Heeft een totaal van 295 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment94%
Over het algemeen tonen de reviews een positieve ervaring bij Autohuis Spijkenisse. Klanten noemen vriendelijk personeel, professionele behandeling en duidelijke uitleg. De service is snel en betrouwbaar, met transparante prijzen en advies op maat. De beoordelingen geven vertrouwen en wijzen op regelmatige bezoekers.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Snelle en betrouwbare service
Duidelijke communicatie en eerlijk advies
Gebaseerd op 56 reviews
Klantvriendelijk
Goede ervaring kom er nu voor de 2e keer deze maal voor een APK en kleine beurt. Je word in de loop van de dag gebeld voor de prijsopgave en/of eventuele reparatie en advies voor onderhoud.
Een kleine tip zorg voor vervoer naar huis maar je kan ook een leenfiets krijgen.
26 March 2026
Jaco de Jong
Altijd goed
Word altijd goed geholpen. Arbeid word proffesioneel verricht. Top bedrijf
23 March 2026
Mustafa
Schiedam
een serieus bedrijf
ze doen hun best om de klant tevreden te stellen
21 March 2026
Otto
SPIJKENISSE
Super service!
In 2016 kocht ik mijn Seat Ibiza bij Autohuis Spijkenisse. En hij heeft mij al veel veilige kilometers bezorgd. Onderhoud wordt altijd kundig gedaan en netjes even bellen om het kosten plaatje te bespreken voordat ze aan de auto beginnen. Al met al zeer tevreden!
15 March 2026
Jordy
Altijd goed geholpen
Ik ben al heel lang vaste klant bij jullie.
13 March 2026
Maria
Good service
Everything was perfect.
10 March 2026
Murathan
Puttershoek
Zeer goed!!
Vriendelijk personeel, fijne klantenservice en duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto.
4 March 2026
Jeroen
zeer professioneel
doe al jaren onze lease auto's en persoonlijke voertuigen daar.
27 February 2026
Turner
Barendrecht
Goed en betrouwbaar
Via de website eenvoudig een afspraak gemaakt voor algehele inspectie en kleine beurt volgens onderhoudsschema. Op de dag zelf de auto om 8.30 gebracht. Om 12.00 werd ik gebeld met de uitkomsten en aanbevelingen, en pas na akkoord zijn ze gaan sleutelen (en gelukkig was er weinig meer dan de normale kleine beurt dingen). akkoord gegeven, en toen om 14.00 keurig een belletje dat de auto weer klaar stond. Vriendelijke mensen, prima prijzen en vakwerk!
24 February 2026
Richard
Onderhoud en APK prima!
Vandaag moest onze 2e auto (inmiddels 21 jr oud) weer voor de APK. Na wat mindere ervaringen in voorgaande jaren deze keer Bosch Car Service Autohuis Spijkenisse uitgekozen op basis van positieve reviews. Gelijk ook wat onderhoud en een kleine reparatie laten uitvoeren.
Communicatie tussendoor was prima en de werkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd, dus de kans is groot dat we een volgende keer daar weer heen gaan.
Totaal score is dus zeer positief, maar als ik een heel klein negatief puntje zou moeten noemen: de zeer beperkte parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niet eens wat aan doen.
17 February 2026
Wolter
Toppers
Online afspraak maken zelf keuze wanneer aangeven wat nodig is . Auto neerzetten en dezelfde dag nog klaar voor ophalen. Kundige mensen
13 February 2026
Karin Hakkens de Kort
Uitstekend geholpen goeie service
10 February 2026
Jermain
betrouwbaar
Goede service bij mijn gehuurde auto.
9 February 2026
Fer
Vlaardingen
Vriendelijk en goed geholpen
Er was verwarring over de datum.
Hier werd niet moeilijk over gedaan .
De auto was dezelde middag naar volle tevredenheid klaar.
5 February 2026
Eveline
Hoogvliet
Geweldige service
Vriendelijk, adequaat en snel
3 February 2026
Peter
Spijkenisse
Wij komen al bijna zolang Autohuis bestaat in Spijkenisse. Altijd vriendelijk, een praatje, koffie, en niet vergeten goeie service. Wij zijn nog steeds tevreden . Piet en Wies
31 January 2026
Wies
Spijkenisse
Al jaren met plezier onze auto's weer op weg geholpen
Dit keer onze wat oudere auto, problemen met de ruitenwisser. Nieuw niet meer te verkrijgen, maar gelukkig hebben ze het kunnen oplossen met een 2e hands versie. Wij kunnen weer vooruit :).
Altijd prettig en goed geholpen.
30 January 2026
Carola
Spijkenisse
Ze helpen je altijd,ook met urgente dingen aan de auto. Ze zijn erg duidelijk qua prijsopgave. En staan je vriendelijk te woord.
28 January 2026
Chantal
Netjes geholpen
28 January 2026
Peternella
Spijkenisse
Ze hebben me goed geholpen zelfs goeie tips gegeven voor een autoverzekering. Ik heb een fantastische auto waar ik voorlopig nog heel veel mooie avonturen mee kan beleven.
24 January 2026
Bianca
Hoogvliet
Snelle service perfect geholpen
Uitlaat afgebroken op me werk ondanks dat ze het druk hadden toch een gaatje vrijgemaakt om mijn auto te repareren
23 January 2026
Wesley
Heenvliet
Zeer profesioneel geholpen, zeer aardige mensen! Goede service!
17 January 2026
Marek
Spijkenisse
Zeer fijne service, altijd klantgericht en persoonlijk.
Ben al jaren trouwe klant en ambassadeur van Autohuis Spijkernisse.
17 January 2026
Marlous Van Wijnen
ROTTERDAM
Direct geholpen
Echt topmensen die weten wat klantvriendelijkheid betekent. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service en eerlijke hulp!
14 January 2026
Passant
super
vervangende auto en super vriendelijk
9 January 2026
sipke