Top bedrijf

Monteur heeft de kennis van wat hij doet en raffelt de montage niet af. Wordt netjes gewerkt en ook geluisterd naar de wensen van de gebruiker / klant. Personeel is zeer klantvriendelijk..

Top service , goed geregeld en een mooie zaak

Via Google gevonden telefonisch contact gehad , ik had gelijk een goed gevoel en kwam gelijk betrouwbaar over , heb gelijk een afspraak gemaakt voor het plaatsen van sloten in mijn aangeschafte bus en zeer professioneel geplaatst Top gozer👍

Super tevreden!

Zeer servicegericht, heldere communicatie en nette montage! Voor de volgende auto kom ik zeker weer bij Alwin terug.

betaalbare prijs voor een zeer goed produkt!

Binnen enkele uren mijn bus volledig inbraakvrij. Dit is inmiddels mijn 2e bus die ik hier breng. Over de vorige was ik ook zeer tevreden!

Snel geregeld. Kon mijn bus zelfs in de avond ophalen

Top service

Smorgens gebeld of mn zijdeur beveiliging gemonteerd kon en smiddags was het geregeld!

Door een zeer ervaren monteur, prettig in omgang, vakwerk geleverd!

Uitstekend!

Goede en persoonlijke begeleiding. Keurig een Bearlock ingebouwd in mijn VW T5 camper Echt aan te bevelen!

Fijn geholpen!

Goed geadviseerd na een aantal vragen van mij. Producten vlot opgestuurd. Zelf toch niet het product kunnen plaatsen, snel een afspraak kunnen maken om te laten plaatsen door een monteur van het bedrijf. Al met al, goede service, zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Netjes werkende jongen met resepct voor andermans spullen

Netjes werkende jongen Heeft respect voor andermans pullen, geen rauwdouwer Heeft verstand van zijn werkzaamheden

Top !

Duidelijk afspraken gemaakt met Alwin en komt de afspraken na ! Werkt erg netjes en weet wat hij doet. Een aanrader !!!

Bevlogen monteur

Iemand die zijn werk met hart en ziel doet.

Alwin heeft het super gedaan en netjes rustig kerel maar wel tijd voor een babbeltje hij werk georganiseerd en rustig door zodat het hele systeem er netjes in zit. Bedankt Alwin

Aanrader

Goeie service Komen afspraak na Melding voor ze komen monteren

Snelle maar vooral nette afhandeling!

Snel na het ontvangen van de offerte een afspraak in gepland op korte termijn en nog op locatie ook. Netjes gewerkt en erg vriendelijk.

Fantastisch!

Super service helemaal niks op aan te merken!!

Contact en uitvoering prima in orde. Mijn bus is weer goed beveiligd

Zeer positief

Positief en meedenkend.

Vakkundig en klantvriendelijk.

Vakkundig en klantvriendelijk.

Prima kerel,heeft verstand van z’n product en werkt netjes en precies.

Super service

Wij hebben meerdere bussen laten uitvoeren met het beveiligingsysteem en zijn hier zeer blij mee. Echte een aanbeveling, namens Wooning Airconditioning

Ja echt aan te bevelen. Netjes gemonteerd.

Vandaag carbolt laadruimte beveiliging in laten bouwen.echt tevreden mee.

Flexibel, betrokken, kwaliteit en hoog afwerkingsniveau

Flexibele partij om zaken mee te doen. Het brengen en halen van de bus was ook in de avond geen probleem. Netjes zoals besproken beide systemen in 1 dag ingebouwd en keurige uitleg gekregen bij het ophalen. Zeker dat wanneer er een nieuwe bus komt deze weer hier word gebracht voor de beveiliging!

In een woord gewoon top

Ik wilde wat advies over een trekhaak slot en daar werd ik goed over geholpen. Uiteindelijk heb ik een laatruimte beveiliging genomen.

Zonnedauw 104

2771 RR Boskoop

0182 205040

Over Busbeveiligers.nl

Busbeveiligers is gespecialiseerd in het beveiligen van bestelbussen en campers met behulp van mechanische sloten van de hoogste kwaliteit. Goede beveiliging van campers en bestelbussen is tegenwoordig een must, omdat ze helaas steeds vaker het doelwit van diefstal zijn, met alle gevolgen van dien. Bedrijven komen stil te staan en vakanties worden verpest. Naast diefstal van campers en bestelbussen, zijn er ook dieven die het niet op de voertuigen hebben gemunt, maar op de waardevolle spullen die erin liggen. Denk aan kostbaar gereedschap dat voor ondernemers onmisbaar is om hun werk te kunnen doen. Of aan camera’s en laptops waarop jouw mooie vakantiefoto’s staan. Bij Busbeveiligers kun je erop rekenen dat alle sloten op de juiste manier worden geïnstalleerd in jouw bestelbus of camper. We zijn geautoriseerd dealer van de topmerken Bearlock en Carbolt. De sloten gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsvrij. Mocht er in het onwaarschijnlijke geval iets mis zijn met een slot, dan hoef je je door onze uitgebreide garantie geen zorgen te maken over de oplossing. Je krijgt namelijk 10 jaar garantie op de sloten en de installatie. Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem. Je kunt bij Busbeveiligers terecht voor de complete beveiliging van jouw bestelbus of camper. We bieden de volgende sloten aan: Versnellingsbakslot Motorkapslot Laadruimtebeveiliging (alleen voor bestelbussen) OBD slot (voor bescherming van de OBD stekker) Ladeslot (alleen voor campers) Na de installatie ontvang je een inbouwcertificaat, zodat je bij de verzekeraar kunt aantonen dat er een officieel Bearlock of Carbolt slot in jouw voertuig is gemonteerd. Met het inbouwcertificaat gaan verzekeraars vaak direct tot acceptatie over. In sommige gevallen ontvang je een premiekorting voor het feit dat je in goede sloten hebt geïnvesteerd, waardoor de kans op inbraak of diefstal kleiner is geworden. Meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze website via de onderstaande link.