Ik weet dat ik geen vertrouwenspersoon als functie wil, maar wel Proactief wil kijken hoe de vertrouwenspersoon in organisaties zich beter kunnen profileren zoals bij preventiemedewerkers en binnen RIE.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

leuke training met mooie voorbeelden vanuit de praktijk!

was een mooie zinvolle dag! duidelijkheid gekregen over de kaders van een interne vertrouwenspersoon.

goede training

Eigenlijk geen op-/aanmerkingen. Cursus was prima, helder, duidelijk, de info gekregen die ik nodig had en ervaring opgedaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede, brede training met veel ruimte voor input en vragen.

Ik vond de training van Marcel zeer leerzaam en prettig om te volgen. Een goede balans tussen theorie en voorbeeldcasussen. Ruimte voor humor en serieuze zaken. Ook de groepsgrootte van 11 personen was prettig en bood voldoende ruimte om eigen voorbeelden en vragen te bespreken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heel verhelderend en praktisch bruikbaar!

Leuke interessante (interactieve) training. Begonnen met vragen noteren vanuit de groep, en deze konden eind van de dag allemaal makkelijk beantwoord worden. Iedere aanwezige zat met vraagtekens over zijn positie als (toekomstig) vertrouwenspersoon, wat moet/mag je vooral wel en niet. Dit is nu duidelijk. Nynke zorgt voor de juiste balans tussen theorie en praktijk, luistert naar de groep en daagt de groep uit om de interactie erin te houden en het actief leren hierdoor te bevorderen.

Zeer prettige spreker

Prima investering

Leerzaam

De training was leerzaam. In opzet en structuur een beetje ongewis. En daardoor meanderden we langs de thema's. Positie, rol en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon kwamen daardoor bijna terloops aan bod terwijl daar voor mij juist de kern lag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame cursus voor beginnend vertrouwenspersoon

Ik ben nog niet begonnen met functie als vertrouwenspersoon, was dus nog geheel blanco. Deze cursus geeft me genoeg handvatten om aan de slag te gaan. Prettige docent. accommodatie prima. Cursus duurde een uur korter dan aangegeven. Informatie voorafgaand had ik graag uitgebreider gewild (alvast wat om in te lezen) en praktische informatie over parkeergelegenheid klopte niet.

Leerzaam

Ik vond het erg leerzaam. De docent pakte er goed de belangrijkere punten tussen uit gecombineerd met praktijkvoorbeelden (zonder daar uiteraard namen bij te noemen). Wel vond ik eigenlijk dat er te kort aandacht werd besteed aan het rollenspel, dit had ik graag iets langer gezien zodat jij daar bij elkaar ook van kon leren.

heldere en duidelijke introductie

de training heb ik prima ervaren. Voor mij ging het om de grenzen te zien, de juiste tools om te handelen mocht iemand met een melding bij mij komen.

Leuke cursus

Leuke cursus om te volgen met een goede trainer!

Praktische opleiding

De kaders en richtlijnen voor de rol van vertrouwenspersoon zijn helder uiteengezet.

Zeer nuttig!

Ik had vooraf een ander idee over het invullen van mijn rol als VP'er. Meer als bemiddelaar..met name richting de partij die de klacht(en) veroorzaakt. Ik heb nu ingezien dat een iets andere insteek waarschijnlijk beter werkt. Dus dat is mooi...hoewel ik natuurlijk mezelf wel meeneem in het geheel ..

leuk en leerzaam

Duidelijk inzicht gekregen als VPer Waar jij staat en hoe je ermee om gaat

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interessante dag, waarbij ik met extra handvatten naar huis ga

Interessante dag, waarbij ik met extra handvatten naar huis ga. Review van cases was interessant en hielp mbv discussie met mede-cursisten om eea beter te begrijpen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Training die prima aansloot bij mijn verwachting

De training zat prima in elkaar. Gelukkig een groep cursisten allemaal enthousiast waren en het niet "saai" werd. Leerzame dag

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een duidelijke uitleg wat vertrouwens persoon inhoud

Het is een goede manier van les geven .

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede mix tussen theorie en praktijk

Ik was op zoek naar de kaders waarbinnen te handelen als Vertrouwenspersoon. Deze training heeft me hierbij geholpen, er was veel interactie met pakkende voorbeelden.

Zinvolle training

Een goede training waardoor je aan het einde van de dag een goed beeld hebt van wat de rol van een vertrouwenspersoon inhoudt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Zeer interessante en leerzame cursus

De training/cursus was erg goed voorbereid en leuk opgezet. Veel informatie gekregen en situaties aangepakt om een goed beeld te krijgen welke taken bij een vertrouwenspersoon behoren en welke juist ook niet. Goed om ook de kaders en de stappen te weten als je met iemand het gesprek aan gaat in je rol als vertrouwenspersoon. Al met al leuke en informatieve dag!

Verhelderend

Ik heb de trainingsdag als zeer verhelderend ervaren. Duidelijke uitleg en voorbeelden dmv korte filmpjes.

Duidelijke uitleg, ongedwongen sfeer

Prettige dag waarbij ik echt wat opgestoken heb.

Interessante cursus

Na onlangs gevraagd te zijn om vertrouwenspersoon te worden binnen onze organisatie was deze cursus zeer verhelderend over wat er van mij verwacht gaat worden in deze rol en wat nu niet. Werd op een leuke manier gebracht en de cursus was op geen moment saai.

Te kort voor 1 dag

Fijne docent, prima uitleg en ontspannen sfeer. Dit is dan eerste kennismaking en vind opleiding van 1 dag wel kort. Boek nog niet gelezen dus misschien daarna wel meer duidelijkheid. Ik was blij dat we geen rollenspel deden maar voorbeeld cases van hoe zou jij dit aanpakken was echt super fijn, mag nog meer tijd aan besteed worden (voor mij) omdat het werkterrein nog zo onbekend is. Docent veel ook uit eigen ervaring voorbeelden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interactie super, presentatie overbodig.

Prima inleidingstraining. Ik had liever meer casuastiek gehad dan theorie.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]