nuttige dag, kleine groep, veel ruimte voor vragen.

Ik vond het een plezierige dag met veel ruimte voor vragen. Persoonlijk had ik het fijn gevonden om het boekje vooraf te krijgen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

duidelijke training met aandacht voor alle punten

Het was een duidelijke training met aandacht voor alle punten die vooraf werden opgesomd. De training had in mijn ogen wat mogen versnellen, we bleven lang stilstaan bij alle punten, wat ook goed kan zijn.

prima training

Het was een lange intensieve dag, het zou fijn zijn om tussendoor een paar cases te behandelen

duidelijke uitleg

De cursus was duidelijk en er was genoeg ruimte voor het stellen van vragen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Inhoudelijk goede training met veel ruimte voor interactie

Inhoudelijk goede training met veel ruimte voor interactie. Heel fijne trainster, ze legt duidelijkhied en is erg kundig. de kleine groep zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Hele leuke leerzame en interactieve training

De dag is omgevlogen. Vanessa is een hele bekwame vriendelijke trainster en Ted een goeie acteur. Leuke cases behandeld, lekkere lunch, mooie locatie, kortom top training

Nuttige training.

Nuttige cursus en de trainer had veel kennis en ervaring. Er was veel interactie en ruimte voor vragen stellen. De acteur deed zijn rollenspel goed, maar waren veelal dezelfde typpetjes. Ook vond ik hem soms 'flauw' in zijn opmerkingen. Hij scoort bij mij een 7.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Fijne training met heel veel bruikbare informatie

Het was een prettige training. Heel veel theorie, maar de belangrijkste zaken zijn zeker besproken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Super leuke interactieve training!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Wat ik erg waardeerde, is dat Vanessa goed inspeelde op wat wij in de praktijk tegenkomen en op onze leerwensen voor die dag. Hierdoor sloot de inhoud perfect aan op onze dagelijkse werksituaties. De tips en handvatten die ik heb gekregen, voelen echt toepasbaar in de praktijk en geven mij het vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan. Ook de rollenspellen met de acteur waren bijzonder waardevol; het oefenen in een realistische setting maakte het leerproces extra krachtig. Al met al een zeer geslaagde training en absoluut een aanrader. Bedankt!

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Prima locatie! Goede training met goede begeleiding.

Zeker wat van op gestoken. De dag leek te kort. Goede en betrokken acteur en veilige omgeving.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Ik vond de training erg leuk, interessant en leerzaam.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Ik vond het een leerzame, waardevolle en interessante training

Tops: De training is gegeven door Vanessa Blokland. Ze was erg duidelijk in haar communicatie en complimenteus over de aangedragen oplossingen. Ze betrok iedere cursist. Ik vond het fijn dat Vanessa met praktijk voorbeelden kon komen en ik antwoord heb gekregen over de vragen die mogen worden gesteld tijdens een (eerste)verzuim gesprek. Ook de manier van vragen stellen, open vragen, vond ik een hele fijne tip. Hopelijk lukt dit ook om in de praktijk toe te passen. Tip: Het gesprek oefenen met een acteur was fijn om te zien. Echter zou het prettig zijn als hier meer tijd voor zou worden uitgetrokken zodat iedereen een gesprek kan voeren en hier feedback op kan krijgen.

Heel leerzaam!

Hele leuke training. Werd ook heel leuk gegeven en het was fijn dat het interactief was. Ze nam ook ruim de tijd om iedereen aan het woord te laten. In de middag kwam de acteur en dat was ook erg leuk. Ik heb hier echt heel veel waardevolle tips uitgehaald!

informatief

Leuke cursus

leerzaam

De cursus was goed te volgen. Goede docente met veel praktijkvoorbeelden

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Was een erg leuke en leerzame dag

Het was een leerzame dag met veel voorbeelden. Vooral het anders denken.

Interessante training

Goede training. Niet te zweverig en duidelijke informatie die je kan verwachten bij training preventiemedewerker. Docent deed het ook goed.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Mijn ervaring met de training tot preventiemedewerker bij Arboned was zeer positief: een leerzame en

De training tot preventiemedewerker bij ArboNed was voor mij een zeer positieve en waardevolle ervaring. De training was goed opgebouwd, praktijkgericht en sloot uitstekend aan op de dagelijkse realiteit binnen organisaties. De lesstof werd op een heldere en toegankelijke manier uitgelegd, met voldoende ruimte voor interactie, vragen en het delen van ervaringen. Wat ik vooral prettig vond, was de manier waarop de trainer de inhoud levendig wist te maken, waardoor de theorie direct ging leven en toepasbaar werd. Al met al heb ik de training als inspirerend en motiverend ervaren en voel ik me goed voorbereid om de rol van preventiemedewerker met vertrouwen en kennis van zaken op te pakken.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Informatief in informele setting.

Ontspannen middag waarin de taak als preventiemedewerker wordt verhelderd en omkaderd. Groepsgrootte van 10 personen was perfect en de trainer is zeer vakkundig op dit onderdeel en als trainer in zijn algemeenheid. Faciliteiten waren ook uitstekend verzorgd.

Te weinig diepte

Prima cursus, maar om echt te leren wat je moet gaan doen als preventiemedewerker zie ik graag meer diepte in de taken van de preventiemedewerker zelf. Nu werd het erg algemeen gehouden en werd er naar andere websites verwezen voor meer diepte. Ik verwacht juist dat dit in een training wordt gegeven, zodat je na deze cursus klaar was geweest en in ieder geval vrij veel wist over wat er nu verwacht wordt van een preventiemedewerker.

goede kwaliteit en gezellig

De training was duidelijk en compleet. De trainer had een goed kennisniveau en kon dit ook leuk overbrengen. De training was interactief en gezellig, wat ik als erg prettig heb ervaren.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een zeer heldere en compacte training.

Een zeer heldere en compacte training.

Fijne basistraining voor vertrouwenspersonen

De leerstof werd prettig gegeven. Voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Helder en interessant

Veel duidelijkheid gekregen wat de rol VP inhoudt en de kaders die daarbij horen. Ik kan er direct mee aan de slag.

Goede basis voor vertrouwenspersoon

Prima training om de basis contouren van een vertrouwenspersoon goed te begrijpen. Contouren omdat de specifieke invulling van de rol toch vrijgelaten blijft. Daarom wel goed om de training te volgen met twee of meerdere collega's van hetzelfde bedrijf om een eigen beeld te vormen hoe de rol vorm moet krijgen in jouw eigen organisatie. De training blijft wat algemeen.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]