Super!

Ik vond de training super! Ik heb veel geleerd en ben van mening dat de tips en tricks me in de praktijk zullen hebben. Heldere uitleg. Goede sfeer.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Leerzame dag

De training was duidelijk en leerzaam. Voldoende tijd voor vragen uit de praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond het een zinvolle dag

Duidelijke uitleg. P.P prima Kan er mee verder. Fijn dat we het boek hebben.

Leerzaam

leerzaam en interessant om de verschillende ervaringen met elkaar te delen

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Behulpzame en duidelijke cursus

Fijne cursus met in het tweede gedeelte goede casussen die behandeld werden. In het begin was het even wat chaotisch doordat er niet echt een agenda/ lijst met te behandelen punten was voor mijn gevoel. In het tweede gedeelte werd dit al wat duidelijker. Cursus heeft me de juiste handvaten + tools geleverd om samen met een collega deze functie binnen het bedrijf goed op te gaan zetten.

Leuke en interactieve training

De training is goed opgezet met een goede wisseling van theorie en praktijkvoorbeelden. Doordat je met mede mensen met verschillende werkvelden in een groep zit komen er veel praktijkvoorbeelden voorbij. Evert was duidelijk in de communicatie en behandelde de gestelde vragen naar mijn mening goed en legde het duidelijk uit. Voldoende pauzes werden er ingelast en de koffie en lunch waren van prima kwaliteit!

Leerzame training

Veel informatie en hulpmiddelen gekregen over de rol van VP. Ook blij met de informatie voor het LVV. Goede trainer die de groep goed aanvoelt en de training hier prima op afstemt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een hele fijne en vooral leerzame cursusdag gehad!

Ik starte vrij onzeker deze dag, onervaren en zonder kennis. Uiteindelijk met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Een zeer leerzame cursus, veel kennis opgedaan en vooral veel zin gekregen om hier verder mee aan de slag te gaan en mij hier verder in te verdiepen. Astrid, heel veel dank voor deze dag!

Waardevol

Met mijn collega jullie cursus bijgewoond in Utrecht. Wij hebben allebei veel opgestoken van deze dag, meer handvaten gekregen wat onze functie als vertrouwenspersoon precies inhoud en wat we wel en niet kunnen / mogen doen.

zeer zinvolle training

Mag wel iets meer getraind worden op persoonlijke gespreksvoering

Zinvol en interessant

Heel veel duidelijk geworden. Vooral de voorbeelden (van trainer en medecursisten) maken een hoop duidelijk.

Interessant, helder, energiek

Ik vond de manier van training geven erg prettig. De voorbeelden uit de praktijk maakt het makkelijker om een beeld te vormen van hoe je taak eruit zal zien. En hoe je hem zelf in zal vullen. Bij eigen kennis en vaardigheden na de cursus heb ik 3 sterren gegeven. De theorie is helder maar doen = leren. Dus de vaardigheden zullen zich ontwikkelen naar mate er gesprekken plaatsvinden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heldere informatie gericht op onze vragen.

Fijne dag. Veel informatie maar rustig gegeven waardoor het allemaal wel binnenkomt. Veel interactie daardoor betrokkenheid. Al onze vragen zijn beantwoord.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke cursus met uitgebreide en heldere praktijk voorbeelden

Leuke en deskundige trainer. Overige zaken (locatie, faciliteiten) prima geregeld.

Goed en duidelijk.

Ik heb er veel geleerd. Ze bracht het goed en begrijpelijk over.

Prima diepgang

Kan nu beter verder pakken in de rol

Informatieve, leerzame dag

De dag heb ik ervaren als een dag vol informatie waarin we dingen hebben geleerd en toe kunnen passen in de praktijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Belofte klopt: in één dag voorbereid als interne vertrouwenspersoon

Fijne trainer in meewerkende groep deelnemers. Veel inhoud, maar ook praktische handvatten gekregen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel opgestoken van enthousiaste en deskundige opleidster Marijke

Leerzaam en interessant

Ik vond het heel fijn dat de groep klein was (5 personen), zeker omdat we ook een casus hebben besproken. We hebben de basis nog even opgefrist en zijn daarna meer de diepte in gegaan, hier heb ik ook nu weer veel van geleerd.

Fijne interactieve training

I.p.v. de trainer 1 dag lang te laten praten, werden de onderwerpen ingeleid door filmpjes. Hierna kon er met de trainer in discussie worden gegaan over bepaalde cases. Op deze manier ging het wat sneller en was er meer interactie.

• Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Weer de puntjes op de i zetten !

Na de coronaperikelen is het fijn om met collega's kennis op te doen je ervaringen te delen, en nieuwe inzichten te krijgen !

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel praktijk voorbeelden en interactie

Een veelzijdige groep waaruit veel verschillende casussen besproken konden worden.

Fijne training, goede sfeer

Door de kleine groepsgrootte van 5 personen was er veel ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Op een prettige manier bijgespijkerd.

Fijne instructeur, goede discussies. Fijn dat het weer op op locatie. was. Prima locatie en goed verzorgd.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]