Een goede oefening die toepasbaar is in de praktijk

De training was verdeeld in theorie en praktijk gedeelte. De theorie was voor mij persoonlijk een opfrisser vanuit mijn opleiding. Het praktijkgedeelte in de vorm van rollenspellen vond ik erg leerzaam en ik heb goede feedback ontvangen over mijn eigen gesprekstechnieken. Dit is voor mij echt bruikbaar in de praktijk. Heel fijn!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel informatie, goede groepsgrootte, leuke docent!

Goede opbouw van onderwerpen, nuttige links en tips, aantal goede handvaten voor de praktijk. Blijft wel beetje onduidelijk welke volgende praktische stappen je als PVM moet zetten als er vanuit de directie weinig initiatief komt. Groep was heel gemengd/divers, wat heel leuk was maar er ook voor zorgde dat een deel van de info/praktijk gerelateerde voorbeelde niet voor alle deelnemers relevant was

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interessant maar zou meer onderscheid van beroep gemaakt moeten worden

Ik kom vanuit de zorg en de training is veelal gebaseerd op “industrie “

prettige, interessante training

Ik vond het een fijne training met een goede inhoud. Ik heb goede handvatten gekregen om mijn rol al preventiemedewerker te starten

Uitstekende training.

Marcel vertelt heel prettig, fijne balans tussen theorie en praktijk voorbeelden, betrekt de groep er goed bij.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Fijne dag, veel ervaringen. Stoelen viel tegen voor een ARBO organisatie.

Zeer tevreden.

Mijn ervaring schrijf ik als volgt, ik ben zeer tevreden. Martin is een enthousiaste leraar die gedreven verteld. De ochtend meer theoretisch de middag volledig in teken van de praktijk vond ik een aangename afwisseling. Persoonlijk had ik wel iets meer verdieping over de tijdlijn van ziekmelding verwacht. Dit is uiteraard besproken maar wel vrij klein. Prima, maar voor mij had dit iets meer gemogen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interessante training en goede handvatten meegekregen.

Marcel Oldenhuizing is een goede trainer, heeft een prettige stem en de training heeft mij geboeid tot het einde. De training was interactief met de gehele groep wat ik persoonlijk zeer prettig vind. Ik heb veel geleerd van deze training.

Leuke, leerzame training.

Een goede training met een mooie verdeling tussen theorie en praktijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Fijne praktische en inhoudelijke training!

Het leuke aan deze training is dat je weer van anderen leert hoe zij het hebben ingericht. In het begin veel theorie en in de middag veel oefenen. Door elkaar feedback te geven leer je niet alleen van je eigen gesprek, maar ook van elkaar.

Prima en leerzame cursus

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima training, met stof welke volstaat voor 1 dag trainen.

Prima training, met stof welke volstaat voor 1 dag trainen. In de morgen theorie en in de middag oefenen. De middag was het leukste! Wat ik wel wil opmerken is dat de stoelen echt niet lekker zaten. Ze waren niet instelbaar. Je kon helemaal naar achteren 'leunen' als je dat wilde. Oncomfortabel. Ook waren de bureau's waar we aan zaten te laag. Voor een arbodienst vind ik dit echt niet kunnen.

leuk en leerzaam

Het is ene goede combinatie van theoretisch kader en praktijkvoorbeelden. Vooral de cases die uit de eigen praktijk van de trainer komen, worden op een leuke manier besproken. De trainer vraagt elke keer: wat zouden jullie doen en vervolgens vertelt jij welke keuze hij destijds heeft gemaakt.

Leerzaam

Fijn om de kaders te weten. Vika heeft de training op een leuke en fijne manier gegeven.

Heel veel informatie, maar wel heel duidelijk

Heel veel informatie, maar wel heel duidelijk

Keurig

Was een goede training

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel geleerd over rol vertrouwenspersoon

Ik heb kennis en inzicht gekregen in wat ongewenst gedrag /omgangsvormen inhouden en welke rol de vertrouwenspersoon hierbij kan spelen. Ik heb geen vaardigheden opgedaan omdat we geen rollenspellen hebben gespeeld

duidelijke en interactieve training

Tot andere inzichten gekomen wat betreft de rol als vertrouwenspersoon

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke presentatie met goede structuur

Goed gegeven beginners cursus, duidelijke structuur en zeer aangename interactie tussen de trainer en de groep.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede leerzame training door een fijne trainer

Gisteren heb ik de training Preventiemedewerker gevolgd. De trainer was super fijn, gaf veel praktijk voorbeelden en maakte er een leuke training van waarin veel interactie plaatsvond. Ik heb ook veel geleerd. Enige minpunt - wat ik vaak tegenkom bij trainingen - is het never ending aantal slides dat we voor onze kiezen krijgen... de hele dag. Ik snap dat dit vastgelegd is in een curriculum en de trainer hier weinig invloed op heeft, maar het is niet te doen om een hele dag een training te volgen met slides. Suggestie: stuur de slides met theorie een week van te voren en vraag deelnemers van de training met een aantal cases/vragen naar de training te komen. Hierdoor duurt de training minder lang en is deze minder vermoeiend

Duidelijke training

Alka kan de groep goed boeien en erbij houden. Leuke training met leuke mensen

Verhelderend en leerzaam

Ontzettend leerzaam doordat je veel verhalen maar ook tips en inzichten krijgt van je mede cursisten. Ook heel prettig om een trainster te hebben die zelf heel veel ervaring heeft en jou dus ook veel inzichten geeft waar je echt mee verder kan. De training zelf is prima te volgen en interactief.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Nuttige informatie en fijne tips

De training bevat nuttige informatie, is hierin erg compleet en actueel. Daarnaast is er ruimte om in te gaan op casussen uit eigen praktijk, hier zijn fijne tips uit gekomen. Eén aandachtspunt; het was vrij theoretisch en veel informatie. Het was fijn geweest om ook zelf al daadwerkelijk aan de slag te gaan met de theorie en informatie tijdens de training.

Waardevol.

Veel geleerd. Je leert vooral dat je goed moet luisteren, observeren en niet te snel een oordeel vellen.

Leerzame en prettige dag

Ik heb veel geleerd over wat je kunt en mag doen in geval er ongewenste omgangsvormen binnen het bedrijf ervaren worden.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]