Vakwerk
Snelle inventarisatie, duidelijke offerte en vakkundig geïnstalleerd.
2 May 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 33 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Snelle inventarisatie, duidelijke offerte en vakkundig geïnstalleerd.
2 May 2023
H.
Garderen
Het adviseren, offerte, rekening en daarna de installatie van het inbraakpreventieve hang en sluitwerk is prima verlopen.
20 September 2022
Evert
Barneveld
Top bedrijf
8 March 2021
M.
Terschuur
Complete offerte; is nog een keer extra langs geweest om deurkruk + schilden te laten zien. Heeft bij advies oog voor detail. Montage is keurig en vlot verlopen.
7 March 2021
R.
Voorthuizen
Kortegeleden heb ik een alarm en camerasysteem aangeschaft, eerst heb ik een gesprek met Jan Evert gehad. Daarna ontving ik een helder en duidelijke offerte en na akkoord is alles snel geïnstalleerd. Ronald is deskundig en vriendelijk, kortom een goed bedrijf en alles is via de app eenvoudig te bedienen.
4 March 2021
Jacques
Amsterdam
Men dacht mee met de op te lossen problemen. De werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Zeer tevreden.
15 November 2019
Cok den Breejen
BARNEVELD
Goed advies gegevens en goede montage.
1 July 2019
Jan-Willem
Barneveld
Ik kan niet anders zeggen …. offerte en montage was prima!
1 July 2019
D
barneveld
Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe. De vraag is alleen: welke beveiligingsoplossing is de beste voor u? Hoe kunt u inbrekers te slim af zijn? Van de Fliert inbraakbeveiliging biedt totaaloplossingen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.
van Zuijlen van Nieveltlaan 59 c
3771AB Barneveld