Top ervaring

Ik heb mijn rijlessen hier echt als super fijn ervaren. Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak en werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. Als ik iets lastig vond, namen we daar gewoon extra de tijd voor. Wat ik ook heel handig vond, waren de filmpjes op YouTube en TikTok. Die kon ik thuis terugkijken, waardoor ik beter voorbereid naar mijn rijles ging. De sfeer in de auto was altijd relaxed en ik merkte elke les dat ik vooruitging. Dankzij deze begeleiding ben ik goed voorbereid mijn examen ingegaan en in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Top rijschool!

In 1 x geslaagd! Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen. Goed service, overzichtelijke website en snelle communicatie

Fijne rijlessen en goede begeleiding, aanrader

Mijn ervaring was positief. Goede begeleiding en fijne lessen.

Uitstekend ervaring met Barlas, he belives in you.

Ik vind de broers rijschool helemal top! Barlas is een uitstekende instructeur: duidelijk, geduldig en je leert snel. Hij geeft je de ruimte om zelfstandig te leren en helpt je je eigen fouten te herkennen, wat erg belangrijk is voor het examen. Rijschool De Broers is zeker een aanrader. Ik moest mijn rijbewijs opnieuw halen na een verhuizing naar nederland, en Barlas heeft mij hier snel en goed bij geholpen.

Top rijschool

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk. Ramon was mijn rijinstructeur en vond hem echt een top gozer. Hele gezellige lessen gehad, maar ook serieus waar nodig. Zeker aan te raden!

Goede uitleg

Erg goede rijles alles wat je kon vragen ging ik oefenen! Erg aardig vet gezellig

I had a very positive and goal oriented instructor

Mo was my second instructor (i started at another school initially) and he tirned out to be great, the best i could wish for. His pisitivity definitely gave me confidence so i stopped doubting my abilities. I am a nervous person so it was hard to overcome constant doubting. Great teacher made it possible!

Ramon heb me goeie lessen gegeven

Door de goede begeleiding van Ismael in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Top rijschool, Ismael heeft veel geduld en zorgt voor duidelijke en rustige uitleg tijdens de lessen. Zeker aan te raden.

Echt een top ervaring.

Duidelijke lessen gehad, een instructeur die weet waar je moeite mee hebt en daar de lessen op aanpast. Zeker aan te raden!

Heel goed rijschool de Broers

Ik ben erg blij en goed geleerd

Zeer goeie rijschool.

Leuke kennismaking, leuke instructeurs/instructrices. Hebben geweldige tips en tricks voor speciale verrichtingen en doen hun uiterste best voor je. 10/10 would drive again

Hele goede rijschool

In 1x mijn rijbewijs gehaald bij Mo! Het waren serieuze lessen die mij heel goed hebben geholpen op weg naar het rijexamen, echt top!

Top kwaliteit, leuke lessen

Heel gezellig gehad met de lessen, veel geleerd en in 1x geslaagd met de lessen van Miranda. Top!

Goede lessen gekregen van Ramon en ik ben in 1 keer geslaagd!

Ramon Leegwater heeft mij goede lessen gegeven en altijd op tijd opgehaald. Ik had al een Amerikaans rijbewijs maar ik had heel lang niet gereden. Hierdoor moest ik wat Amerikaanse gewoontes afleren en mijn rijvaardigheid verfijnen. Ramon heeft mij hier heel effectief en geduldig mee geholpen. Ik ben heel blij met mijn ervaring!

Super goeie rijschool! geslaagd in 1 keer.

Rafael is een top rijinstructeur! Hij legt alles rustig en duidelijk uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt achter het stuur. Met zijn geduld, humor en scherpe oog voor detail weet hij precies waar je aan moet werken en geeft hij je het vertrouwen om elke les beter te worden. Dankzij zijn professionele aanpak en motiverende begeleiding ga je niet alleen voorbereid, maar ook zelfverzekerd je examen in. Absoluut een aanrader!!!

Super lessen en begeleiding van Ramon

Fijne begeleiding en leuke lessen

Echt super

Hele fijne lessen gehad, wordt super uitgelegd en met een fijn systeem dat je ook filmpjes kan bekijken wat voor mij ook heel erg hielp. Ook met mijn rijinstructrice Kimberly ook heel fijn gereden, super relaxed gevoel gehad in de auto en altijd heel gezellig gehad en hele fijne en duidelijke uitleg gehad

Goed en Snel

De Broers hebben mij goed geholpen met het leren van hoe een auto werkt ik had eerst angst om überhaupt te rijden maar dat werd met elke rijles minder ze hebben ook snel mijn examen ingepland

Geweldig! Had het niet anders kunnen wensen!

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Mo. Na jaren moeite hebben met het behalen van mijn rijbewijs heeft Mo in een soort bootcamp cursus autorijden constant de juiste snaar geraakt om mij veilig, vlot en zelfstandig de weg over te laten gaan en daarmee in 1 keer mijn rijbewijs heb kunnen halen. Geweldige ervaring, het enige waar ik van baal is dat ik niet eerder bij De Broers heb aangeklopt.

Dankzij twee rijlessen geslaagd voor Testrit van CBR

Met Brahim twee heel goede lessen gehad met allerlei updates voor het verantwoord autorijden in het moderne verkeer. O.a. extra letten op verkeer van rechts bij gelijkwaardige wegen. Ook goede afstand houden en ruim genoeg passeren van fietsers. De Testrit met een examinator van het CBR in Alkmaar verliep mede dankzij deze rijlessen heel positief. Ik kan mijn rijbewijs a.s. dinsdag bij gemeente Bergen ophalen.

Top rijschool

Mijn motorrijbewijs gehaald bij de Broers en kan rijschool echt aanbevelen. Het waren fijne lessen met goede instructies.

Fijne rijschool!

Hele fijne rijschool om te motorlessen! Mede dankzij het vertrouwen wat ik kreeg van Ruki en Damian in 1x geslaagd, zowel met AVB als AVD en dat alles binnen 4 maanden!

Top ervaring

De lessen van Ruki en Damian waren top. Goede instructies en altijd ruimte om te kunnen lachen. Direct na slagen aangeraden bij vrienden.

Fijn en leerzaam lessen!

Ik heb hele leerzame en gezellige lessen gehad met rijinstructeur Barlas. Hij is zeer professioneel, maar behoudt wel een luchtige en prettige sfeer, wat perfect is om goed te kunnen leren. Daarnaast was hij altijd op tijd en planden we de volgende afspraak al tijdens de lessen in. Ik zou Barlas en rijschool De Broers zeker aanraden!

Hercuesstraat 25

1812PD Alkmaar

0641990916

Over Rijschool de Broers

Bij ons krijg je altijd van dezelfde rij-instructeur les, zodat je mede door persoonlijke aandacht goed wordt voorbereid op het examen. Je rij-instructeur haalt je op een afgesproken plek op bijvoorbeeld: thuis of op je werk. Je zult de lessen in een Volkswagen Golf 8 krijgen, een auto die bekend staat om zijn veiligheid en comfort. Gedurende de rijlessen leer je goed omgaan met deze lesauto, zodat je met volle vertrouwen het rijexamen tegemoet kan zien. Waarom kiezen voor ons Hoog slagingspercentage Altijd een rijopleiding op maat Deskundige rij-instructeurs Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag/zondag 08.00-18.00 uur. Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.