Leerzame training van een ervaren deskundige.

Goede training. De trainer heeft goed kennis van zaken en weet dit ook goed en begrijpelijk over te brengen op de cursisten.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijk, en niet te beladen

Goede training,

Interessante, leerzame cursus

Leerzame dag, goed inzicht gekregen in de rol van een vertrouwenspersoon.

Duidelijk en professioneel

Fijne training. Mogelijkheid tot stellen van vragen en duidelijke uitleg aan de hand van praktijksituaties.

Praktisch ingestelde cursus

Prettige sfeer, goede aandacht voor de cursisten. Goede balans tussen theoretische kennis en de praktijk.

leerdoelen ingevuld

praktische training

Leerzaam

Afwisselende cursus met zowel theorie, beeldmateriaal en cases.

Super..

Veel geleerd van hoe of wat ....

Essentieel voor iedere vertrouwenspersoon

Fijne training met genoeg afwisseling tussen theorie en interactie. Duidelijke opzet en erg praktijk gericht. Ik zou heel graag nog eens een vervolgtraining volgen die wordt toegespitst op vertrouwenspersonen die al meer ervaring hebben en waarbij we ook klassikaal de rollenspellen doen waarbij je feedback kunt krijgen van de docent.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Het was een leuke, gezellige en leerzame dag.

Ik ben meer te weten gekomen over: - Het wettelijke kader als vertrouwenspersoon. - De taken en de positionering als vertrouwenspersoon. - Het op de juiste manier bekendheid geven aan de rol als vertrouwenspersoon.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Hele fijne docent en goed lesmateriaal

De docent was zeer prettig, enthousiast en nam veel tijd voor alle vragen. Rollenspellen waren zeer waardevol. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan dit nu goed in de praktijk toepassen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede cursus die practische aandachtspunten geeft voor een vertrouwenspersoon.

De cursus gaf een helder overzicht van de rol van de vertrouwenspersoon, de middellen en mogelijkheden die een vertrouwenspersoon heeft, de do's & don'ts. Daarnaast waren er praktische oefeningen die helpen voor de invulling van de vertrouwenspersoon rol. Prettige sfeer, open, en ruimte voor vragen. Goede balans theorie en praktijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Hands on training die je meteen in je rol zet als vertrouwens persoon

Positief. Het was een leerzame dag. Met vele variatie en oefening. Je voelt je echt empowered om aan de slag te gaan. Al mijn vragen zijn beantwoord. Ik vind dat knap gedaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heldere en duidelijke manier van lesgeven

Het was fijn dat Gracielle duidelijk les gaf in zowel haar mondelingen uitleg als in de presentatie zelf.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima, veel meer duidelijkheid over de rol van de vetrouwenspersoon

De training heeft inzichten opgeleverd over de rol van de vertrouwenspersoon, wat er wel én niet van de vertrouwenspersoon mag worden verwacht. Daarnaast is het leerzaam om met gelijkgestemden hierover in gesprek te gaan.

Leerzaam en erg interessant

Je kon merken dat Vika veel ervaring en kennis had waardoor het interessant was om naar haar te luisteren.

Erg leuk training, informatief en boeiend

Erg leuk training, informatief en boeiend

Prettige en waardevolle training

In mijn nieuwe rol en verantwoordelijkheid als vertrouwenspersoon, was ik nog onzeker in wat dit betekende en hoe ik het beste kan handelen. Deze training heeft me deze inzichten en handvaten gegeven om dit op een zo goed mogelijk manier te kunnen doen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een goede combi van kennis/theorie en ervaringen gedeeld

Het was voor mij een goede introductie in het werkvlak van de vertrouwenspersoon. De ruimte die Vika nam om zowel theorie als praktijkvoorbeelden te bespreken en daarnaast ook nog alle opborrelende vragen van de cursisten te beantwoorden was erg prettig. De cursus heeft mij geinspireerd om hiermee aan de slag te gaan.

Goede cursus duidelijke informatie

Interactieve bijeenkomst waarin duidelijk de regels en mogelijkheden omtrent verzuimmanagement worden uitgelegd.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

waardevolle basistraining. Geeft handvatten, inzicht en goede koppeling met de praktijk.

Goede combinatie van theorie en casussen uit de praktijk. Er was veel ruimte voor de deelnemers om eigen casussen te bespreken.

kaders zijn duidelijker geworden

Cursus gaf veel aanknopingspunten en het werd voor mij vooral duidelijk dat een luisterend oor belangrijk is en dat het niet de bedoeling is dat ik een conflict zelf oplos. Daarnaast is bewustwording bij collega's belangrijk: Wat doet het (een opmerking, gedrag of grap) met de ander.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima training die richting geeft

Bruikbare training

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede inzichten om mijn rol uit te voeren

- Goede grote van de groep - Goede interactie - Tempo was goed - genoeg pauzes - Goede en duidelijke presentatie met soms wat verouderde informatie

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

fijne trainer, helder, zorgde voor goede dynamiek

goede lesstof ook daarna nog info ontvangen waar we wat mee kunnen. Verzorging goed en ook voldoende rust tussendoor. Ik zou zelf kijken of de cursus maximaal tot half vier zou kunnen duren daar je toch merkt dat je minder opneemt aan het einde van de dag

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]