leerzaam en doeltreffend

Prettige sfeer en erg leerzame training. De afwisseling zorgde voor een fijne balans. (breed) ervaren, adequate en realistische trainer. Fijn in de omgang. Erg aan te raden!

Intensief maar zeer leerzaam

Intensief maar zeer leerzaam

Leerzaam

Was erg interessant had alleen meer verwacht qua gesprekstechnieken

Prima training

Veel voorbeelden besproken en oplossingen gekregen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Zeer leerzaam en verhelderend - veel vragen beantwoord

Zonder enige ervaring in de rol van vertrouwenspersoon vooraf, heb ik al veel geleerd van deze training. Bepaalde onzekerheden zijn weggenomen en ik weet nu beter wat ik wel en niet kan toepassen in deze functie en waar bepaalde grenzen liggen. Uiteraard blijft het afhankelijk van je eigen input en is er geen panklaar format waarvan je kunt uitgaan. Ik ga de tips zo goed mogelijk zien toe te passen in de praktijk! Puntje van aandacht: locatie Utrecht, zeer slecht zitcomfort van de stoelen. Ik had na afloop gewoon rugklachten, niet echt representatief voor Arbo ;-)

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Mooie combi tussen theorie en praktijk

Mooie combi theorie en praktijk en een hele fijne "hands on" trainer vanuit de praktijk

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Vooral tweede helft van de dag interessant

Eerste helft was meer een pitch voor een MT dat nog geen vertrouwenspersoon heeft, dan echt interessant voor mensen die VP zijn. Veel herhaling en 'waarom' er een PV is. In de middag ging het meer in op het gesprek dat je als VP zijn, dat hoopte ik te vinden. Meer voorbeelden, oefenen, gesprekstechnieken kwamen dan weer zeer summier aan bod. Zo'n 1-dags cursus mag wat mij betreft -veel- meer op de praktijk worden gefocusd ipv een theoretisch riedeltje zijn. Ook werd meermaals een video afgespeeld, waarvan de toegevoegde waarvan van de video nul was...waarom werd dit niet gewoon gepresenteerd? Op deze manier kan je net zo goed thuis een video kijken.

Prima geregeld

Fijne training, veel ruimte voor inbreng uit de groep.

zeer leerzaam

Prettige bijeenkomst waarin ik veel heb geleerd. Duidelijkheid verschaft voor mij wanner en wanneer niet er iets van mij verwacht wordt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Positief

Veel opgestoken in een prima tempo.

Leuke leerzame dag

Ik heb veel geleerd en de trainster gaf ook de kans en tijd tussendoor om vragen te stellen. Erg fijne dag gehad.

Leerzaam en interactief

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Helder verhaal, met veel voorbeelden!

Het was interessant, het is wel veel voor op 1 dag. Maar goede mix van info en interactief.

Conform verwachtingen

Vlotte behandeling relevante thema’s en op natuurlijke wijze sturing aan de agenda door de trainer. Het boek moet wat handvaten geven voor vragen over inrichting protocollen en processen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke uitleg, vakbekwaam en goede parkeermogelijkheid.

Goede parkeermogelijkheden en gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg in een prettige omgeving. Veel van geleerd.

Positief

Leuke en nuttige training! Veel aan gehad!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Praktijkervaring training die inhoud geeft aan de rol van vertrouwenspersoon

Vakinhoudelijke zeer sterke training waar je een prachtige overdracht van kennis ontvangt over de rol van vertrouwenspersoon. Je krijgt voorbeelden, theorie, rollenspel en antwoorden op onze vragen uit ervaring. Aan het einde van de training met een voldaan gevoel en persoonlijke vertrouwen om deze rol te vervullen.

Heldere en complete training

Duidelijke en gestructureerde training van een trainer met praktijkervaring. Veel kennis en handvaten betreffende dit onderwerp opgedaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een leerzame en duidelijke training

Tijdens deze training helder gekregen welke taken en rol een VP'er heeft. De kaders zijn nu duidelijk. De training heeft gebracht waarna ik zocht. Leuke trainer.

Belangrijke inhoud, lange dag

Gisteren de cursusdag vertrouwenspersoon gehad. Er zaten 5 personen die er al vlot achter kwamen dat deze cursus toch niet geschikt was voor hun (ook voor mij), mogelijk kan hier aan de voorkant meer aandacht voor komen. Daarnaast was de hele dag een lange zit, wat in mijn ogen misschien ook in één ochtend had gekund of wat interactiever. Ik heb 2 deelnemers een aantal keren met ogen dicht zien zitten. Wat zonde is want de lesstof is/was heel interessant en belangrijk. De docente kon het goed uitleggen en was erg prettig om naar te luisteren.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Zeer duidelijke, overzichtelijke en sfeervolle training

Goeie sfeer, veel duidelijke praktijkvoorbeelden die besproken worden, er is ruimte voor vragen. Kortom hele goeie, nuttige dag!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond de training leuk, leerzaam en verhelderend.

Ik vond de training goed in elkaar zitten met daarbij filmpjes van voorbeelden.

Goeie dag

In een dag diverse voorbeelden doorgenomen en daardoor heb ik meer handvaten gekregen hoe te handelen

Prima 1 daagse training

Een prima training voor iedereen die erover denkt vertrouwenspersoon te worden. De groep die de training volgt is niet groot dus iedereen is in de gelegenheid om zijn zegje te doen. Duidelijke uitleg en ook op vragen kwamen duidelijke antwoorden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen.

Prima eendaagse cursus. Kundige docent. Goede setting. Prima lunch.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]