veel handvaten gekregen

alle vragen die ik had zijn deskundig beantwoord ondanks de Teams meeting werd er prima geoefend aanrader als introductiecursus vertrouwenspersoon

Leuke en leerzame training

Ik heb veel geleerd en vond het ook erg interessant.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een goede start voor mij in nieuwe rol als vertrouwenspersoon.

Complimenten voor de mooie online trainingsdag! - goede opbouw van agenda/programma - veel ruimte voor vragen en bespreken casussen of voorbeelden - veel verdieping - fijne tips en do's en dont's

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik heb bruikbare inzichten opgedaan en ben me bewust van mijn valkuilen.

Omdat ik pas sinds kort vertrouwenspersoon ben had ik behoefte aan mijn taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Vooral de inkadering ervan. Die inzichten heb ik gekregen. Ik ben me door de rollenspellen ook bewust geworden van mijn valkuilen (te proactief worden, te snel naar een oplossing toe werken). De training voorzag in die behoefte in ruime zin.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame dag met duidelijke en nuttige kennis.

Met dank aan Marijke Beerlage is mijn kennis op een fijne manier bijgespijkerd. Ondanks dat de cursus online was, was Marijke in staat om de juiste groepsdynamiek te creeëren. Hierdoor was het een interessante en leerzame dag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Superinteressante training, veel interactie en kundige docent. Ik heb genoten + veel kennis opgedaan

Ik heb zeer veel geleerd tijdens de cursus. Wat er van een vertrouwenspersoon wordt verwacht, wat je kan verwachten en wat je juist niet moet doen. De trianing wordt compleet gemaakt door vooraf het boekje Gids voor vertrouwenspersoon te verstrekken en achteraf downloads van de fact sheets te maken. Bedankt voor de voorbeelden en toelichtingen.

Fijne training, goede sfeer

Ik was op voorhand sceptisch ivm een hele dag online bezig zijn, ik ben aangenaam verrast vandaag. Het was een fijne, interactieve groep met een prettige, kundige docent. Ik heb het gevoel dat ik het geleerde direct in de praktijk kan toepassen. Eventueel zou het delen van de filmpjes in de Teams omgeving nog kunnen bijdragen aan een nog effectievere dynamiek binnen de groep.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel praktijkvoorbeelden, net genoeg theorie maar gelukkig merendeels concrete zaken besproken.

Zie hiervoor.

Goed en duidelijk!

Monique heeft deze training op een duidelijke en prettige manier op mij overgedragen en ik heb er veel van opgestoken en ga dat nu in praktijk brengen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond het niet levendig en wat langdradig

Ik vond de informatie opzich prima, maar totaal niet levendig verteld. Casussen die we bespraken waren interessant alleen de uitwerking kan veel uitdagender.

verhelderende en interactieve training

Goede training ondanks afstand toch zeker het gevoel gehad dat je erbij bent. genoeg ruimte om vragen te stellen en fijn om verhalen te horen van de andere kandidaten. Praktisch inhoudelijk zou misschien iets dieper kunnen. Naast de twee filmpjes, bijvoorbeeld benoemen welke strategie je kunt volgen als je je bedrijf binnenloopt (vragenlijsten, waar kijk je hoe kijk je) Nu tijdens training lijkt het logisch, en dan sta je opeens met je aanteken blok in de grote ruimte.

Goed voor elkaar!

is goed verzorgd en ook nog wat bestanden enz toegestuurd gekregen zodat ik deze op mijn gemak nog eens kan doorkijken

informatief

was een leuke training met goede sfeer. genoeg ruimte voor individuele vragen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Humoristische doeltreffende ondanks corona geslaagde training

Vooraf een beetje sceptisch of dit wel het resultaat zou geven als een klassikale training. Gelukkig veel interactieve momenten en ook de ervaringen van collega preventiemedewerkers was zeer interessant. Voor mij een geslaagde training waar vast en zeker nog vragen uit zullen komen.

Zeer informatief

Geeft helder inzicht in de taken die bij een Preventiemedewerker (kunnen) zijn belegd. Schept duidelijkheid over de inhoud van een RI&E en welke wettelijke verplichtingen hier recentelijk aan zijn toegevoegd/gewijzigd.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel, duidelijke informatie na vandaag!

Na het volgen van de online training Preventiemedewerker heb ik een duidelijk beeld met welke taken ik aan de slag moet bij ons in de organisatie. Dat wilde ik graag weten, dus mijn doel is bereikt!

Leerzaam

Uit de stof heb ik een aantal punten kunnen halen die op ons van toepassing zijn.

Goede duidelijk training

Gezien de maatregelen goede oplossing dmv teams.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Fijne docente, heldere informatie en praktische handvatten!

De casussen uit de praktijk en de video ter ondersteuning waren erg leerzaam en prettig om mee te werken. De opgenomen 'college's' met informatie, welke in het eerste deel van de training worden bekeken, vond ik niet optimaal. De manier van presenteren en vertellen werkte soms afleidend, terwijl er zoveel informatie gegeven wordt. Ook jammer dat je deze later niet meer terug kan kijken. Dit zou in een ander jasje gegoten kunnen worden, of nogmaals opgenomen (zonder versprekingen, eeehms, blaadjes geritsel, oplezen ipv vertellen, etc.) Buiten dat, doet de training precies wat ik hoopte, en heb ik nu een veel duidelijker beeld van de rol als vertrouwenspersoon!

Zeer leerzaam!

Ik had niet of nauwelijks kennis van de rol van een vertrouwenspersoon. De cursus was informatief, helder en bondig. Daardoor leerzaam als basis voor de rol van vertrouwenspersoon.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Wat een kundige trainer en leerzame training

In verband met de coronamaatregelen was de training op afstand via teams. Dit werkte uitstekend er erg prettig. Ik vond de dame die de training gaf onwijs vriendelijk en kundig. De training was erg leerzaam en fijn.

goed om duidelijk afgebakende info en ervaring te krijgen

goed om duidelijk afgebakende info en ervaring te krijgen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Was goed te volgen een leerzaam.

Leerzaam

Wist voor het begin van de dag niet echt wat mijn taak zou worden, het is nu erg duidelijk geworden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzaam en geeft duidelijke kaders

Ik heb de training als helder en duidelijk ervaren. Zelf geen ervaring als vertrouwenspersoon en de vraag gekregen deze taak te vervullen. Ik zocht kaders en houvast. Wat en hoe is mijn rol. Die is in één dag meer helder geworden. Erg prettig.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]