Prima mensen, aardig, komen hun woord na
Bedankt voor deze reviews Jan. Veel plezier met je nieuwe auto! Grtz, Team MrWheelson Han en Bas
Het was even wennen voor me om een auto met duits kenteken achter te laten bij Han, maar hij heeft mijn vertrouwen niet beschaamd en alles geregeld voor me! Han is een bekwaam man, weet hoe de hazen lopen, regelt alles. Heb geen angst, net zoals bij mij! Het komt allemaal goed!!!
Bedankt voor deze review Michel, Veel fijne kilometers toegewenst met deze schitterende auto. Grtz, Team MrWheelson Han
Dit is mijn tweede auto die ik via MrWheelson in Duitsland heb gekocht. MrWheelson is betrouwbaar en transparant, zaken die van belang zijn wanneer je een auto via een derde uit het buitenland haalt.
Hi Rob, Super dat de levering van de Audi A5 perfect is verlopen. Wij wensen jullie veel veilige kilometers toe. Grtz, Team MrWheelson
Geweldige auto en alles volgens afspraak geleverd. De heren denken mee met je en zoeken naar oplossingen om alles naar mijn wens in te vullen. Klein schoonheidsfoutje met prima service en communicatie opgelost. Zeer tevreden!
Hi Mike, Super om te horen dat je onze dienstverlening met een 9 hebt beoordeelt. Het was een lastige opgave om de auto van jouw dromen te vinden, erg blij dat het op tijd gelukt is! Grtz, MrWheelson Bas
Bij toeval Mr Wheelson gevonden, vanaf eerste moment prima contact en na goede deal, duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ze prima nagekomen! Wel even wachten ,wat logisch is, maar ze komen de afspraken prima na! Mooie Audi Q3 in bezit! Tot de volgende keer , Mr Wheelson
Hi Hans, Wat een supergave Audi hebben we aan je mogen leveren. En natuurlijk inclusief nieuwe 4 seizoenen banden. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team! Grtz, MrWheelson Bas
Zeer correct in het maken en nakomen van afspraken.
Beste heer Dusseldorp, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Het was erg leuk om deze auto in de Achterhoek af te mogen leveren. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Grtz, Team MrWheelson Bas
Bas en Han zijn echt top gasten en vriendelijk en komen hun woorden na. Gewoon helemaal top!!! ๐๐๐๐
Hi Hamid, Wat een gave auto hebben we uiteindelijk voor je gevonden. Deze heeft echt alle leuke snufjes. Veel fijne kilometers toegewenst namens ons hele team! Grtz, MrWheelson
Kan niet bestaat niet! Wij hebben met ons bedrijf de keus gemaakt om over te gaan op een volledig elektrisch wagenpark. Voor mij was de Kia e-Niro de logische keuze ivm ruimte & actieradius. Ondanks de uitdagende opdracht om op korte termijn (ivm 4% bijtelling) een elektrische Kia Niro te vinden hebben ze bij MrWeelson deze opdracht met 2 handen aangenomen. Tijdens de zoektocht werd ik als komend bestuurder uitvoerig op de hoogte gehouden over de stand van zaken en vorderingen. Na een aantal dagen hadden de mannen van MrWeelson beet & kon de aflevering gepland worden. Lekker snel zonder al te veel rompslomp eromheen. Gewoon goed! Mannen, ga zo door!
Hi Dennis, Je hebt ons wel aan het werk gezet ;) Maar wij zijn er supertrots op dat we een bijna onmogelijke opdracht goed hebben weten uit te voeren. Geniet ervan! Grtz, MrWheelson
Een super team Bas en Han bedankt voor jullie meedenken om onze droomauto uiteindelijk in perfecte staat af te leveren Echt aan te bevelen ,ook in raad en daad hele fijne mensen die staan voor hun product Top!!!!
Hi Brigitte, Het was even zoeken voor de perfecte auto, maar we zijn blij dat we deze uiteindelijk hebben gevonden voor jullie. Veel plezier ermee! Grtz, MrWheelson
The team from Mr Wheelson have provided me a great support from the time of first contact throughout the entire purchasing process. Further, they have been also of great assistance regarding any questions from my side with friendliness, professionalism and efficiency.
Hi Renan, It was great to find this beautiful white car for you. Hope you will enjoy it for many many kilometers! Grtz, MrWheelson
Vandaag mijn nagenoeg nieuwe E klasse opgehaald bij mrWheelson. Auto is exact zoals besproken in nieuwstaat. Team Bas en Han is zeker aan te raden. Over 3 jaar maar weer een nieuwe bij hun bestellen.
Beste Johan, Het was even zoeken naar de perfecte auto, maar we zijn er enorm blij mee dat we je deze schitterende Mercedes hebben mogen leveren. Geniet ervan! Grtz, MrWheelson
In 1 woord TOP
Beste Harold, We zijn blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe aankoop! Bedankt voor deze korte en bondige review. Grtz, MrWheelson
Snel geregel van A tot Z
Beste Tai, Je hebt echt een schitterende Mercedes uitgezocht op MrWheelson.nl. We zijn blij dat we jouw droom hebben kunnen waarmaken. Veel veilige kilometers toegewenst! Grtz, MrWheelson
Beste Rick, We hebben genoten van je enthousiasme en kunnen er niet op wachten om je volgende auto te mogen leveren. Veel plezier met je cabrio! Grtz, MrWheelson
Bedankt Reyer voor deze mooie beoordeling. Wij zijn er trots op dat we je hebben mogen helpen bij de zoektocht en aankoop van deze schitterende BMW. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team! MrWheelson Bas
Beste Remco, Onze gezamenlijke zoektocht naar jouw ultieme Land Rover was er een vol met teleurstellingen en opwinding. We zijn blij dat je jouw droomauto gevonden hebt en zijn er trots op dat we je hebben mogen helpen alle opties inzichtelijk te krijgen en de juiste keuzes te maken. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas Oude Luttikhuis
Beste Wout, Wat een prachtige auto heb je ontvangen afgelopen week. De combinatie dashboard afwerking en exterieur kleur is echt bijzonder. Het was even zoeken, maar ik ben blij dat we je droomauto gevonden hebben. We bedanken je namens ons hele team graag voor deze mooie beoordeling en wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Hi Rkia, Top dat we uiteindelijk jouw droom Evoque hebben gevonden en dat die inmiddels helemaal aan jouw wensen voldoet. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas & Han
Hi Richard, Je hebt echt een supergave Mercedes via MrWheelson gekocht. Geniet er lekker van! Grtz, MrWheelson
Bedankt voor het delen van deze ervaring. We hebben lang moeten zoeken, maar hebben uiteindelijk exact de auto gevonden zoals jij hem in gedachten had. veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team! Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Beste heer Juan, Leuk te lezen dat de ervaringen zeer positief zijn. Bij de aanschaf van een auto kun je inderdaad niet voorzichtig genoeg zijn. We zijn blij dat we u hebben mogen helpen om uw droomauto te vinden. Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Beste Frans-Jozef, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Jammer dat de eerste keer het panoramadak niet aan de verwachtingen voldeed. We gaan ons best doen deze keer de juiste te vinden. Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas Oude Luttikhuis
Beste Inge, Bedankt voor je uitgebreide reactie en veel fijne kilometers toegewenst met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Haven 31
3143BC Maassluis
Makkelijk online een auto importeren. Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor. - Geen verborgen kosten - Behoud van dealer- en fabrieksgarantie - Bovag service en garantie - Uitgebreide controle voertuig(data) - All risk verzekerd transport - Volledig ontzorgd online importtraject - Auto-inruil mogelijk - Lease en financiering beschikbaar Auto importeren was nog nooit zo makkelijk en leuk!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.