Veel geleerd!

Blanco in deze training gegaan en er met veel kennis uitgekomen. Nu verdere kennis en vaardigheden opdoen door het toe te passen in de praktijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke cursus waarbij alle aspecten aan bod komen

Alle aspecten van het werken als preventiemedewerker komen aan bod, veel ruimte voor vragen of toespitsing op de eigen werkplek

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel ervaring opgedaan mbt de Preventiemedewerker

Een zeer nuttige dag waar veel informatie wordt gedeeld. Vrij theoretisch, maar gezien de Arbowetgeving ook niet mogelijk om dit op een andere manier te behandelen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

De benodigde basis geleerd!

Erg fijn om een hou vast te hebben en nu ook een goede presentatie die ik er altijd even bij kan pakken.

Voldoende kennis in 1 dag

In de training veel kennis op gedaan, echter zou een iets minder schoolse manier van trainen wel prettig zijn. Wellicht wat meer ruimte om van elkaar te leren in de training.

Prima training

Uitstekende training, jammer dat er niets met mijn dieet wensen is gedaan.

Inhoudelijk een goede cursus

Veel informatie over de preventiemedewerker, waarin alles goed werd uitgelegd en waarin alle vragen duidelijk beantwoord werden. De cursus volgen in een kleine groep bracht voordelen met zich mee. Klein feedback puntje: op het eind veel informatie over chemische stoffen (duurde naar mijn mening iets te lang, maar wellicht kwam dat omdat dit voor onze branche niet zo van toepassing is).

helder en duidelijke uitleg

soms iets te veel filmpjes die je te zien krijgt, boodschap is al eerder duidelijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een leerzame dag en een deskundige trainer.

De trainer speelde goed in op de persoonlijke situatie van elke deelnemer. Kon goed vertalen naar de praktijk. Zet deelnemers aan tot denken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goed verwoord, duidelijk verstand van zaken!

Als beginnend preventiemedewerker was het een leerzame dag met, dat geluk hadden we, maar 5 cursisten. Wel erg lang zitten was het voor mij op niet al te fijne stoelen...

Helder, vriendelijk en boeiend

Ik vond training erg leerzaam en het voldeed ook aan mijn verwachtingen. Ik ging er redelijk blanco heen, en nu zit ik vol met nuttige info en nieuwe ideen om toe te passen binnen mijn organisatie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede informatie waarmee we verder kunnen

Zinvolle training om als beginnend preventiemedewerker mee verder te kunnen.

Interactieve training

De informele sfeer en interactieve training - het was een klein groepje - heb ik als waardevol ervaren. De middagsessie duurder voor mij persoonlijk iets te lang... had wat bondiger gemogen, maar er was wel veel ruimte om vragen te stellen en hier verder op in te gaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke uitleg over de basis

Het was een goede uitleg over de basis van preventiemedewerker. Echter was soms wat verdieping prettig geweest. Het niveau binnen het bedrijf was tijdens de cursus erg verschillend. Soms was er behoorlijk veel herhaling.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede combinatie theorie en praktijk

Goede training door mix van ervaren trainer, heldere theorie en goede interactie met diverse groep deelnemers.

Zeer interessante training

Wij waren met een zeer kleine groep. Prettig was om naast de stof ervaringen met elkaar te delen en de casussen met elkaar te bespreken.

Zeer leerzaam!

Fijne, heldere opbouw van theorie. En in praktijk brengen met casussen. Veel mogelijkheid tot interactie/uitwisseling.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Geweldig en heel leerzaam.

Dank u wel, Marcel! Veel geleerd. Goed ingekaderd. Voorbeelden van de praktijk. Leuk adviezen. Aangenomen groep.

Praktisch en pragmatisch

Fijne trainer, ken inhoud en vertelt luchtig. Veel praktijkervaring en casuistiek!

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]