Prima hulp
Zwolle
vriendelijk en goed advies
Henk
nieuwleusen
Niet goedkoop, maar het maakt het allemaal wel veel makkelijker en is een heel efficiënte manier om van de rompslomp af te komen. Want dat is het berekenen van de rest-BPM van je auto via de RDW site wel.
18 August 2020
Goan
Maastricht
Na het eerst via de officiële site van de belastingdienst geprobeerd te hebben, waar ik meer dan 6 keer ben "uitgegooid" gelukkig deze site gevonden. toen was het werkelijk binnen 5 minuten geregeld. Een 1 woord: GEWELDIG
17 August 2020
harold
lichtenvoorde
Ik ben er goed mee geholpen
Beveelt niet aan
17 August 2020
Erik
Almere
Voor het meteen weten wat je eventueel kwijt bent aan bpm vind ik het eeghandig.
16 August 2020
Sjaak
Amsterdam
Snel een bpm calculatie
13 August 2020
Marcel
Gendt
Ik bestelde via XRAY een BPM aangifte omdat ik het idee had dat dit goedkoper zou zijn. Uiteindelijk bleek dat gewoon de afschrijvingstabel gevolgd wordt. Voor 59,95 is dit een bizar hoog bedrag, andere partijen vragen minder dan de helft voor dezelfde uitkomst.
Beveelt niet aan
12 August 2020
John
Amsterdam
Xray levert zeer snel de kostenberekening van import motorvoertuig aan. Aangezien de import nog niet heeft plaatsgevonden kan ik geen oordeel geven over de juiste kosten. Maar moet wel zeggen dat tot nu toe Xray positief overkomt. Terwijl Andere berekenings sites met de meest vreemde bedragen komt, zoals een bedrag van 60% van de dagwaarde van het voeruig is Xray zijn berekening volgens importhandelaren realistischer dan anderen. Zodoende kan ik zeggen dar Xray zeker ook de mogelijk is om te gebruiken.
9 August 2020
John
Oudorp
Super blij met deze site. Binnen enkele minuten had ik een ingevuld bpm formulier waar ik zelf al dagen mee bezig was om op de site van de belastingdienst in te vullen. Vreselijk. dus heel blij dat ik jullie gevonden heb. ga zo door!
18 May 2020
Tjerk
Walstra
Nog geen ervaring
14 May 2020
Hans
Westerlo
verder niets aan toe te voegen
13 May 2020
HW
Sittard-Geleen
Ik heb het eerst zelf geprobeerd. Hier liep ik al snel tegen vragen op, vul ik dit in of niet? Met de website van XRAY ging dit in 5 min. betalen ondertekenen en opsturen. klaar is kees. Voor deze service is €59,95 meer als gerechtvaardigd. Top service met directe ondersteuning. Thanks!!
7 May 2020
Jeroen
Deurningen
Ik vergelijk mijn BPM aangiftes altijd op meerdere sites en xray komt altijd met de voordeligste berekening.
16 April 2020
Jan
Standdaarbuiten
zie boven
16 April 2020
Aad Joosten
Etten-Leur
Duidelijke website en een snelle en duidelijke reactie op een paar vragen die ik nog had.
Erwin
Enschede
Is goedgekeurd maar definitief moet nog worden beoordeeld
Nico
Hengelo
Als leek zag ik door de bomen het bos niet meer. Maar een aardige en geduldige man was erg behulpzaam en we kwamen eruit. Echt een aanrader.
Suzan
Assen
Alles wordt duidelijk aangegeven, eenvoudig zelf in te vullen en direct klaar voor gebruik, Super !
Henk
Emmen
Ik was in het begin nogal huiverig of het goed kwam. Maar nu is het kenteken binnen, dus super tevreden. Bedankt
18 March 2020
Jef
Netersel
Via XRAY verliep het invoeren van onze auto uit Duitsland voor ons als leken op dit gebied bijzonder vlot.
13 March 2020
Bronno
Froombosch
Gunstige taxatie van een auto met een hoge km stand
6 March 2020
Tuvauto
Deventer
ik moet mijn auto invoeren van belgie naar nederland en heb daarvoor vrijstelling nodig bpm kan ik dat bij jullie krijgen want ik dacht dat ik daarvoor die 59 euro betaald had en anders is deze een vergissing
29 February 2020
sabine wysocki
clinge
Snelle levering
28 February 2020
Ruud
Bennebroek
Bij jullie vandaan klopte alles maar bij de belastingdienst 14 dagen laten wachten morgen krijg ik kenteken binnen bedankt Jan
28 February 2020
Jan van Eijk
Kockengen
XRAY heeft zich gespecialiseerd in marktconforme en uiterst betrouwbare occasionprijs informatie. Uitgangspunt binnen het XRAY taxatiesysteem is de enige reële en objectief vast te stellen marktwaarde van een gebruikte auto: de handels inkoopwaarde. Dit betreft de inkoopprijs zoals die bij inkoop van een gebruikte auto van een particuliere of zakelijke klant door de professionele handel worden betaald. Het XRAY Taxatiesysteem is sinds 1991 een uiterst succesvol, en algemeen geaccepteerd instrument voor dealers, dealerholdings, universele autobedrijven, leasemaatschappijen, banken en verzekeringsmaatschappijen.
Energiestraat 29
1411AR Naarden