Een interessante cursus die duidelijk en goed werd uitgelegd.

mevr. Vermeulen was erg duidelijk in haar uitleg. Ik vond het prettig dat we met een kleine groep waren.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijk en interresante training.

Ik heb veel gehoord en veel geleerd bij de training van vertrouwenspersoon online. Het was duidelijk en overzichtelijk. Aan het einde van de dag liep mijn hoofd wel over van informatie daarom is het goed dat we training ook via de mail hebben ontvangen om nog een door te lezen. Les gehad van een kundige mevrouw.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Zeer informatie cursus op een prettige manier gegeven.

De sfeer binnen de cursus was erg prettig. Het was zeer informatief en de docent deed het erg goed. Ik ga weg met veel kennis en een goed gevoel.

Leerzame trainingsdag

De docent had de PPT niet helemaal bijgewerkt met z'n verhaal. Maar zijn uitleg en ervaring maakte dat goed.

veel informatie

veel informatie, helaas veel verschil in type bedrijven dus veel informatie die niet voor iedereen van toepassing is

Duidelijk en praktisch

Tijdens de training kwam er veel informatie aan bod. De informatie die werd gegeven was duidelijk en is dusdanig praktisch dat je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen.

Training conform verwachting

Met alle informatie die gisteren aan de orde zijn geweest weet je als preventiemedewerker wat jouw taken zijn en hoe je ze uit kunt voeren.

Leuke en leerzame training

Het was een leerzame dag! De trainer geeft op een zeer prettige manier les!

zeer aangenaam

tijdens de cursus voldoende informatie gekregen en daarnaast handige links welke mij zullen ondersteunen bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden als preventiemedewerker.

Erg leerzaam voor starters

Voor startende preventiemedewerkers een leerzame training waarin duidelijk wordt wat jouw taken als preventiemedewerker zijn en hoe je moet starten.

leerzaam, praktisch, nuttig, leuk

ons doel was om scherp voor ogen te krijgen welke taken en verantwoordelijkheden horen bij de rol van de vertrouwenspersoon en hoe je dit praktisch invult. Daar heeft deze training ons ontzettend mee geholpen. Op een leuke, interessante manier. Het was zeker niet stoffig en saai. Daarnaast hebben we cases behandeld en gesprekstechnieken geoefend. Een hele geschikte training voor beginnende vertrouwenspersonen.

Interessante training!

vooral de praktijk voorbeelden waren interessant om met elkaar te bespreken. veel geleerd!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik heb wat geleerd. Wel op- en aanmerkingen.

Al met al heb ik wat geleerd, dat is natuurlijk fijn. Wel wat op- en aanmerkingen: De locatie zag er goed uit. Het was alleen op een gegeven moment erg fris in de ruimte. De lunch was erg basic (kan door corona komen). De trainer had veel ervaring en vertelde interessant, maar kwam niet helemaal goed uit zijn woorden/de presentatie (gaf ook aan dat hij weer in moest komen). Echter vind ik het bedrag dat ervoor wordt betaald niet in verhouding tot wat je krijgt. Ik zou daarom ook de cursus niet aanbevelen.

Interessante en informatieve dag

Zowel mijn collega als ik hebben veel geleerd tijdens deze training. Veel nieuwe inzichten gekregen. In de jaren dat ik bij mijn bedrijf werk, zijn de rollen een beetje door elkaar heen gegroeid en dankzij deze training kan ik duidelijker de scheidingslijn maken en heb ik waardevolle handvatten ontvangen voor het omgaan met de verschillende situaties.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede cursus met een mooie balans tussen theorie en praktijk voorbeelden.

Goede cursus met een mooie balans tussen theorie en praktijk voorbeelden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

leuk en leerzaam maar rommelig door de slechte verbindingen

het was leerzaam en de uitleg was goed. maar ik heb toch liever les op de gewone manier. zodat je sneller en makkelijker kan reageren en ook meer contact hebt met de andere cursisten. maar ik kan me voorstellen deze manier van lesgeven juist prettig vinden

Zeer verhelderend

Was prima te volgen, wel jammer dat we de gesprekjes niet konden oefenen. Boek en tips zijn superhandig. Docent viel even weg vandaar dat ik nu al dit kan invullen. Zijn bijna aan het einde.

Goede en nuttige info.

--0-

Fijn praktische cursus

We waren in de luxe positie dat we maar met een klein groepje waren, waardoor we zelf veel eigen praktijkervaringen in konden brengen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

de weg vinden in de RI&E

verhelderend door aanwezigheid gemengde groep deelnemers

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzaam maar wat eentonig van aard.

Aangezien er wat 'drogere' stof besproken wordt is het misschien fijn als de materie wat levendiger gebracht wordt. Wellicht ook te realiseren door meer praktijkvoorbeelden aan te halen (ook vanuit de deelnemers zelf). De opdrachten maken het wel wat interactief maar vanuit een ander perspectief kun je het net wat boeiender maken. Het doel is natuurlijk dat je getraind wordt in het hoe / wat / waarom en die kundigheid van de trainer staat ook niet ter discussie maar ook het enthousiasmeren is een enorm belangrijk element en dat miste ik hier een beetje waardoor het wat minder boeiend en vrij eentonig van aard werd.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Mooi het kader en de beschikbare tools aangegeven om zelf een RIE te maken.

Heldere uitleg over het kader waarbinnen de RIE valt. Daarnaast fijn dat er tools zijn aangereikt om zelf aan de slag te gaan met het maken van een RIE. Consultants hebben veel ervaring en gebruiken deze om voorbeelden uit de praktijk aan te dragen. Hierdoor wordt het belang van een RIE steeds duidelijk aangetoond. Goede training.

• Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

Uitdagend

Veel geleerd om komende week aan de slag te gaan met externe RI&E medewerker. Zeker benieuwd naar situatie m.b.t. deodorant, after shave, wasmiddel, glorix, handgel.

Prima uitleg en cursus

Prima uitleg en cursus

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik heb een duidelijke en een actieve training ervaren

Ik heb een duidelijke en een actieve training ervaren waarmee ik verder kan met het opstellen van de RI&E binnen ons bedrijf.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]