Informatief, gestructureerd en voldoende tijd om te oefenen

Een mooie inhoudelijke training met voldoende mogelijkheden om casussen in te brengen en te oefenen met elkaar.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima training en uitleg was goed en duidelijk

Prima training en uitleg was goed en duidelijk. Lekker klein groepje. Genoeg ruimte voor vragen en het bespreken van ervaringen waar we in ons werk mee te maken hebben.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Met de opgedane kennis kan ik aan de slag als ergocoach

In een kleine setting met vier cursisten heb ik in een dag kennis opgedaan over de juiste inrichting van de werkplek om zo mijn collega’s te adviseren over een goede en prettige werkhouding. Met als voornaamste doel het voorkomen van uitval door allerlei fysieke klachten.

goede praktische cursus

goede praktische cursus

Duidelijk uitgelegd

De uitleg was goed te volgen met voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

• Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Training in een fijne sfeer

In een fijne setting de training mogen volgen. Duidelijkheid gevraagd wat er vanuit de cursisten werd verwacht waardoor er een training volgde die gericht was op bestaande vragen. Op een leuke manier, met voorbeelden uit de business, de cursus kunnen volgen en je tot eigen inzichten laten komen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Beetje rommelig maar wel goede cursus

De les werd gegeven aan de hand van steekwoorden die wij moesten bedenken bij het woord 'Vertrouwenspersoon'. Dat zorgde er voor dat het een dynamisch en betrokken les werd, maar wel een beetje rommelig omdat sommige woorden dubbel terugkwamen en omdat de volgorde niet altijd logisch was. Maar er was ook een presentatie en die was daardoor wel duidelijker te volgen omdat alles al een keer besproken was geweest. Het rollenspel had iets beter geoefend mogen worden, daar was wel weinig tijd voor, maar dat kwam ook omdat wij als cursisten volop de tijd kregen onze vragen te stellen.

prima 1-daagse training voor beginnende vertrouwenspersonen

voor een 1-daagse training, geeft dit enig inzicht in de rol van vertrouwenspersoon en waar je op moet letten. Voor meer diepgang zijn wel meerdere dagen nodig, maar als basis is het prima.

Top trainer! Gezellige dag

Ik heb de training preventiemedewerker van Ad van Zundert gevolgd op 28 juli jl. De training was goed opgebouwd, duidelijk en overzichtelijk. Ad wist op al mijn vragen een antwoord, hij heeft mij goed geholpen. Ik vond het ook heel goed dat de training efficient was, niet langdradig en erg interactief. Ad zorgde voor een goede sfeer en stelde ons goede vragen, die gericht waren op het bedrijf waar we werken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heldere cursus met veel nuttige informatie

Fijne cursusleider die inspeelt op de vragen en behoeften van de cursisten.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede training, zeer kundige trainer

Alles kwam aan bod en genoeg ruimte voor vragen. Met 5 personen leek het wel een privé training.

Deskundig en prettig

Fijne trainer! Prettig om ook even te kunnen sparren met iemand die ervaring heeft. Ik had misschien nog wat meer voorbeelden van situaties willen zien of mee willen oefenen, maar overall zeer tevreden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een leuke en leerzame training.

Veel geleerd, vooral de praktijkvoorbeelden waren een levendige aanvulling op het wettelijk kader. De dag is omgevlogen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Doordat het een kleinere groep was waren de instructeurs continue voor ons beschikbaar

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Cursus duidelijk en op een rustige manier gegeven

Het is een goede basis over wat het doel is van een RI&E en hoe je deze kunt opstellen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede praktische cursus, die enthousiasmerend gegeven werd.

De cursus sloot zeer goed aan op verwachtingen. Als beginnende vertrouwenspersoon zocht ik een cursus van 1 dag met theorie, handvatten voor in de praktijk en wat praktische oefeningen. ArboNed is daar zeer goed in geslaagd. Daarnaast werd de cursus goed begeleid door iemand met veel praktijkervaring. Verder was het meegenomen dat we een kleine leuke groep cursisten hadden. Behalve zeer nuttig was het ook nog een leuke dag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Intensief, maar erg leerzaam en nuttig

Ik heb de training voor vertrouwenspersoon als positief ervaren. Duidelijke toelichting bij de presentatie. Marcel nam de tijd voor het beantwoorden van vragen & onduidelijkheden en er werden praktijkvoorbeelden genoemd & besproken. De rol van vertrouwenspersoon is nu duidelijk. Het was een intensieve dag, maar erg leerzaam en nuttig.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede interactieve sessie met veel informatie

Belangrijke sessie om duidelijk te krijgen waarvoor een vertrouwenspersoon verantwoordelijk is en waarvoor niet. Ook de bewustwording bevestigd door het rollenspel hoe snel je in de valkuil stapt van een "quick fix" oplossing.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Het was een duidelijke en verhelderende cursus.

Ik ging de cursus blanco in, voor mij is het nieuw. De dag heeft mij veel informatie gebracht wat de positie en rechten en plichten van een VP zijn en daarnaast tools om gesprekken aan te gaan. Een goede indeling van de dag en geleid door een trainer die ook eigen ervaring uit de praktijk mee kan brengen in de discussies.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een hele fijne, duidelijke, opbouwende, gestructureerde dag

De cursusdag verliep vlekkeloos, in een fijne omgeving. Astrid zette duidelijk en rustig alle informatie uiteen. In opbouwende fases en met veel interesse voor de cursisten. Een nuttige, maar veelal leuke dag !

Verhelderend

Informatieve training met veel ruimte voor input en discussie. Een rollenspel met een acteur zou een aanvulling kunnen zijn!

Erg prettig en leerzaam.

Vóór de training wist in niks over de rol van een vertrouwenspersoon in een bedrijf. Door deze training weet ik nu de kaders waar ik in aan de slag kan. De verzorging van de training zelf was erg compleet; lunch, materiaal, nazorg en contact mogelijkheden. De trainer was ervaren en kon heel effectief de stof overbrengen.

Informatief en duidelijk

Ik vond het een interessante en fijne training. Er zit een goede opbouw in van eerst uitleg over theorie en kaders en daarna het bespreken van voorbeelden. Vooral die discussie vond ik erg interessant. Je leert van elkaar hoe iemand anders een situatie kan ervaren. Dit maakt je bewust dat ongewenst gedrag divers ervaren wordt. Ik heb geleerd hoe ik mijn rol kan invullen als vertrouwenspersoon.

Interactief

Geerke gaf duidelijk aan wat we konden verwachten en hoe we hier interactief op in konden spelen. Dit werd ook goed opgevolgd waardoor er meerdere praktijkvoorbeelden aan bod kwamen die een duidelijk beeld van de rol als vertrouwenspersoon gaven.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

super fijne dag, heel veel geleerd

heel veel geleerd, na afloop kapot van alle indrukken maar heel goed geregeld en erg fijne sfeer.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]