Nette vriendelijke service
Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek en willen graag onze zeer positieve ervaring delen.
Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Sarino Neplenbroek , de eigenaar. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf een duidelijke en eerlijke uitleg over de auto. Alles werd rustig doorgenomen: van de technische staat van de auto tot de onderhoudshistorie en de mogelijkheden. Hierdoor kregen we meteen een vertrouwd gevoel.
Wat wij vooral erg waarderen, is dat Sarino absoluut niet opdringerig was. Hij gaf ons de ruimte om rustig te kijken en na te denken, maar stond tegelijkertijd altijd klaar om vragen te beantwoorden. Zijn kennis van auto’s is duidelijk groot en hij legt alles op een begrijpelijke manier uit. Dat maakt het kopen van een auto een stuk prettiger en transparanter.
De auto die we hebben gekocht was netjes gepresenteerd, goed onderhouden en precies zoals beschreven. Ook de afhandeling van de koop verliep soepel en professioneel. Alles werd netjes geregeld, waardoor wij met een gerust gevoel de weg op konden.
Kortom: wij zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en met de service van Autobedrijf Neplenbroek . Dankzij de eerlijke uitleg, goede service en het vriendelijke contact met Sarino Neplenbroek kunnen wij dit autobedrijf absoluut aanbevelen.
Ben je op zoek naar een betrouwbare auto en goede service? Dan raden wij iedereen aan om zeker eens langs te gaan bij Autobedrijf Neplenbroek !