Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Monteur was vriendelijk deed de werkzaamheden met in overleg. Draden netjes weggewerkt keurig allemaal.
13 June 2025
Willem
Barneveld
Zeer tevreden over de advisering, het installeren van de bestelde beveiliging en de werking ervan.
13 June 2025
Cees
Leusden
Blijkbaar heeft een telefonische prijsopgave bij van de Flierd totaal geen waarde Medewerker vergeet je te vertellen dat de prijs exclusief btw is. Vervolgens krijg je een factuur die 20% hoger uitvalt dan waar je op gerekend hebt. Vervolgens wordt daar erg star op gereageerd Ook na telefonisch gesprek met Jan Evert totaal geen terugkoppeling meer gekregen. Een betrouwbaar bedrijf onwaardig .
Beveelt niet aan
24 May 2025
Aa
Barneveld
De monteur heeft keurig werk verricht. 1 minpuntje: hij heeft heel snel de bediening van de sensorlamp uitgelegd, maar geen gebruiksaanwijzing achtergelaten en de doos meegenomen. Jammer, want zo'n korte uitleg onthoud ik niet. De gebruiksaanwijzing heb ik gelukkig gevonden op internet, maar als tip geef ik mee om die voortaan achter te laten.
10 November 2024
O.
Amersfoort
perfect
29 October 2024
J. van Dreven
Lunteren
Heb hier 4 gelijk waardige cilinders gekocht 3 3 korte en 1 lange hier kreeg ik 3 sleutels bijgeleverd vreemd je mag toch verwachten dat je minimaal 2 sleutels per cilinder krijgt. . Ze zeggen dat ze alleen bij de eerste cilinder 3 sleutels leveren de rest moet je bij laten maken. 10 euro per sleutel.Terwijl je ook al 70 euro gemiddeld voor een cilinder betaald.
Beveelt niet aan
13 February 2024
J. Gidding
Voorhuizen
Zeer goede service en betrouwbaar. Ik heb een mooie nieuwe voordeur met koper beslag het is een plaatje.
26 October 2023
Monique
Bloemendaal
Vakkundige en plezierige monteurs in dienst , ga zo door.
16 October 2023
Hans
Bilthoven
Toen we vroegen om beveiliging van het huis, was de afspraak snel gemaakt. Goed advies. Prettige en snelle dienstverlening.
12 October 2023
Egbertdina
Barneveld
Zeer tevreden over de monteur die alles heeft aangelegd.
12 October 2023
J. Dijkhuizen
3781 AW Voorthuizen
Monteur was een vriendelijke en kundige man en zijn tevreden met geïnstalleerde product.
10 October 2023
gert van middendorp
Zie hierboven
10 October 2023
M. G. Kunz
Achterveld
Na mijn eerste telefoontje is er snel iemand wezen kijken. Hij zou wat bestellen, daarna niets meer gehoord. Opnieuw gebeld, monteur zou mij bellen voor een afspraak, nog niet gebeurd. Is inmiddels bijna een week geleden, maar misschien wil ik te snel.
Betty
Voorthuizen
Een professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Goede ervaring mee. Beveel het zeker aan.
M. van Dijk
Vriendelijk en deskundig!!
Eibert
Voorthuizen
Zeer tevreden ben ik over de afhandeling van het veilig maken van mijn woning. Ik slaap rustiger en ben nu ook niet meer bezorgd als ik 's avonds van huis ben.
Joke Kleijwegt
Putten
Duidelijk - goede uitleg - netje geplaatst - service gericht - vriendelijk.
Louis.
Barneveld
Mijn ervaring met van de Fliert Barneveld is zeer positief. Snelle en deskundige hulp is er verleend. Aanrader!!
J.
Afoort
het serviceniveau, het vakmanschap, de expertise: alles voldoet aan hoge eisen. dit het het soort bedrijf dat alleen maar mond op mond reclame nodig heeft van alle tevreden klanten.
S.
amsterdam
Zie boven.
8 May 2023
R.
Voorthuizen
Ik heb inbraak gehad. Nadat ik van de Fliert heb ingeschakeld is er een zeer vlotte en goede beveiliging aangebracht. Ik voel me weer veilig. Er was een goede offerte en een ervaren vakman. Alles was prima geregeld.
3 May 2023
Anneke Gerritsen
Prima werk geleverd.
3 May 2023
R.
Voorthuizen.
Snelle inventarisatie, duidelijke offerte en vakkundig geïnstalleerd.
2 May 2023
H.
Garderen
Het adviseren, offerte, rekening en daarna de installatie van het inbraakpreventieve hang en sluitwerk is prima verlopen.
20 September 2022
Evert
Top bedrijf
8 March 2021
M.
Terschuur
Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe. De vraag is alleen: welke beveiligingsoplossing is de beste voor u? Hoe kunt u inbrekers te slim af zijn? Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt totaaloplossingen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.
van Zuijlen van Nieveltlaan 59 c
3771AB Barneveld