Van elkaar leer je het meest

Eigenlijk is een dag te kort om alles eruit te kunnen halen. Maar ik heb vooral veel geleerd van mede kandidaten en het oefenen van de gesprekken.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Miste belangrijke onderdelen

Goed dat we uitleg hebben gehad over alle juridische zaken en ernstige delicten. Maar ik heb echt de gesprekstechnieken gemist en hoe om te gaan met besproken onderdelen. Wat doe je tijdens het gesprek en wat doe je daarna? We hebben alleen aan het eind van de cursus rollenspel gedaan, maar ook daar geen begeleiding in, we hebben elkaar maar feedback gegeven. Gemiste kans want lijkt me dat we dat het meeste nodig zouden gaan hebben.

Veel praktijkvoorbeelden

De trainer was zeer vriendelijk en transparant. Daarnaast en gaf hij goede praktijkvoorbeelden. Verder was het een hele interactieve training. Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak en had het idee dat mijn input werd gewaardeerd. Ik ging de training in als leek, maar ik heb het idee veel te hebben geleerd.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

goede informatie en dankzij vraag en antwoord en de casus behandeling, veel geleerd

Goede groepsgrootte met goede trainer, die iedereen betrok en alle vragen wist te beantwoorden

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

praktische aanwijzingen toegankelijke trainer De trainer koos ervoor om geen rollenspel te doen. Ik denk dat het oefenen van gespreksvaardigheden wel zinvol was geweest omdat er mensen vanuit allerlei beroepen deelnamen. Verder goede training.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Verhelderend qua rol en goede bruikbare informatie over de uitvoering van de functie

De scholing was in een relaxte sfeer, waarbij alles goed is uitgelegd en er voldoende ruimte was voor vragen. Fijn om nadien nog extra informatie te krijgen toegestuurd en een naslagwerk in de vorm van het boekje preventiemedewerker in 100 vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

zinvolle training

Ik heb een zinvolle training gevolgd waar ik nog zeker een aantal nieuwe zaken heb geleerd.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Het was een leerzame training, maar had korter gekund

Vooral de morgen ging nogal traag. Best goede informatie, maar ook veel herhalingen. Er had meer vaart in gemogen. Daarnaast was de locatie ook niet top. Het werd er erg benauwd en er kon geen raam open.

Verassend interessant

Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, het viel reuze mee. Training was duidelijk en goed verzorgd .

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

erg fijn om WvP weer eens door te nemen

Interessant en goede onderwerpen besproken. Helder

Prima, basiscursus

Wel kort 1 dag, weinig ruimte om dan echt gesprekstechnieken te leren, is uiteraard wel besproken

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Erg veel geleerd, de dag was zo voorbij

Heel veel informatie, maar heel goed en duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden erbij. De docent was goed te volgen en er was voldoende ruimte voor vragen

Duidelijk.

Duidelijk en goed georganiseerd

Leuk en Leerzam

Het was een leuke en leerzame training. Zeer duidelijke en vriendelijke trainer.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heel veel geleerd in 1 dag.

Het is veel qua informatie en inhoud, maar super interessant. Veel van anderen (verhalen/casussen) kunnen leren. Fijn ook om een boek als naslagwerk te hebben.

prima training

prettig om de verschillende aspecten rondom verzuim door te nemen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)

Duidelijk en leerzaam.

Heel veel handvaten meegekregen en veel duidelijkheid geschept.

Prima cursus

De cursus werd goed uitgelegd en er werd goed ingegaan op de lopende zaken.

informatief nuttig

Het was een informatieve, nuttige training met een goed tempo en flexibiliteit voor vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb veel geleerd in een dag

De opbouw van de training was goed, en de trainer deskundig. De trainer kon zich goed verplaatsen in het niveau van de deelnemers, en nam uitgebreid de tijd voor vragen. Ik miste soms een beetje structuur

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

in beperkte tijd veel kunnen leren omtrent de basics van de functie van vertrouwenspersoon

Goede cursus als basis om als vertrouwenspersoon aan het werk te gaan

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

De inhoud van de training was voldoende

De inhoud van de training was voldoende, er worden weinig oplossingen geboden

Duidelijk, informatief, leerzaam

Duidelijke uitleg met praktijkvoorbeelden waar je iets mee kunt. De groep was niet te groot waardoor er voldoende tijd voor vragen en opmerkingen was

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb de basis van de rol van vertrouwenspersoon in 1 dag goed uitgelegd gekregen.

De docent creëerde een prettige en veilige leeromgeving door de stof rustig en gestructureerd uit te leggen. Er was voldoende ruimte voor vragen, waardoor iedereen actief kon deelnemen en zich gehoord voelde. Het tempo was goed afgestemd op de groep en de les werd efficiënt afgerond, zodat we op tijd klaar waren. Dit zorgde ervoor dat ik de lesstof goed kon volgen en met een positief gevoel terugkijk op de bijeenkomst.

Fijne en duidelijke training

Heb de training als erg fijn ervaren. De training was duidelijk en er was ruimte om je eigen vragen te bespreken. Ook werden er veel voorbeelden vanuit de praktijk benoemd om het duidelijker te maken wat er precies bedoeld werd met een onderwerp. Tijdens het rollenspel kom je er achter dat je veel vaker door kan/moet vragen om zo het gehele "probleem" inzichtelijk te krijgen.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]