit, laat iedereen aan het woord en speelt in op behoefte. Je merkt dat ze heel veel ervaring heeft. De filmpjes waren helaas wel teleurstellend. Niet aansprekend en eerlijk gezegd ook niet heel professioneel. Pascale heeft al uitgelegd dat er nieuwe filmpjes zijn.

Leerzame dag waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen

Leerzame dag waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]