Fijne basistraining voor vertrouwenspersonen

De leerstof werd prettig gegeven. Voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Helder en interessant

Veel duidelijkheid gekregen wat de rol VP inhoudt en de kaders die daarbij horen. Ik kan er direct mee aan de slag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Goede basis voor vertrouwenspersoon

Prima training om de basis contouren van een vertrouwenspersoon goed te begrijpen. Contouren omdat de specifieke invulling van de rol toch vrijgelaten blijft. Daarom wel goed om de training te volgen met twee of meerdere collega's van hetzelfde bedrijf om een eigen beeld te vormen hoe de rol vorm moet krijgen in jouw eigen organisatie. De training blijft wat algemeen.

Leerzaam en gezellig

Het was een leuk groepje waardoor het gezellig werd, maar cursus was erg interessant

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Lastige materie maar heel duidelijk uitgelegd!

Ik denk dat met name de docent heel goed de samenhang in de regelgeving weet te duiden.

Fijne en informatieve training

Alle informatie die nodig is, veel ruimte voor eigen inbreng. In verhouding vond ik het laatste deel (wat gepland stond voor na de pauze) wat lang.

Inhoudelijk sterke training

Goed inhoudelijk opgebouwd, prettige sfeer. Door de dag heb ik een goed beeld gekregen van de rol van een vertrouwenspersoon. Het oefenen met elkaar met de inhoud in praktijk had wel langer gemogen wat mij betreft. Maar een dag is daarvoor denk ik ook te kort.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Deze training biedt nuttige handvaten voor de rol als vertrouwenspersoon

Ik vond de training leerzaam en nuttig. Een prettige setting, waarbij de docent veel praktijkvoorbeelden gaf. Dat heeft mij erg geholpen in de beeldvorming over de rol als vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Interresante training met veel nieuwe inzichten!

Op dinsdag 3 juni heb ik samen met een collega een training gevolgd voor de rol als vertrouwenspersoon. Het was een goed georganiseerde dag op locatie van Arboned in Utrecht, met een hoop nieuwe inzichten. Ik zou de training zeker aanbevelen voor mensen die nieuw zijn in de rol van vertrouwenspersoon!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Nuttige informatie met veel achtergrond

Fijne opleiding met kleine groep. Veel achtergrond voor de functie.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Hele fijne training en fijn rustig persoon

Erg fijne training, bij het stukje rollenspel was de casusuitleg soms wat lang waardoor het veel tijd kost om in de rol van melder te verplaatsen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Informatieve en nuttige basistraining over vertrouwenspersoon worden

Goede inhoud en fijne interactie. Het was prettig dat het tempo voor het begin van de lunch ophoogde, anders was het iets te langzaam geweest.

Leerzaam

De trainer heeft enorm veel kennis, erg leerzaam, goede praktijkvoorbeelden. In de middag gingen we zelf op onderzoek uit, hier leer je enorm veel van.

Interessant maar gehaast

Ik vond het een interessante training maar meneer wilde graag naar huis. Meer rust in delen van informatie meer tijd voor interactie en af en toe een rustige koffie/thee pauze en lunchpauze was fijn geweest. We waren twee uur eerder klaar dan de aangegeven cursus tijd.

Was echt zinvol!

Heb heel veel geleerd. Was echt waard. Het enige minpunt was de lunch. Hebben zoveel geld voor de cursus betaald, en de lunch was wel aan de goedkope kant. Weinig opties en fruit waren ook niet helemaal rijp. Echt jammer.

Leerzame dag.

Fijne docent met veel kennis van zaken.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Leuk en interactief ondanks taaie stof

Een kleine groep waardoor veel aandacht voor de cursist en de situatie. Ondanks taaie stof erg leuk gebracht en leerzaam

leuk en opbouwend

leerzaam en goed van opbouw van een ter zake kundige docent

Leerzaam

Leuke en leerzame opleiding. Esther legt het goed en duidelijk uit. Leuke afwisseling tussen zitten luisteren en oefenen

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Duidelijke training!

De trainer heeft duidelijk uitleg gegeven en had antwoord op al onze vragen. De training was duidelijk, afwisselend en goed te volgen.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Leerzame dag die aan verwachtingen voldeed

Fijne docente met veel praktijkervaring, veel interactie met cursisten, extra leerzaam. Verwachtingen vantevoren per cursist gevraagd, behandeld en gecheckt. Geeft samen met uitgereikte presentatie en leerboek prima handvatten voor uitvoering taken VP.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede basiscursus met prettige trainer

Voor medewerkers die voor het eerst de rol van vertrouwenspersoon gaan vervullen is het een prettige cursus met voldoende handvaten. Er is gedurende de cursus ruimte voor vragen en het uitwisselen van (praktijk)ervaringen en het oefenen met elkaar. De trainer is rustig en geeft veel voorbeelden vanuit de eigen ervaring. De training was goed voorbereid en verzorgd.

Duidelijke en intressante uitleg

Duidelijke en intressante uitleg

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Leuke leerzame training

Ik vond het een leuke leerzame training, veel geleerd over de wet- en regelgeving mbt ziekte.

zeer leerrijk

inzichtelijk

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]