Nuttige training

Fijn om een cursus te volgen die zowel theoretisch als praktisch is. Tip, bespreek van tevoren even wat te doen met telefoons.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duidelijke uitleg en goed overgebracht

Melvin was een fijne docent wat de presentatie enthousiast en goed bracht. Het was duidelijk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Fijne basis gelegd om aan de slag te gaan met dit thema

Ik kwam aan bij deze cursus met minimale voorkennis, dit onderwerp is iets waar wij nog mee starten om als bedrijf aan te werken. Door de fijne uitleg heb ik hier een hoop kennis kunnen opdoen.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

heldere theorie, goede uitleg, passende opdrachten, top dag!

hele leerzame dag, goede begeleiding, concrete voorbeelden uit de praktijk, Mariska de Jong is heel deskundig, echt een aanrader!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik heb wat meer kaders en handvaten gekregen om mijn rol als VP uit te voeren

Duidelijke cursus over de rol van de VP en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. De trainer was deskundig en er was voldoende ruimte om praktijkcasussen te bespreken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

goed / prettig, meer duidelijk geworden

Van blanco naar.....Oooo ja...... "dit begint al te spreken" info, en tools ontvangen om dit te kunnen oppakken binnen het bedrijf

boeiend en efficiënt

een boeiende en interessante cursus en zeer ervaren cursusleider met praktische voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Leerzame en duidelijke training die goed aansluit op de praktijk.

Ik vond het een hele prettige en leerzame training. De training was voor mij duidelijk en sluit goed aan bij de praktijk. Ik heb er veel van opgestoken en ik heb tools meegekregen waar ik mee verder kan. Ik vond de manier van kennisoverdracht erg aangenaam. De trainer had veel ervaring en bracht de kennis op een enthousiaste en inspirerende manier over. Er was ruimte voor alle vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)

heel verhelderend

Ik vond de training zeer waardevol en praktisch. De inhoud was duidelijk, de trainer deskundig en er was voldoende ruimte voor interactie en het bespreken van praktijkvoorbeelden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ik vond de cursus prima om te volgen. Fijn dat er veel tijd was om vragen om te beantwoorden. De structuur miste ik wel een beetje. Het zou bijvoorbeeld handig zijn om stap voor stap de weken door te nemen van Wet verbeter poortwachter.

• Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

De inhoud van de training was waardevol en de trainer beschikte over veel kennis van het onderwerp. De uitleg was duidelijk en de voorbeelden waren relevant voor de praktijk. Ook vond ik de video's een goede aanvulling op de theorie. Wel ervaarde ik de training als vrij langdradig. Er werd veel informatie in relatief korte tijd behandeld, waardoor het soms lastig was om de rode draad vast te houden. Daarnaast miste ik een duidelijke structuur en opbouw binnen de verschillende onderdelen van de training. De video's waren informatief, maar konden wat mij betreft interactiever en dynamischer worden vormgegeven om de aandacht beter vast te houden. Bijvoorbeeld door meer praktijkcasussen, kennisvragen, opdrachten of interactieve elementen toe te voegen. Dit zou de training niet alleen leuker maken, maar ook bijdragen aan een betere verwerking van de lesstof. Al met al een inhoudelijk sterke training met een deskundige trainer, waarbij meer structuur, afwisseling en interactie de leerervaring verder zouden kunnen verbeteren.

Zeer leerzame training

Zeer leerzame training, waarbij ik zonder ervaring, een mooie basis heb kunnen leren. Veel informatie, prettige uitleg en vooral ook zeer duidelijk. Tijd voor vragen en waarbij elke casus apart behandeld kon worden. Afwisseling met het bekijken van video's en het daarna besproken vond ik erg prettig.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Inhoudelijk qua theorie goed, qua praktijkvoorbeelden/uitwerking minder

Naar mijn idee bevatte de cursus voldoende theorie met goede uitleg en diepgang. Op de website staat bij deze cursus dat ook wordt ingegaan op risico's binnen de eigen organisatie en bijbehorend preventieve maatregelen. Ook staat er dat er een persoonlijk actieplan wordt gemaakt. Beide aspecten zijn naar mijn idee niet aan bod gekomen in de cursus.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Erg leerzame training in een ontspannen sfeer

Trainer is goed op de hoogte van alle wetgeving en gaf ons veel tips. Prima lunch. Fijn dat er aandacht was voor wat beweging tijdens de training.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Nu weet ik wat mijn verantwoordelijkheid is als vertrouwenspersoon

Een duidelijke trainingsdag met de informatie over het wetgevend kader, PSA en de verantwoordelijkheden die erbij horen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Prima cursus om mee te beginnen!

Ik was op zoek naar een cursus die mij de basis beginselen kon bijbrengen. Hiervoor is de cursus erg geschikt, geen voorkennis is nodig. Nu zelf invulling geven in de rol als vertrouwenspersoon, en gericht bijscholing zoeken.

Top trainer en acteur

Kundige trainer en een uitstekende acteur met veel kennis en ervaring op het gebied van verzuim. De materie bood voldoende uitdaging en de training was zeer leerzaam en praktijkgericht. Daarnaast is BCN Rotterdam een toplocatie: goed bereikbaar, met een gevarieerde en vers bereide lunch. Al met al ben ik zeer tevreden over de training en de gehele organisatie.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Duur en inhoudelijk viel tegen

De cursus zou van half 10 tot half 1 duren. Om kwart voor 10 gestart. En uiteindelijk om 12 uur naar de lunch. Inhoudelijk had ik ook wat meer verwacht.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon vervolgtraining
  • Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Waardevolle aanvulling op basis training

Prima training, en weer fijn om de basis kennis te herhalen. de tijd voor de cases was wat aan de korte kant en jammer dat er maar 2 bedrijven aanwezig waren waardoor de input voor deze case beperkt was.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon vervolgtraining

Geweldig en heel leerzaam

De cursus is wat mij betreft een succes. Ik kwam er blanco in en ging weg met een hoop handvaten die mij kunnen helpen met een RI&E traject.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Het was een leerzame training in een toegankelijke sfeer

De training vertrouwenspersoon was leerzaam en verhelderend. Hoewel dit 'slechts' een basiscursus betrof heeft dit mij bewust gemaakt van de positie die ik als vertrouwenspersoon bekleed. Daarnaast geeft de training ook handvatten waarmee ik in mijn organisatie de juiste informatie kan vinden met betrekking tot deze rol, en geeft het inzicht in waar ik mijzelf nog in kan ontwikkelen. Onze trainer was toegankelijk, begripvol en duidelijk ervaren in het vak.

leerzame cursus

Veel nuttige informatie en links ontvangen, Er hadden eventueel nog wel wat meer ervaringen gewisseld kunnen worden vanuit de groep, (je kunt ook leren van elkaars verhalen)

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Binnen een dag je kennis op basisniveau

De training gestart zonder enige kennis en door de theoretische maar interactieve aanpak van de trainer veel geleerd. Ik heb het gevoel dat ik goed beslagen ten ijs kan komen bij het vormen van een degelijk beleid binnen mijn organisatie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Op een leuke en rustige manier door de leerstof heen

Maaike heeft mij goed geholpen met het wegwijs maken en het aandacht geven aan de belangrijke punten mbt preventie. De cursus verliep op een rustige en gezellig manier en er was voldoende tijd voor praktijkkwesties en ook vragenstellen was geen enkel probleem. Maaike had eigenlijk overal een antwoord op en dat was erg prettig. Iemand die verstand van zaken heeft!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een opleiding met duidelijk uitleg en voorbeelden

Met geen enkele ervaring en know how op het gebied van preventie in een bedrijf en de inhoud van een RI&E, ben ik met voldoend informatie naar huis gegaan om hiermee aan de slag te gaan.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]