12 December 2019
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 119 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De recensies benadrukken langdurige klantrelatie en hoge aanbevelingen. Klanten waarderen snelle service, vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie. Prijzen worden als redelijk ervaren en de algehele ervaring blijft positief ondanks bedrijfsonwikkelingen. De gemeenschappelijke kern is vertrouwen en klantgerichte zorg.
12 December 2019
hans
wassenaar
Fijn bedrijf met betrouwbare en oplossingsgerichte mensen. Kan altijd even langs voor advies en reparaties. Top bedrijf!
9 December 2019
Rob
Voorschoten
Nette en professionel garage, waar je goed wordt geholpen. Mooie Renault Twingo aangeschaft voor mijn vrouw. Dat geeft vertrouwen.
29 November 2019
Sander
HAARLEM
Fijne mensen
23 November 2019
Michel
Voorschoten
Ik had een versleten koppeling en ben direct en adequaat geholpen
20 November 2019
Dennis
Leiden
Altijd goed geinformeerd en goed advies over de auto en wat er moet gebeuren en of het het nog waard is
13 November 2019
Jeroen
Oegstgeest
Erg betrokken personeel dat luisterde naar onze wensen en hierin ook meedacht. Het servicepakket is een bonus en aanrader!
10 November 2019
Patricia
Berkel en Rodenrijs
Ik ben zeer tevreden over de service van Autodeal. Vooral de bejegening en klantgerichtheid zijn uitstekend. Alles is bespreekbaar en onderhoud wordt in goed overleg bepaald. Bedankt weer mannen!! Feedback: - Ik heb nu een paar jaar op rij geen leenfiets kunnen lenen omdat deze (nog) niet aanwezig/ teruggebracht waren. Als klant die wat verder weg woont, zou ik dit wel prettig vinden. Helemaal als het weer tegen zit.
Jeffrey
Leiden
Prettig dat je gebeld wordt wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn! Enige wat ik jammer vind dat bij een grote beurt de auto niet gewassen/ schoon gemaakt wordt! Dit was bij onze vorige garage wel t geval! Verder echt zeer tevreden!
Mandy Barbereaux
Den haag
Helaas moesten achterbanden vervangen worden, maar nieuwe banden worden in overleg besteld en er wordt niet meteen naar het duurste van het duurste gekeken. Nu nieuwe banden voor een goede prijs/kwaliteit.
M bijen
Den Haag
Goede persoonlijke communicatie! Ze staan altijd voor je klaar, denken goed mee en zijn flexibel. En het is er altijd gezellig.
27 October 2019
Caroline
Leiden
Ik ben zeer kundig geholpen en adviseer zeker om bij deze dealer een auto te kopen.
27 October 2019
Wranga
Zwijndrecht
Motorisch probleem en zij hebben het dezelfde dag nog gerepareerd.
26 October 2019
Rutger
Den Haag
Vriendelijk personeel en als er tijd is voor een bakje koffie dan is er koffie De afspraken die gemaakt worden komen ze ook na. De auto weer schoon en opgeruimd terug gekregen. Deskundig advies zowel bij aanschaf van een andere auto of rep van je auto.
23 October 2019
Wim Rijsbergen
Leiderdorp
Al jaren klant en nooit teleurgesteld
20 October 2019
Sieuwert
Voorschoten
Ik ben al jaren klant . En dat tot volle tevredenheid. Voor mij geen andere garage En hoop mijn volgende auto daar ook zeker aan te schaffen.
15 October 2019
Marlies
Voorschoten
Het is altijd gezellig bij Autodeal. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook verstand van zaken. Er wordt altijd met je mee gedacht om te kijken wat voor jou de beste oplossing is (bijvoorbeeld nieuwe onderdelen, 2e hands of van de sloop). Ook wordt er altijd netjes gebeld voordat er kosten worden gemaakt en houden ze zich aan iedere afspraak. Ook voor het kopen van een nieuwe auto wordt er goed advies gegeven en gekeken naar jouw wensen en budget.
28 September 2019
Jannes
Alphen aan den Rijn
14 September 2019
E.
V.
naar mijn idee en gevoel een prima advies gekregen.
11 September 2019
Cees
Leiden
Correcte communicatie, meedenken met de klant, vriendelijk personeel.
4 September 2019
Erik
Voorschoten
Voor de vakantie een afspraak gemaakt voor de APK en sleutels bij Autodeal gebracht. Toen we weer thuis kwamen stond de auto weer helemaal klaar. Top!
31 August 2019
Stan
Voorschoten
Eerlijk behandeld, snelle service, medewerkers begrijpen wat je bedoelt, ze zijn duidelijk en je weet van tevoren waar je aan toe bent.
28 August 2019
Judith
Leiderdorp
Deskundig advies in heldere en open communicatie. Je weet waar je aan toe bent en zelfs al waar je mogelijk rekening mee moet houden bij de volgende servicebeurt. Prijzen en uurloon zijn goed. Werkplaats is opgeruimd, showroom op orde. Al met al een garagebedrijf waar je vertrouwen in kunt stellen.
25 August 2019
Ronald