Prima!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief wat betreft vakmanschap en vriendelijk personeel. Klanten waarderen open communicatie over kosten en opvolging. Een enkele opmerking gaat over geluidsoverlast van hoogwerkers, maar dit beïnvloedt de algemene tevredenheid niet.
Goed personeel en goed werk
9 May 2023
Ton
Amstelveen
Nette vakkundige schilders, heel blij met het eindresultaat!
15 November 2022
familie Kamerman
Papendrecht
Heel prettig geholpen door het (aardige)personeel van Vink schilderwerken. Vooral tevreden over het feit dat de afspraak, mijn pand, voor de winter te verven ook daadwerkelijk is nagekomen. Het pand in de Molenstraat ziet er weer prachtig uit, ik ben dan ook zeer tevreden. Ik hoop u hiermede voldoende te hebben ingelicht. Met vriendelijk groet Ineke Pellicaan.
11 November 2022
mevrouw Pellicaan
Gorinchem
Met Pim was het prima samenwerken. Hij gaf aan waar het houtwerk hersteld moest worden en ik kon alles prima volgen. ook het verven (de verschillende lagen) kon ik prima volgen. Gelukkig werkte het weer ook mee. Over het eindresultaat ben ik meer dan tevreden. De gevel ziet er weer uitstekend uit.
7 November 2022
Bruno
Utrecht
keurig werk en op tijd klaar
18 July 2022
mevrouw Corrie Bor
Hoogblokland
Vakwerk voor een correcte prijs.
21 June 2022
Janny
Zijderveld
Dank voor de prettige samenwerking
17 June 2022
Martijn
Heukelum
fijne mensen die keurig hun werk deden altijd in overleg wij waren zeer content met hen wees er zuinig op
3 June 2022
familie brouwer
hei en boeicop
Mooi werk, volgens afspraak, fijn personeel
3 June 2022
Jan
Giessenburg
Goed werk verricht, inclusief de reparatie werkzaamheden aan de kozijnen.
29 April 2022
heer Luuk Buurma
Zijderveld
Ik vind dat er redelijk goed werk geleverd is door de schilders. Her en der mag het iets strakker, met name het laatste stuk is duidelijk snel geschilderd. Verder heb ik om meerwerk gevraagd, namelijk ook het huis aan de voorkant schilderen. Dat zat niet in de oorspronkelijke offerte. Dat meerwerk is op urenbasis gegaan, en dat is me niet zo goed bevallen. Want daardoor kwamen de mannen (overigens zzp'ers ingehuurd door Vink), mij dagelijks vertellen wat er meer tijd kostte, en of ik daarmee akkoord was. Dat vond ik geen plezierige werkwijze. Overall ben ik wel tevreden, en zou ik graag een afspraak maken voor een meerjarenplan voor schilderonderhoud aan ons huis.
24 April 2022
heer Frijters
Bilthoven
vink schilderwerken zijn echte vak schilders leveren goed werk, zijn op tijd en ruimen alles netjes op na afloop en leveren kwaliteit voor een goede prijs. Het ziet er weer Top uit !
19 April 2022
familie van Toor
leerbroek
Het is prima bevallen, aardige schilders, elke dag op tijd, werk is goed en als je iets gezien had wat ze over het hoofd gezien hadden maakten ze het in orde, regelmatig contact over hoe de zaken gingen en of het beviel. Zou ze zeker aanraden
21 February 2022
Anita
Hoogblokland
Jammer dat het werk moest worden uitgevoerd tijdens een regenperiode. Opletten dat de snelheid van werken niet ten koste gaat van de kwaliteit.
23 November 2021
heer J Roest
Langerak zh
Correct personeel. chapeau.
17 October 2021
heer Sterk
Woudrichem
Goed werk geleverd en de schilders hebben zich prettig gedragen terwijl ze in en om het huisbezig waren.
8 October 2021
Robert
Leerdam
Mijn ervaring is zeer positief. Grote inzet en betrokkenheid van de schilders, werken serieus en nauwkeurig. Met name het zeer grote verantwoordelijkheidsgevoel van John de Groot springt er uit. Ook de timmerman werkt snel en goed en met veel inzicht. Kortom een tevreden klant rijker!
24 September 2021
Prima schilderwerk afgeleverd.
17 September 2021
Caspar Berendsen
Rijswijk (NB)
Kozijnen in hoogglans uitgevoerd en goed en netjes gedaan. Er zijn ook 2 ruiten vervangen op en raam rubbers op ons verzoek. Onder het dak overstek waren een paar latten vergeten maar na melding is dit netjes opgelost Wat niet duidelijk is of aluminium dorpelprofielen ook worden losgenomen en dan pas geverfd en weer teruggeplaatst
15 September 2021
familie Heikens
Gorinchem
Het werk werd in deze zomer met enige onderbreking, mede door iets later dan gepland - door derden - geleverd glas en gedurende de uitvoering door tegenvallende weersomstandigheden (regen) , uiteindelijk kwalitatief goed uitgevoerd. Dit tegen ook een naar mijn idee eerlijke prijs. Ik had wel de indruk dat ik tussendoor moest 'concurreren' met andere projecten, maar denk anderzijds dat ook voldoende met mijn agenda rekening is gehouden.
10 September 2021
Paul
UTRECHT
Goed werk, prettige en nette vaklieden. Komen afspraken goed na.
30 August 2021
Hans
Rhenoy
Na inventarisatie en advies door dhr. Spijkerboer is het buiten schilderwerk prima uitgevoerd door zeer deskundige en vriendelijke medewerkers van Vink schilders. Algehele indruk van dit bedrijf is uitstekend, van zowel contact met kantoor tot en met de uitvoering van de werkzaamheden.
27 August 2021
Johanna
Houten
Goed overleg met betrokkenen over de werkzaamheden Dit kwam ten goede aan het uit eindelijke resultaat
3 August 2021
heer B
Zeist
Goede kwaliteit, vriendelijke schilders .
13 July 2021
heer
Geldermalsen
In 1953 richtte Evert Vink ons bedrijf op. Vanaf dag 1 oogstte hij tevreden klanten. Volgens een eenvoudig maar effectief familierecept: betrouwbaarheid en kwaliteit.
Inmiddels is het bedrijf overgegaan van vader op zoon, op zoon, op zwager. Onze directeur Reinder Spijkerboer vertegenwoordigt het bedrijf nu. Samen met 40 werknemers werken we nog steeds volgens dat aloude familierecept.
Handelsweg 2
4231EZ Meerkerk