Prettige training om kennis te vergroten.

Fijne trainer die ervaring heeft vanuit de praktijk. Goed om te oefenen met de groep (in groepjes). Lastig dat er heel veel grijs gebied is.

Leerzame dag

Ik heb de basis nu onder de knie.

Goede basis cursus

Fijn om de cursus klassikaal in een groep te kunnen volgen met veel praktijk voorbeelden en casussen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik ging zonder kennis de cursus in en ben nu veel meer toegerust voor mijn nieuwe rol.

Vanaf 1 januari '23 start ik binnen mijn organisatie in de rol van vertrouwenspersoon. Ik had geen kennis of ervaring op dit gebied. De trainer heeft mij/de groep met haar schat aan ervaring de bagage gegeven die ik nodig heb om toekomstige meldingen met vertrouwen tegemoet te zien en op te pakken. De flexibiliteit waarmee de trainer op het 'vragenvuur' van de deelnemers reageerde (dwars door haar structuur van de training heen) vond ik knap en heel prettig.

leerzame en duidelijke training

Ik ben een stuk wijzer geworden van deze training. Duidelijke uitleg met goede praktijkvoorbeelden. Er was ook veel interactie met de andere cursisten waardoor we veel kennis konden delen en van elkaar konden leren.

Basisinhoud goed veel randzaken

De trainster was vriendelijk en kwam zeer kundig op haar vakgebied over. De basiskennis aangaande het onderwerp was ruim voldoende en het doel van de cursus is behaald. Doordat de overige deelnemers veel "praktijkverhalen" wilde delen die net niets met het onderwerp te maken hadden werd het op een gegeven moment een langdradig verhaal. De trainster gaf hier weinig sturing aan waardoor het echte onderwerp verloren raakte. Jammer van de verder positieve ervaring

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een goede introductie om hierna als vertrouwenspersoon aan de slag te kunnen gaan.

Veel geleerd aan de hand van de theorie en casusposities. Ook de rollenspellen waren erg nuttig.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Interessante training met ruimte voor vragen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Verhelderend en to the point

Duidelijk helder verhaal. Duidelijkheid over de kaders waarbinnen je kan opereren. Er is oog voor vragen en ruimte voor discussies. Tip tijdens deze sessies, geef als gespreksleider iets meer kans aan de mensen die het aangeven ook wat te willen zeggen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame dag met veel praktijkvoorbeelden

Zeer leerzame dag, waarbij door toedoen van voorbeelden uit de praktijk een reeel beeld werd geschetst van de do and don'ts van de rol van een vertrouwenspersoon. Zeer energieke en duidelijk communicerende trainster.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heel erg leerzaam, erg goed trainer. Dankjewel!

Lange dag maar erg leerzaam.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Mooie verhouding van Theorie en cases

Mooie grote groep waardoor er veel inzichten konden worden gedeeld.

Duidelijke en informatieve cursusdag

Het is mij nu duidelijk wat de taak van een vertrouwenspersoon is. En wat het vooral inhoud. Dat was ook de hoofdreden voor mij om deel te nemen aan deze cursusdag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goed georganiseerd, prettige sfeer.

Ik ging zonder enige voorkennis de training in. Het was erg plezierig, leerzaam op een ontspannen manier. Fijne aanpak van de consulent. Veel ervan opgestoken, maar de tijd zal moeten leren hoe het toe te passen, vandaar mijn 2 sterren hieronder.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

leuke informatieve training met veel ruimte voor interactie

veel geleerd, het onderwerp was nieuw voor mij. de trainer gaf veel ruimte voor inbreng van de deelnemers maar lette wel goed op en stuurde bij om het relevant te houden voor iedereen.

Mijn verwachting waargemaakt.

De cursus voor vertrouwenspersoon was erg duidelijk en ik durf mijzelf na deze dag ook wel vertrouwenspersoon te noemen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heldere training over rol als vertrouwenspersoon

Ik heb de online training (1 dag) voor vertrouwenspersoon gevolgd. Het was een kleine groep deelnemers en daardoor was er een erg open sfeer om vragen te stellen, persoonlijke ervaringen voor te leggen en te praten over casuïstiek. De afwisseling tussen korte video's en het groepsgesprek was erg fijn.

Goede training!

Erg fijne online training gehad. Kundige trainster, ze legde alles helder en duidelijk uit. Kwam met veel praktijkvoorbeelden!

Mooie en complete introductieworkshop

Ik heb ontzettend veel waardevolle informatie gekregen over de rol van vertrouwenspersoon. Hierbij was ook alle ruimte voor verdiepende vragen en concrete voorbeelden. Heel fijn!

Fijne, duidelijke uitleg

Vertrouwenspersoon omvat allerlei vraagstukken / problemen. Het fijne aan deze training voor mij was vooral weten hoe te kunnen sturen. Past deze vraag bij mij of moet ik doorverwijzen. Hoe kan ik luisteren? Welke stappen kunnen er gezet worden. Daarbij steeds voor ogen houden dat je de belangen van de ander wel kunt behartigen, maar dat het vooral belangrijk is dat de persoon begrijpt zelf de stappen te moeten / durven zetten. Ik vond de online sessie wel behoorlijk pittig qua lengte. Het is goed dat de middag uit praktijk bestaat. Theorie was best lang en voor mij wat vermoeiend. De praktijk zal moeten uitwijzen hoe het werkelijk verloopt. De handvatten, meegegeven in de training en het bijbehorende boek, zullen daarbij zeker van nut zijn.

Waardevolle dag

Het was een nuttige dag, waarop de aandacht weer gevestigd werd op het thema. We hebben praktisch handvatten gekregen om niet zonder plan aan de slag te gaan, maar goed voorbereid het onderwerp op te pakken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Compact en redelijk volledig voor de beperkte tijd (1 dag)

Ervaren en inhoudelijk zeer bekwame trainer Een waardevolle training die iedere teammanager/directeur/HR functionaris zou moeten volgen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Nuttige training die in de praktijk is toe te passen

Een nuttige training waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk is toe te passen. Interactief en veel ruimte voor vragen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Toegankelijk, interactief en fijn contact.

Toegankelijk, interactief en fijn contact.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede en duidelijke training met veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Prettige en rustige trainer met veel ervaring als vertrouwenspersoon.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]