Prima service!
Ik kom al jaren bij Combi auto’s. Een betrouwbare vakgarage met vriendelijk personeel. Je kunt altijd terecht voor advies en niets is onmogelijk. Dit alles voor een nette prijs.
25 June 2025
Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 195 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel en heldere prijsinformatie. De service is betrouwbaar en oplossingsgericht. De prijzen zijn redelijk, wat bijdraagt aan een duidelijke waarde. De ervaring geeft een gevoel van een betrouwbare en professionele partner.
25 June 2025
Geeft vertrouwen goed personeel
24 June 2025
Ruud
Netjes en goed geholpen.
17 June 2025
Dionne
Nederhorst den Berg
Ik ben al jaren klant. Zowel voor onderhoud als een betrouwbare occasion een prima adres.
14 May 2025
Peter
Kortenhoef
Alles correct uitgevoerd. Tevens water en olie nagekeken.
6 May 2025
Jennifer
Soest
APK, landa sonde en koelwaterlekkage top gemaakt
17 March 2025
Henco
Kortenhoef
Altijd wordt er serieus naar mijn auto gekeken. Ik ben altijd zeer tevreden.
29 January 2025
Al.jaren tevreden.
20 November 2024
Kim Vellekoop
Hilversum
Heb hier vier autos in onderhoud. Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
8 October 2024
Rene De Bruin
ANKEVEEN
Een goede sfeer en prima monteurs. Helpen altijd direct als je een noodgevalletje hebt.
7 September 2024
Hans van Ingen
Kortenhoef
Airco gevuld lekker koud weer camper weer gekeurd olie beurd Autos blij ik blij
9 August 2024
cjm Rijnsent
Kortenhoef
Mijn eerste bezoek aan Combi garage was verrassend positief. Een ondernemer die in oplossingen denkt en niet in problemen. Technisch is er altijd wel een oplossing voor elke beurs tenzij het qua veilgheid niet meer verantwoord is. Autorijden is duur maar Combi garage maakt het wel mogelijk en ze stellen niet teleur. Ook de snelheid van handelen was verrassend positief.
30 July 2024
Rembrandt
Hilversum
Top service, en erg flexibel.
19 July 2024
installatiebedrijf Holdinga BV
Ankeveen
Wordt altijd snel en goed geholpen. En je krijgt een eerlijk advies.
1 May 2024
Marije
S-Graveland
Die jongens van Combi staan altijd voor je klaar of het nu gaat om advies, een APK of een acute reparatie. En niet onbelangrijk de prijs is ook altijd eerlijk.
26 April 2024
Joey
Kortenhoef
Altijd goede service bij de mannen van Combi!
8 March 2024
Suus
Amsterdam
Directe, open en eerlijke communicatie. Goeie service, flexibel en betrouwbaar. Al jaren klant.
9 February 2024
Tjerk
Bussum
Waar nodig ook bij mijn Saab (young timer) praktisch en oplossingsgericht. Gemoedelijke sfeer en nette prijzen.
18 January 2024
Robert
Loosdrecht
Mijn ervaring met Combi Auto’s is al jarenlang heel positief. Je kunt hier altijd en op redelijk korte termijn terecht voor een onderhoudsbeurt of bandenwissel tegen een eerlijke prijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik zou Combi Auto’s altijd aanbevelen.
12 December 2023
Bussum
altijd op tijd en de tijd nemen vak garage
1 December 2023
Amsterdam
28 November 2023
Dees
Utrecht
Kom hier al jaren en ben zeer tevreden
16 November 2023
Kim