Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle en vakbekwame installatie. De communicatie is duidelijk en responsief. Het werk is betrouwbaar en uitgevoerd met aandacht voor veiligheid en kwaliteit. De algehele ervaring wordt als zeer positief beoordeeld en de prijs-kwaliteitsverhouding is gunstig.
Goed en snel geholpen Prima bedrijf aan te bevelen
10 July 2026
Henk
Dalfsen
super flexibel in mijn wens om wanneer het in te laten bouwen
23 June 2026
herco
Wateringen
Binnen een week geplaatst. Kon om zes uur ‘s avonds geplaatst worden . De dag er op gingen we met vakantie . Super service . Bedankt Alwin
16 June 2026
Philip
Katwijk
vakkundig en snelle service!
15 June 2026
Dennis Komen
Schagen
Wij konden onze Toyota Rav4 op een vrijdag ophalen en kon dezelfde dag nog bij Alwin een Bearlock laten inbouwen. Op het laatste moment werd onze afspraak door de auto verkoper verzet naar de maandag eind van de middag verzet. Alwin begreep dat het een veel gestolen auto is en was zelfs bereid nog diezelfde maandagavond de Bearlock in te bouwen. Super service, heel netjes gewerkt en heel klantvriendelijk. Bedankt ook voor de leuke gesprekken Alwin!
8 June 2026
Jasper
Dordrecht
Gisteren door AWK technische dienstverlening een Bearlock geplaatst op een professionele en vriendelijke wijze. Voor een volgende camper kies ik weer voor dit bedrijf.
7 June 2026
Willem
Oudorp
Het bearlock stuurslot was zeer snel en zeer en netjes ingebouwd tegen een zeer concurrerende prijs. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen !
6 June 2026
Gerard
Hengelo
Zeer goede service. Goed te bereiken, lage voorrijkosten, vriendelijke Alwin, goede prijs.
8 April 2026
Jet
Pijnacker
Van offerte-aanvraag tot uitvoering op thuislocatie binnen een week geregeld. Deskundige inbouw en tijd genomen voor een gezellig gesprek onder het genot van een kop koffie.
2 April 2026
Ronald
Gemert
Nadat een offerteaanvraag via de site niet werd opgevolgd heb ik telefonisch/via Whatsapp contact gekregen. Hierna kwam snel een afspraak tot stand waarna de Bearlock tot volle tevredenheid snel, accuraat en vakkundig werd gemonteerd op een zaterdagmorgen.
23 March 2026
Norman
Santpoort-Noord
Voldoet aan de verwachtingen
22 March 2026
Wout
Zwammerdam
Goede snelle service om een bearlock in te bouwen. Vriendelijke man met veel ervaring, heeft hem snel ingebouwd bin ons thuis, dat is nog eens service! Heeft zelfs nog tijd voor een praatje.
14 March 2026
John
Noord-Scharwoude
Bij mij op locatie de bearlock door Alwin laten plaatsen. Goede communicatie vooraf en op tijd begonnen. Buiten het feit dat de bearlock er vlot in zat en super werkte, uitleg gehad over de werking en het aanmelden bij Bearlock en de verzekeraar. Kortom, prima bedrijf en een aanrader!
10 March 2026
Bert Van velden
Halsteren
Na vier jaar 1 van de kabeltjes gebroken van Carbolt lock systeem. Op zaterdag langs gegaan bij Alwin en heeft deze kosteloos vervangen.
8 March 2026
Danny
Rijswijk Zh
Goed in het na komen van de afspraken! Snelle en vakkundige montage en service! Raad iedereen aan om hier heen tegaan.
7 March 2026
Sjefke Teunissen
Deurne
Prettige communicatie en afspraak binnen no time geregeld.
7 March 2026
Goos
Ermelo
Ik heb hier zowel een BearLock als een OBD-beveiliging laten installeren en ben erg prettig geholpen. Een vriendelijke en toegankelijke man die rustig de tijd neemt om dingen uit te leggen, zowel vooraf als bij het brengen van de bus en daarna. Omdat ik met tijdsdruk zat, dacht hij actief mee en was hij duidelijk bereid om de beveiliging zo snel mogelijk te plaatsen. Ook na de installatie nam hij de tijd om vragen te beantwoorden en praktische uitleg te geven. Prettig contact, duidelijk en professioneel.
26 January 2026
Lara
Braat
Reageert snel op whatsapp berichten waarna de afspraak werd gemaakt. Heel kundig en klaar terwijl je wacht. 3 kwartier later weer vertrokken met een bearlock beveiliging ingebouwd.
30 December 2025
AJC van Rijswijk
Oisterwijk
16 December 2025
cor
Èindhoven
De contacten via mail en whatsapp verliepen vriendelijk en heel vlot. Het inbouwen verliep vlot en gezellig met koffie en al. De uitleg was helder. Dus echt heel positief.
12 December 2025
Jack
Hamers
Ik kan Busbeveiligers goed aanbevelen. Professionele inbouw, goede prijs-kwaliteit verhouding en prettige communicatie. Een aanrader!!
1 December 2025
Wence
Venray
Na een prettig contact een snelle afspraak kunnen maken. Na een goede uitleg ook meer uitleg gehad over de bu****per. Aan te raden
18 November 2025
Geoffrey
Gouda
Ongelooflijk knap: in no time keurig het hele dashboard uit elkaar, bearlock ingebouwd en tenslotte het hele dashboard weer in elkaar. Netjes en schoon gewerkt. Echt top!
1 September 2025
JanH
Papendrecht
Prijsopgaaf vooraf. Netjes ingebouwd met alle uitleg nadien. Kortom, echte aanrader. En komt is heel Nederland!
1 September 2025
Geert
Overasselt
Prima werk geleverd.
22 July 2025
Jan
Leeuwarden
Busbeveiligers is gespecialiseerd in het beveiligen van bestelbussen en campers met behulp van mechanische sloten van de hoogste kwaliteit.
Goede beveiliging van campers en bestelbussen is tegenwoordig een must, omdat ze helaas steeds vaker het doelwit van diefstal zijn, met alle gevolgen van dien. Bedrijven komen stil te staan en vakanties worden verpest.
Naast diefstal van campers en bestelbussen, zijn er ook dieven die het niet op de voertuigen hebben gemunt, maar op de waardevolle spullen die erin liggen.
Denk aan kostbaar gereedschap dat voor ondernemers onmisbaar is om hun werk te kunnen doen. Of aan camera’s en laptops waarop jouw mooie vakantiefoto’s staan.
Bij Busbeveiligers kun je erop rekenen dat alle sloten op de juiste manier worden geïnstalleerd in jouw bestelbus of camper.
We zijn geautoriseerd dealer van de topmerken Bearlock en Carbolt. De sloten gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsvrij.
Mocht er in het onwaarschijnlijke geval iets mis zijn met een slot, dan hoef je je door onze uitgebreide garantie geen zorgen te maken over de oplossing. Je krijgt namelijk 10 jaar garantie op de sloten en de installatie.
Goed om te weten: montage op locatie is geen probleem.
Je kunt bij Busbeveiligers terecht voor de complete beveiliging van jouw bestelbus of camper. We bieden de volgende sloten aan:
Versnellingsbakslot
Motorkapslot
Laadruimtebeveiliging (alleen voor bestelbussen)
OBD slot (voor bescherming van de OBD stekker)
Ladeslot (alleen voor campers)
Na de installatie ontvang je een inbouwcertificaat, zodat je bij de verzekeraar kunt aantonen dat er een officieel Bearlock of Carbolt slot in jouw voertuig is gemonteerd.
Met het inbouwcertificaat gaan verzekeraars vaak direct tot acceptatie over. In sommige gevallen ontvang je een premiekorting voor het feit dat je in goede sloten hebt geïnvesteerd, waardoor de kans op inbraak of diefstal kleiner is geworden.
Meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze website via de onderstaande link.
Zonnedauw 104
2771 RR Boskoop