Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de reviews een positieve ervaring bij Autohuis Spijkenisse. Klanten noemen vriendelijk personeel, professionele behandeling en duidelijke uitleg. De service is snel en betrouwbaar, met transparante prijzen en advies op maat. De beoordelingen geven vertrouwen en wijzen op regelmatige bezoekers.
Ze denken mee. Doen wat ze zeggen. Ben al jaren trouwe klant.
29 June 2026
Marlous Van Wijnen
Schiedam
Ik kreeg beste service echte aanrader
27 June 2026
Ali
Spijkenisse
Ik heb iets minder dan een maand geleden een auto gekocht, de verkoop verliep erg fijn. Na de auto een paar keer gebruikt te hebben waren er wat kleine problemen maar deze zijn heel snel en kosteloos verholpen. De auto was heel snel klaar na het brengen bij de garage en in de tussentijd heb ik een leenauto ontvangen. Ik ben heel tevreden over de omgang met klanten en hoe de problemen opgelost worden!
16 June 2026
Esmee
Spijkenisse
Goede communicatie en snelle service gehad!
28 May 2026
Mich
Mijnsheerenland
Gisteren gebeld voor mijn airco en kon vandaag al terecht. Snel en kundig opgelost. Erg prettig.
21 May 2026
Maurice
Rockanje
Zeer vriendelijk en behulpzaam
15 May 2026
Willem
Spijkenisse
Hele mooie auto gekocht, vriendelijk geholpen door de mannen van de verkoop. Zeker een aanrader!!
8 May 2026
Ömer
Rotterdam
Vorig jaar bij de aanschaf van mijn auto echt fantastisch geholpen.Nu een jaar verder wederom uitstekende service!
24 April 2026
Carmella
Geervliet
Goed en netjes geholpen
15 April 2026
Frits
Hoogvliet
Deze gasten zijn zo goed! Ik raad iedereen aan om hier te komen!! Ze spreken ook echt Nederlands!!!! En hebben verstand van zaken!!!
10 April 2026
Jibodh
Spijkenisse
Fijne mensen, goed auto onderhoud.
7 April 2026
wout
spijkenisse
Goede ervaring kom er nu voor de 2e keer deze maal voor een APK en kleine beurt. Je word in de loop van de dag gebeld voor de prijsopgave en/of eventuele reparatie en advies voor onderhoud. Een kleine tip zorg voor vervoer naar huis maar je kan ook een leenfiets krijgen.
26 March 2026
Jaco de Jong
Word altijd goed geholpen. Arbeid word proffesioneel verricht. Top bedrijf
23 March 2026
Mustafa
Schiedam
ze doen hun best om de klant tevreden te stellen
21 March 2026
Otto
SPIJKENISSE
In 2016 kocht ik mijn Seat Ibiza bij Autohuis Spijkenisse. En hij heeft mij al veel veilige kilometers bezorgd. Onderhoud wordt altijd kundig gedaan en netjes even bellen om het kosten plaatje te bespreken voordat ze aan de auto beginnen. Al met al zeer tevreden!
15 March 2026
Jordy
Spijkenisse
Ik ben al heel lang vaste klant bij jullie.
13 March 2026
Maria
Everything was perfect.
10 March 2026
Murathan
Puttershoek
Vriendelijk personeel, fijne klantenservice en duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto.
4 March 2026
Jeroen
Heenvliet
doe al jaren onze lease auto's en persoonlijke voertuigen daar.
27 February 2026
Turner
Barendrecht
Via de website eenvoudig een afspraak gemaakt voor algehele inspectie en kleine beurt volgens onderhoudsschema. Op de dag zelf de auto om 8.30 gebracht. Om 12.00 werd ik gebeld met de uitkomsten en aanbevelingen, en pas na akkoord zijn ze gaan sleutelen (en gelukkig was er weinig meer dan de normale kleine beurt dingen). akkoord gegeven, en toen om 14.00 keurig een belletje dat de auto weer klaar stond. Vriendelijke mensen, prima prijzen en vakwerk!
24 February 2026
Richard
Spijkenisse
Vandaag moest onze 2e auto (inmiddels 21 jr oud) weer voor de APK. Na wat mindere ervaringen in voorgaande jaren deze keer Bosch Car Service Autohuis Spijkenisse uitgekozen op basis van positieve reviews. Gelijk ook wat onderhoud en een kleine reparatie laten uitvoeren. Communicatie tussendoor was prima en de werkzaamheden zijn tot tevredenheid uitgevoerd, dus de kans is groot dat we een volgende keer daar weer heen gaan. Totaal score is dus zeer positief, maar als ik een heel klein negatief puntje zou moeten noemen: de zeer beperkte parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk niet eens wat aan doen.
17 February 2026
Wolter
Spijkenisse
Online afspraak maken zelf keuze wanneer aangeven wat nodig is . Auto neerzetten en dezelfde dag nog klaar voor ophalen. Kundige mensen
13 February 2026
Karin Hakkens de Kort
Heenvliet
Uitstekend geholpen goeie service
10 February 2026
Jermain
Spijkenisse
Goede service bij mijn gehuurde auto.
9 February 2026
Fer
Vlaardingen
Er was verwarring over de datum. Hier werd niet moeilijk over gedaan . De auto was dezelde middag naar volle tevredenheid klaar.
5 February 2026
Eveline