Heeft een totaal van 1.061 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews benadrukken een vriendelijke, professionele rijschool met duidelijke uitleg. De instructeurs zijn rustiger en leggen alles helder uit. De planning is flexibel en de communicatie verloopt soepel. De algemene ervaring is zeer positief met betrouwbare resultaten.
Sterke punten
Rustige en duidelijke instructeurs
Flexibele planning en duidelijke communicatie
Goede examenklaarheid en vertrouwen
Gebaseerd op 120 reviews
Uitstekend!!
ik heb vandaag me scooter rijbewijs gehaald. Ik heb een goede ervaring gehad met mijn scooterpraktijk. De lessen waren duidelijk en leerzaam. De instructeur legde alles goed uit en nam de tijd om dingen uit te leggen.
22 June 2026
Kirsten
Alkmaar
super fijne rijschool, duidelijk uitleg en goede begeleiding
Ik heb een fijne tijd gehad met lessen.
de uitleg was goed en duidelijk en als er iets fout ging was het niet erg en werd er rustig uitleg hoe het wel moest.
Ik was goed voorbereid voor het examen.
22 June 2026
Fenne
Een goede rijschool
In 1 keer geslaagd bij Mo!
Ik heb altijd hele goede lessen gehad bij De Broers. Thuis opgehaald en afgezet. Leren rijden op mijn eigen tempo.
Ik kan deze rijschool zeker aanraden voor iemand die in 1 keer wilt slagen.
19 June 2026
Lisa
Alkmaar
Goede rijinstructeurs en goede rijschool.
Ik heb les gehad van Mohamud Abdullahi. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede rijinstructeur.
Ik ben blij dat ik een vriendelijke, geduldige en professionele rijinstructeur had. Ik ben iemand die snel in paniek raakt, maar gelukkig hij is altijd geduldig en legt alles goed uit op een rustig manier. Dankzij zijn begeleiding voelde ik me steeds zelfverzekerder en gemotiveerder achter het stuur.
12 June 2026
Mi
Alkmaar
Khalid heeft Mariko er doorheen gesleurd
ik post dit namens mijn Japanse vriendin Mariko die vandaag is geslaagd voor haar rijexamen,
voorheen had ze les bij anwb waar ze verschrikkelijk is behandeld, slechte instructies na het rijexamen ruim 6 weken wachten voordat ze weer kon lessen, uiteindelijk bij Broers terecht gekomen en Mariko voelde zich direct op haar gemak bij Khalid en wat denk je? direct geslaagd?
ik beveel Broers 100 procent aan
12 June 2026
Rene bierman
Goeie rijschool
Hele goeie rijschool en instructeurs die oprecht willen dat je je rijbewijs haalt en je goed helpen! in 1 keer geslaagd!
11 June 2026
Meriem
Uitstekende ervaring!
Ik heb ontzettend veel aan Barlas, mijn instructeur, gehad; hij was altijd kalm en geduldig, en gaf duidelijke feedback. Ik zou hem dan ook zeker aanraden voor iedereen die met een grondige basis examen wil gaan doen!
10 June 2026
Ilsa
Sint Pancras
Ik heb een super leuke tijd gehad met Miranda. Altijd lachen in de auto!
4 June 2026
B.M Tee
Alkmaar
In een keer geslaagd! Duidelijk, fijn, open.
Ja helemaal happy en in een keer geslaagd! Alle uitleg was duidelijk en overzichtelijk. Goeie voorbeelden en meedenken hoe het voor mij makkelijker te leren was. Al met al helemaal topp!
2 June 2026
Eef
Alkmaar
Mijn ervaring in één zin: “Fijne rijschool met geduldige instructeurs en duidelijke uitleg.
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt:
“Ik heb mijn rijlessen bij Rijschool de Broers als heel prettig ervaren. De instructeurs zijn vriendelijk, geduldig en leggen alles rustig uit. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en ben daardoor zelfverzekerd gaan rijden. Zeker een aanrader voor iedereen die op een fijne manier zijn rijbewijs wil halen.”Hartelijk bedankt meneer Barlas
1 June 2026
Ali
Alkmaar
Goede begeleiding en veel geduld
Ik heb met plezier mijn rijlessen gevolgd bij de broers. De instructeur die mij de lessen gaf was altijd rustig en duidelijk. Ik heb mij nooit opgejaagd of onder druk gezet gevoeld. Ik was altijd op mijn gemak. Bedankt voor de fijne lessen.
22 May 2026
Manon Sijm
SCHAGEN
Fijne, duidelijke rijopleiding
Een fijne, duidelijke rijschool. Ik had een fijne instructeur. Heel veel fijne gesprekken en lessen in de auto gehad, heel veel van geleerd. Goed voorbereid. Theorie in 1 x gehaald, Een tussentijdse toets, behaalde vrijstelling, en in 1x geslaagd met het praktijkexamen. Zeker een aanrader.
21 May 2026
Levi Pot
HEERHUGOWAARD
Een Top ervaring
Mijn ervaring was top ik alles geleerd van barlas mijn rijinstructeur, en we konden het goed met elkaar vinden. Top instructeur.
Bilal
Heel fijne rijinstructeur!
Heel fijne rijinstructeur met veel geduld, duidelijke uitleg en altijd goede begeleiding, echt een aanrader!!
Yasmine
Heerhugowaard
Uitmuntend, Khalid kan ik niet anders omschrijven als de ideale rij instructeur!
Lesauto altijd netjes en schoon. Khalid is heel flexibel en altijd netjes op tijd, verder voelt het niet als lessen, meer als een autorit met je grote broer. Hij denkt ook erg graag mee. Hij stuurt je met de juiste begeleiding zodat je rijklaar op jou examen aan komt.
10/10
Pieter William
Erg goede ervaring!!
Ik heb in een keer mijn rijbewijs kunnen halen en ik had een hele fijne rijinstructeur. De lessen werden altijd optijd gepland en ik kon ook bijna altijd de datum of het tijdstip veranderen als het niet uitkwam. Ik heb heel veel geleerd en ga met veel vertrouwen nu zelfstandig rijden
12 May 2026
Imme
Akersloot
Rogier
Rogier is a very nice instructor. I give him my flowers for my success in my concluded driving exam.
3 May 2026
G
Prima rijschool
Prima rijschool
Communicatie goed en 2 prima gasten die ervoor hebben gezorgd dat ik nu mijn motorrijbewijs hebt
Ga zo door :-)
25 April 2026
John
Heerhugowaard
Fijne rij instructeur met duidelijke & effectieve instructies.
Ik kwam van een andere rijschool waar ik alles langzaam op gang vond komen. Amar liet mij vrij snel zelfstandig handelen & ik had het idee dat ik daardoor veel sneller alles onder controle had. Na het zakken van het 1ste praktijkexamen kon ik vrij snel opnieuw met een paar extra lessen. Daarin hebben we goed gewerkt aan de punten waarop ik ben gezakt waardoor ik bij het 2de examen ben geslaagd.
24 April 2026
Hidde
Geweldige, professionele rijschool
Wat ben ik blij met deze rijschool, en dan met name Kim! Na 8 jaren van angst en falen heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs mogen halen.
De lessen worden professioneel, duidelijk en door een ervaren instructeur gegeven. Ik heb veel rust en goede, transparante begeleiding gehad. Veel aanmoediging en goede feedback.
Mijn kinderen zijn nu ook bij deze rijschool gestart ;-)
Gewoon doen!
23 April 2026
Nancy
Alkmaar
Super gezellige en leerzame rijlessen
Echt super fijne rijlessen gehad! Miranda is heel geduldig en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. De sfeer tijdens de lessen was altijd heel gezellig en ontspannen, waardoor de tijd voorbij vloog en ik altijd zin had in mijn volgende les.
Ze gaf me veel vertrouwen en liet me zelf dingen uitproberen, wat mij enorm heeft geholpen. Echt een aanrader!
23 April 2026
Anouck
Uitstekende begeleiding
Het was ongeveer het moeilijkste dat ik ooit gedaan heb, 'mijn rijbewijs halen. Vooral omdat ik bijna 60 ben en misschien niet echt talent heb voor 'breed kijken en op tijd anticiperen'. Mijn rij-instructeur is altijd in mij blijven geloven, bleef mij bijstaan ondanks tegenslag en heeft mij heel goed begeleid op weg naar het rijbewijs. Dank je wel Barlas!
21 April 2026
Nathalie
EGMOND-BINNEN
Goed en betrouwbaar
Dankjewel voor het vertrouwen in mij , in het bijzonder Dankjewel voor mijn instructeur.
15 April 2026
Sabrina
Oudorp
Leuke en leerzame rijschool
Goed contact met de rij instructeurs, de lessen/instructies zijn duidelijk en er wordt ook ruimte gemaakt voor wat lol.
11 April 2026
Luuk
geweldig
Was heel goed en ben blij
8 April 2026
Abdullah
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 1.061 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over Rijschool de Broers
Bij ons krijg je altijd van dezelfde rij-instructeur les, zodat je mede door persoonlijke aandacht goed wordt voorbereid op het examen. Je rij-instructeur haalt je op een afgesproken plek op bijvoorbeeld: thuis of op je werk. Je zult de lessen in een Volkswagen Golf 8 krijgen, een auto die bekend staat om zijn veiligheid en comfort. Gedurende de rijlessen leer je goed omgaan met deze lesauto, zodat je met volle vertrouwen het rijexamen tegemoet kan zien.
Waarom kiezen voor ons
Hoog slagingspercentage Altijd een rijopleiding op maat Deskundige rij-instructeurs Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag/zondag 08.00-18.00 uur. Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.