Filters

10

In een x geslaagd door mo!

Vandaag in 1x geslaagd door mo! Super fijne lessen gehad. Heb echt met plezier in de auto gezeten. Mo geeft super fijn les en kijkt wat de beste weg is om je naar je rijbewijs te helpen. Super bedankt mo! Ga t lessen missen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ze helpen je echt om je zo goed mogelijk klaar te stomen om je rijbewijs te halen, helpen waar hulp nodig is en doen net even dat extra stapje voor je. Beste rijschool van Heerhugowaard!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige rijschool

Vandaag ben ik in 1x geslaagd door mo! Wat een leerzame lessen. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat mo mij naar me examen geholpen heeft. Heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. TOP rijschool!! Groetjes lavinia

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top rijschool!!

Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij Mo! Na mijn broer, 2 zussen, schoonzus en vriendin ben ik ook bij Mo terecht gekomen, wat een geweldige ervaring! Mo heeft een serieuze kant maar ook een hele leuke, alles was top geregeld en wij zijn allemaal tevreden! Groetjes, Julian

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring en kwaliteit lessen

Ik kreeg les van Amar, een goede instructeur, als het gaat om uitleg en planning moet je bij hem zijn. Uit mijn ervaring was het leuk en als je iets niet snapt altijd vragen! Amar gaf de 100% om mij te laten slagen en dat is gelukt met dank aan hem. Verder is het een leuke rijschool en Auto om in te rijden naar mijn mening. Deze rijschool is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn geholpen om dezelfde dag te slagen!

4 uur de tijd om alles onder controle krijgen & door de extra aandacht en goede tips, lukte dat aardig. Kreeg veel vertrouwen in mijzelf door dat ze rekening houden met de angsten die ik had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Scooter

Fijn dat we een dag van tevoren nog even herhaling kregen door filmpjes. Uitleg tijdens de rijlessen was ook erg goed en het hielp me bij het examen. Rijlessen gekregen van Veli

 • Aanbevelen? Ja
9

Op maat met plezier

Hiervoor kreeg ik les bij een andere rijschool, maar ik ben overgestapt naar de Broers. Beste keuze die ik heb gemaakt! Begeleiding en les op maat gekregen. Ik voel mij gehoord. Er wordt goed gekeken naar mijn doen, denken, handelen en rijstijl/gedrag. Ook houden ze rekening mee met mijn emoties bij het rijden en kunnen ze daarmee ook mijn rijgedrag analyseren. Ik vond dat erg fijn! Ze hadden bijvoorbeeld een "oefen examen" voor mij geregeld, zodat ik mentaal ook klaar voor ben. Daarnaast hebben de instructeurs erg veel humor. Bij elke les ervaarde ik eigenlijk veel plezier. :) Ze hebben een overzichtelijke en handige platform waarbij je je persoonlijke voortgang , lesprogramma en betalingen kan bijhouden. Daarnaast hebben ze ook handige uitleg filmpjes die perfect aansluiten met de praktijkexamens. Super bedankt voor de gezelligheid en voor mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Ik ben echt super goed begeleid door Veli, hij heeft super veel begrip en geduld en als je even een extra zetje nodig heb kan hij die geven waar nodig is. Heel erg bedankt voor alles!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goed ervaring

Ik had eerst een andere rijinstructeur en toen ik uiteindelijk bij Ismael reed merkte ik echt dat ik veel beter begon te rijden. Ik heb een fijne rij ervaring gehad bij de broers, ik zou het zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Scooter

Scooter rijbewijs in 1x gehaald door veli hij geeft goeie tips en ik vond het wel leuk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en duidelijk

Je krijgt goed en duidelijk uitleg en als je iets niet snapt word het ook meerdere keren uitgelegd echt super rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed balans tussen lachen en leren.

Mijn rijlessen bij mo waren altijd gezellig, ook heeft hij me door de lessen heen gehaald en motiveerde hij mij goed om mijn best te doen. Zo heb ik veel geleerd en kan ik nu dankzij mo zelfstandig de weg op. Heel erg bedankt voor de leuke tijd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Ismael!!!

Overgestapt vanaf een andere rijschool naar rijschool de broers! Beste keuze die ik heb kunnen maken!! Gelijk vanaf de eerste les voelde ik mij op mijn gemak, en kreeg ik weer zin in het rijden. Samen naar het examen toe gewerkt en vandaag kan ik eindelijk zeggen dat ik in 1 keer ben geslaagd! Ismael is een rustige en gezellige instructeur die echt de tijd voor je neemt. Super tevreden met alle lessen die ik heb gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!!

Vandaag faalangstexamen gehad en geslaagd dankzij Mo!!! Ben heel erg faalanstig maar dankzij de professionele begeleiding vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Heb heel veel moeite gehad om rustig te blijven achter het stuur, door veel te trainen en de ervaring van Mo is het toch gelukt. Rijschool de Broers is een echte aanrader als je wilt leren autorijden! Mijn zusje is nu ook begonnen en mijn broer komt eraan Mo!!! Thanks rijschool de Broers. Groetjes Bradley

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool

Het is al wel 3 jaar geleden, maar heb nooit een recensie geplaatst! Oops! Mijn ervaring bij deze rijschool is TOP! Ik heb gelest bij een jongeman, super grappig was hij. Echt heel chill. Corrigeerde je normaal, geen geschreeuw (wat wel gebeurde bij een vorige rijschool waar ik ging lessen). Ik voelde me altijd gelijk op mijn gemak bij hem. Brahim en Ismael zijn ook top!! Ismael heeft mij erna overgenomen voor een paar lessen en ben daarna ook gelijk geslaagd! 3 topmannen :) Ben blij dat ik destijds voor deze rijschool heb gekozen! Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Vandaag geslaagd door de professionele en fijne lessen van Mo! Ik kwam van een andere rijschool waar ik het vertrouwen in het rijden een beetje was verloren, maar Mo stelt je gelijk op je gemak en heb veel bij hem mogen leren! Ondanks alles bleef hij positief en het was altijd gezellig in de auto. Zeker weten aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig

De rij instructeur (Veli) heeft erg veel ervaring met het motor rijden en dat merk je in de uitleg en aan de handig tips die je krijgt tijdens het lessen. Verder is hij erg vriendelijk en is het altijd gezellig en dat haalt bij bijv de examens de spanning weg en maakt het motor rijden nog leuker. Ook het contact met de rijschool over eventuele vragen is erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige leer ervaring

Uitstekende docent, soms streng, maar de methode werk, en mijn rijbewijs behaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede duidelijke lessen!

Fijn dat ik zo goed geholpen ben, ik had een doel en het strefen ernaar is gelukt!! Het plan van Amar was top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Amar is een topper!

Super fijne tijd gehad met Amar die alles duidelijk en op een leuke manier heeft uitgelegd. Helemaal klaargestoomd voor mn theorie, tussentijdse toets én praktijk-examen. Alles in één keer gehaald!! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige tijd gehad

Vandaag in 1 keer geslaagd bij mo!!! Ik ben via mijn vriend bij hem gekomen die ook in 1 keer was geslaagd. Zelf kwam ik van een andere rijschool af waardoor heel veel opnieuw aangeleerd moest worden en had niet zoveel vertrouwen in het rijden. Maar door mo is het allemaal goed gekomen! Ik heb echt een onwijs leuke tijd gehad en super veel geleerd en als resultaat mijn rijbewijs ! 100% aan te raden !

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam

Van niets gekomen tot in een keer me rijbewijs hebben gehaald. Ik zat bij veli en heeft me erg goed geholpen. 2 weken geleden me tussentijds toets gedaan en die instructeur zij dat het beter was om te verplaatsen misschien, dankzij veli heb ik toch mijn rijbewijs in een keer gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zowel mijn theorie als praktijk gehaald dankzij Amar! Lessen zijn gezellig en leerzaam. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool ooit!!

Ik ben na een slechte ervaring bij een andere rijschool bij Mo van rijschool de Broers terecht gekomen. Toeb ik hier begon met lessen merkte ik meteen al op hoeveel professionaliteit rijschool de Broers uitstraalt. Mo heeft mij in een korte tijd op een zeer hoog niveau weten te brengen, waardoor ik in een keer geslaagd ben! Als je je rijbewijs wilt halen, ga dan bij rijschool de Broers want daar maak je echt de beste kans! Rijschool de Broers is echt de beste rijschool ooit.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd