Weinig geleerd

Vond training veel tijd consumeren voor het overbrengen van kennis. Langdradig, weinig structuur. Meer delen van verhalen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Uitstekende en hele informatieve training!

We hebben les gehad van Astrid voor vertrouwenspersoon. Ze deed en legde alles uitstekend uit, erg veel informatie maar toch ook heel interessant en er komt toch best wat bij kijken. ik wil haar en ArboNed erg bedanken voor de tijd die zij hebben gestoken in ons vandaag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Uitstekende en hele informatieve training!

leerzaam

leerzaam met klein groep met ook verschillende bedrijfstakken

Mooie duidelijke training

Ik vond de theoretische training wel wat droog mede doordat de tekst opgelezen werd. De informatie begon pas te leven bij het bespreken van de casussen.

Prima 1-daagse training voor basis kennis over de rol van vertrouwenspersoon

Ik ging redelijk blanco deze training in en ik vind erg fijn dat ik nu weet wat de rol van vertrouwenspersoon inhoudt en wat het handelingskader is. Vooral het bespreken van verschillende casussen was interessant en maakte duidelijk dat je met complexe situaties te maken kunt krijgen en liet zien wat evt. valkuilen kunnen zijn. Dit deed me ook beseffen dat je met een 1-daagse training een goede basis kunt leggen, maar ook dat er een aantal onderwerpen zijn waarvan het me goed lijkt om meer kennis over op te doen zoals bijv. de wet PSA, de klokkenluidersregeling en de klachtencommissie.

Leuke cursus

Leuke cursus die goed inzicht gaf en veel handvaten meegekregen om mee aan de slag te kunnen. Prettige ruimte.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een leerzame, fijne dag met veel interactie tussen de cursusleider en de groep.

Erg leuke leerzame dag. Ik heb nu een goed beeld van wat de rol van vertrouwenspersoon inhoudt.

Informatief en leerzaam

Leerzaam en informatief. Wellicht fijn om wat meer voorbeelden toe te voegen van discriminatie op geloof en cultuur. Of Woke. Nu vooral wat standaard voorbeelden van sexuele intimidatie. Wat leerzaam is, maar binnen een ICT bedrijf wat minder voorkomend dan pesten en discriminatie.

Zeer goede interessante training

Ik heb veel opgestoken gehoord en geleerd wat ik zeker kan gaan toepassen

Leuke training!

Goede trainer, met veel aandacht voor de inhoud en de vorm. Blanco in de training gestapt en een stukje wijzer vertrokken.

leuke cursus

Erg leuke en leerzame cursus die aan het denken zet en die verwachting op een rijtje zet.

Duidelijk en informatief

Heb veel informatie verkregen, en kan deze implementeren in onze organisatie.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Verhelderend en duidelijk

Vika is een fijne trainer; duidelijk, vriendelijk, luisterend en kundig.

Prettige training, leuke trainster

Leuk om met andere mensen in andere werksituaties voor hetzelfde doel te staan. Heb er veel van opgestoken!

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]