Klantvriendelijk

Goede ervaring kom er nu voor de 2e keer deze maal voor een APK en kleine beurt. Je word in de loop van de dag gebeld voor de prijsopgave en/of eventuele reparatie en advies voor onderhoud. Een kleine tip zorg voor vervoer naar huis maar je kan ook een leenfiets krijgen.

Altijd goed

Word altijd goed geholpen. Arbeid word proffesioneel verricht. Top bedrijf

een serieus bedrijf

ze doen hun best om de klant tevreden te stellen

Super service!

In 2016 kocht ik mijn Seat Ibiza bij Autohuis Spijkenisse. En hij heeft mij al veel veilige kilometers bezorgd. Onderhoud wordt altijd kundig gedaan en netjes even bellen om het kosten plaatje te bespreken voordat ze aan de auto beginnen. Al met al zeer tevreden!

Altijd goed geholpen

Ik ben al heel lang vaste klant bij jullie.

Good service

Everything was perfect.

Zeer goed!!

Vriendelijk personeel, fijne klantenservice en duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto.

zeer professioneel

doe al jaren onze lease auto's en persoonlijke voertuigen daar.

Goed en betrouwbaar

Via de website eenvoudig een afspraak gemaakt voor algehele inspectie en kleine beurt volgens onderhoudsschema. Op de dag zelf de auto om 8.30 gebracht. Om 12.00 werd ik gebeld met de uitkomsten en aanbevelingen, en pas na akkoord zijn ze gaan sleutelen (en gelukkig was er weinig meer dan de normale kleine beurt dingen). akkoord gegeven, en toen om 14.00 keurig een belletje dat de auto weer klaar stond. Vriendelijke mensen, prima prijzen en vakwerk!

Onderhoud en APK prima!

Vandaag moest onze 2e auto (inmiddels 21 jr oud) weer voor de APK. Na wat mindere ervaringen in voorgaande jaren deze keer Bosch Car Service Autohuis Spijkenisse uitgekozen op basis van positieve reviews. Gelijk ook wat onderhoud en een kleine reparatie laten uitvoeren. Communicatie tussendoor was prima en de werkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd, dus de kans is groot dat we een volgende keer daar weer heen gaan. Totaal score is dus zeer positief, maar als ik een heel klein negatief puntje zou moeten noemen: de zeer beperkte parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niet eens wat aan doen.

Toppers

Online afspraak maken zelf keuze wanneer aangeven wat nodig is . Auto neerzetten en dezelfde dag nog klaar voor ophalen. Kundige mensen

Uitstekend geholpen goeie service

betrouwbaar

Goede service bij mijn gehuurde auto.

Vriendelijk en goed geholpen

Er was verwarring over de datum. Hier werd niet moeilijk over gedaan . De auto was dezelde middag naar volle tevredenheid klaar.

Geweldige service

Vriendelijk, adequaat en snel

Wij komen al bijna zolang Autohuis bestaat in Spijkenisse. Altijd vriendelijk, een praatje, koffie, en niet vergeten goeie service. Wij zijn nog steeds tevreden . Piet en Wies

Al jaren met plezier onze auto's weer op weg geholpen

Dit keer onze wat oudere auto, problemen met de ruitenwisser. Nieuw niet meer te verkrijgen, maar gelukkig hebben ze het kunnen oplossen met een 2e hands versie. Wij kunnen weer vooruit :). Altijd prettig en goed geholpen.

Ze helpen je altijd,ook met urgente dingen aan de auto. Ze zijn erg duidelijk qua prijsopgave. En staan je vriendelijk te woord.

Netjes geholpen

Ze hebben me goed geholpen zelfs goeie tips gegeven voor een autoverzekering. Ik heb een fantastische auto waar ik voorlopig nog heel veel mooie avonturen mee kan beleven.

Snelle service perfect geholpen

Uitlaat afgebroken op me werk ondanks dat ze het druk hadden toch een gaatje vrijgemaakt om mijn auto te repareren

Zeer profesioneel geholpen, zeer aardige mensen! Goede service!

Zeer fijne service, altijd klantgericht en persoonlijk.

Ben al jaren trouwe klant en ambassadeur van Autohuis Spijkernisse.

Direct geholpen

Echt topmensen die weten wat klantvriendelijkheid betekent. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service en eerlijke hulp!

super

vervangende auto en super vriendelijk

Stevinweg 2

3208KM Spijkenisse