Heeft een totaal van 535 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment85%
Klanten ervaren een vriendelijke aanpak, duidelijke uitleg en snelle afhandeling. De service wordt als professioneel en betrouwbaar beschreven met aandacht voor prijs en opvolging. Veel reviews benadrukken een prettige klantervaring en consistente klantvriendelijkheid.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Snelle service
Gebaseerd op 50 reviews
Nette vriendelijke service
Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek en willen graag onze zeer positieve ervaring delen.
Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Sarino Neplenbroek , de eigenaar. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf een duidelijke en eerlijke uitleg over de auto. Alles werd rustig doorgenomen: van de technische staat van de auto tot de onderhoudshistorie en de mogelijkheden. Hierdoor kregen we meteen een vertrouwd gevoel.
Wat wij vooral erg waarderen, is dat Sarino absoluut niet opdringerig was. Hij gaf ons de ruimte om rustig te kijken en na te denken, maar stond tegelijkertijd altijd klaar om vragen te beantwoorden. Zijn kennis van auto’s is duidelijk groot en hij legt alles op een begrijpelijke manier uit. Dat maakt het kopen van een auto een stuk prettiger en transparanter.
De auto die we hebben gekocht was netjes gepresenteerd, goed onderhouden en precies zoals beschreven. Ook de afhandeling van de koop verliep soepel en professioneel. Alles werd netjes geregeld, waardoor wij met een gerust gevoel de weg op konden.
Kortom: wij zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en met de service van Autobedrijf Neplenbroek . Dankzij de eerlijke uitleg, goede service en het vriendelijke contact met Sarino Neplenbroek kunnen wij dit autobedrijf absoluut aanbevelen.
Ben je op zoek naar een betrouwbare auto en goede service? Dan raden wij iedereen aan om zeker eens langs te gaan bij Autobedrijf Neplenbroek !
9 March 2026
Roland
Haaksbergen
Misleidende prijsopgave – pas op!
Ik kwam hier voor een APK waarvoor €****werd aangegeven. Na 45 minuten wachten – zonder dat er iets anders was besproken of gedaan – kreeg ik plotseling een rekening van €**** voorgeschoteld. Er was stilletjes een uur arbeidsloon bijgevoegd, zonder enige voorafgaande melding.
Toen ik hierover mijn verbazing uitte, was de reactie: "We doen dit niet gratis huh." Dat klopt – maar transparantie betekent dat je vooraf communiceert wat iets kost, niet achteraf.
Het bedrijf claimt eerlijk en transparant te werk te gaan. Een prijsopgave van €**** die uitloopt op €**** zonder voorafgaand overleg is echter het tegenovergestelde van transparantie. Ik raad iedereen aan om hier vooraf schriftelijk de volledige kosten te laten bevestigen – of een garage te kiezen die dat uit zichzelf doet.
28 February 2026
David
Reactie van Autobedrijf Neplenbroek
Reactie van het bedrijf
Beste David,
Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat u onze werkwijze als onduidelijk heeft ervaren, aangezien transparantie voor ons juist erg belangrijk is.
Graag lichten wij onze kant van het verhaal toe. Zoals gebruikelijk hebben wij eerst de APK-keuring uitgevoerd. Tijdens deze keuring zijn er aandachtspunten naar voren gekomen, waaronder de remblokken en fuseekogels. Deze bevindingen zijn vastgelegd op de werkkaart.
Naar aanleiding hiervan is er telefonisch contact met u opgenomen om de situatie en de bijbehorende kosten met u te bespreken. Daarbij is aangegeven wat er nodig was om de auto goedgekeurd te krijgen en wat de totale kosten zouden zijn. U heeft er op dat moment voor gekozen om de werkzaamheden niet uit te laten voeren.
De kosten waar u naar verwijst bestaan uit de APK-keuring en de tijd die is besteed aan inspectie en diagnose van de geconstateerde gebreken. Deze werkwijze is gebruikelijk binnen de branche.
Wij begrijpen dat dit voor u anders kan zijn overgekomen en nemen uw feedback serieus. Tegelijk willen wij benadrukken dat wij de communicatie en afspraken zorgvuldig hebben vastgelegd.
Mocht u dit verder willen bespreken, dan bent u uiteraard welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen. Wij lichten het graag persoonlijk toe.
Met vriendelijke groet,Sarino Neplenbroek
Duidelijk en snel!
Prima, kreeg duidelijk antwoord en voorstel.
9 February 2026
Patrick
Borculo
Gedegen en goed en hulpvaardig personeel
Gedegen en goed en klantvriendelijk personeel
4 February 2026
Henk Biesheuvel
HALLE
Zoals afgesproken
Goede service volgens afspraak.
1 February 2026
Johan
DIEPENHEIM
Prima goed en vriendelijk
Goede ontvangst ,deskundig en vriendelijk behandeld
23 January 2026
Arno
Enter
Belachelijk duur!!
Kon geen prijsafspraak maken en achteraf belachelijk duur!!!
14 January 2026
Michel
Almelo
Ok
Ik ben tevreden
20 December 2025
Arend
Marknesse
Nieuwe banden voor de afgesproken prijs en snel geleverd.
Snelle service volgens afspraak.
2 December 2025
J. Horstman
DIEPENHEIM
Topservice.
Ook al waren we geen klant, tijdens ons vakantieverblijf werden we uitermate snel en adequaat geholpen door de Firma Neplenbroek.
Klantvriendelijkheid ten top!
1 December 2025
Cees
Diepenheim/Leusden
Niet eerlijk
Slechte ervaring . Komt afspraken niet na. Niet eerlijk en belt/mailt niet terug
28 November 2025
Eric
Middelburg
Goede dienstverlening
Doelmatig
28 November 2025
Hans
Diepenheim
Afgelopen oktober een auto gekocht.
Nadien kleine reparatie nodig, keurig en naar tevredenheid opgelost!
20 November 2025
Richard
Hengelo
goed geen geen nare dingen of wat dan ook beleeft
18 November 2025
henk bekkenkamp
Super lieve mensen
Denken met je mee en geven oplossingen heel erg bedankt
14 November 2025
Hennie
Diepenheim
Ruim aanbod van occassions en eerlijke inruilprijs
Vriendelijke ontvangst waarna er een proefrit gemaakt kon worden. Hierna prettig gesprek gehad waarbij we een eerlijke inruilprijs kregen voor onze auto. Al met al een positieve ervaring!
1 November 2025
Petra
Scholing
goed voorgelicht
myn volgende auto koop ik hier ook
31 October 2025
jan
hof van twente
Ik heb goede ervaring gehad . Snel deal afgesloten en duidelijk .
Vriendelijke en duidelijk .
Komt zijn afspraken na
28 October 2025
Abdelhak Elboukili
Zaltbommel
Vriendelijk en snel
Me auto was kapot en kon hem de volgende dag al brengen netjes en vriendelijk geholpen.
14 October 2025
Hennie
Diepenheim
Auto ingeruild, proefrit gemaakt met nieuwe auto.
Onderweg kregen we pech, testen van alle snufjes waarbij de accu leeg liep.
Gelukkig kwamen ze ons snel redden en zijn we de koop overeen gekomen.
29 September 2025
Milko
Geldermalsen
Heel goed
27 September 2025
Gerrit-jan
Enschede
Het kan beter
Ik heb vaker voertuigen gekocht zonder onderhoud pakket en werd de wagen schoon en netjes opgeleverd, In dit geval wilde ik het zelfde doen.
Er zat al wat schade op het voertuig zoals in de advertentie stond maar, bij levering was er een sterretje in het voorraam, die zat er eerst niet.
Ook was de auto viezer en sommige deuren konden moeilijk open omdat, ze plakte.
26 September 2025
Zeer netjes geholpen
15 September 2025
Corien
Laren gld
Goed geholpen door vriendelijke monteur
Zowel het vervangen van lampen als het uitvoeren van de APK zijn vakkundig en snel uitgevoerd
11 September 2025
Gerrit