Fijne benadering met goede uitleg, voorbeelden. Goede antwoorden op alle vragen, heel verhelderend

interessante en leerzame training

Goede mix tussen theorie en praktijk, zeker met de goede mix aan ervaring van collega deelnemers.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame, toepasbare training met goede voorbeelden.

Mooie, relatief korte training waarin je toepasbare voorvallen behandelt. Er is een goede structuur aangereikt van stappen die ik zou kunnen volgen in bepaalde situaties. Leuke trainer, en een leuke groep waar ik in zat.

Praktisch en duidelijk

De opzet van de training was echt goed. Eerst de regels en procedures. Daarna met Cases met het geleerde werken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede en duidelijke training!

Bij de rol als vertrouwenspersoon komt veel meer kijken dan ik in eerste instantie dacht. Het eerste deel van de training bestond voornamelijk uit theorie. In de middag hebben we samen met de trainer Marcel een hoop interessante casussen behandeld. Ik weet weer waar ik mee verder kan!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Fijne training, ik had misschien iets meer tools aangereikt willen krijgen tbv de gesprekken. De rollenspellen die we speelden werden wel besproken maar niet echt beoordeeld, dus we weten nu nog niet helemaal of we het goed doen....

Goede training

Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Joost verteld makkelijk en maakt het ook gezellig, en af en toe een geintje. Voor mij werkt dat het beste. Was een “ lange” dag met veel info maar zeker de moeite waard. Een leuke bijkomstigheid was de heel goed verzorgde lunch.

heldere cursus

fijne docent, rol VP in perspectief kunnen plaatsen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een eerste kennismaking met de rol van vertrouwenspersoon

Het is voor mij een eerste kennismaking met de rol van vertrouwenspersoon. Bij het vervullen van de rol in de praktijk moet blijken welke hiaten ik eventueel ervaar. Voor nu een eerste start in mogelijkheden, grenzen bij het vormgeven van de rol.

Nuttige informatie

De training heeft mij nuttige informatie gegeven voor de functie van vertrouwenspersoon. Zowel de wet- en regelgeving als praktische handreikingen op basis van voorbeelden uit de praktijk. De groepsomvang (6 personen) was prima voor goede interactie.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

leerzaam en interessant

Het was heel interessant om de ervaringen van de trainer te horen en natuurlijk meer te leren over hoe je juist handelt als vertrouwenspersoon. Het was heel verhelderend om te horen dat het vooral al heel erg helpt om een luisterend oor te bieden en samen in een gesprek met de melder door te nemen welke volgende stappen de melder wil nemen. Als tip wil ik meegeven dat het veel luisteren was, dat is wel eens lastig voor de spanningsboog. Iets meer interactie zou dan fijn zijn.

Prettige duidelijke training

zinvolle cursusdag precies lang genoeg om de aandacht er bij te houden.

duidelijke info

Duidelijke info; op tijd even een pauze (ook fijn). Nog wel zoekende naar hoe een beleid op te stellen nav punten die vanuit de RI&E naar voren komen. Had gehoopt hier wat meer over te horen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond het een leerzame en prettige training

Ik heb de trainign als waardevol, inhoudelijk goed en prettig ervaren. Gracielle heeft het ook op een zeer prettig en fijne manier begeleid de gehele dag.

Een zeer duidelijke training

De training was erg duidelijk met veel verschillende activiteiten tussendoor. Dit is fijn dat je niet alleen maar hoeft te luisteren. Gracielle bracht de training op een zeer leuke wijzen wat begrijpelijk is voor iedereen. Er waren genoeg pauzes en met goed eten en brownies;)

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke structuur en heldere uitleg.

Tijdens de training zijn de kaders duidelijk geworden voor wat betreft de rol van de vertrouwensersoon. De training is duidelijk qua structuur. Voldoende trainingsmateriaal beschikbaar.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede training, ervaren trainster met fijne praktijkvoorbeelden

zie zin

Opgefrist en veel bijgeleerd

Beginnend of opfrissen. Training voor beide doelgroepen goed geschikt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

De training Vertrouwenspersoon is helder, relevant en concreet

Ik heb de training Vertrouwenspersoon gevolgd vandaag en was zeer onder de indruk van de trainer Geerke. Zij legt aan de hand van concrete voorbeelden uit hoe een vertrouwens persoon moet handelen en wat juist niet te doen. Ik vond de materie heel interessant en kreeg vele concrete hulpmiddelen om direct aan de slag te kunnen.

Lekker duidelijk

Prima compacte cursus dag

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzaam met een kundige docent.

Veel informatie op een prettige manier gebracht met nuttige tips. Om de functie goed uit te kunnen voeren is nog meer diepgang nodig.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

nuttige informatie van kundige docent

een hoop informatie. Om echt de functie goed uit te voeren is verdere diepgang wel nodig.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzaam d.m.v. duidelijke uitleg.

Ik heb de training als leerzaam ervaren. De stof was goed te op te nemen en zeker samen met enige oefen sessies duidelijk.

Rustige informatieoverdracht

Fijne trainer, veel informatie maar op een rustige manier en zonder een overload. Veel handige tips.

Prettige, leerzame training

Sheila is rustig, duidelijk en zorgt dat ze de leiding heeft.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]