Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren een vriendelijke aanpak, duidelijke uitleg en snelle afhandeling. De service wordt als professioneel en betrouwbaar beschreven met aandacht voor prijs en opvolging. Veel reviews benadrukken een prettige klantervaring en consistente klantvriendelijkheid.
Ervaring is goed
13 June 2026
Henk
Lochem
APK en onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd. Duidelijke rekening van gebruikte materialen.
6 June 2026
Bert
Diepenheim
Netjes geholpen en er valt te overleggen of de financiën super bedankt
28 May 2026
Hennie
Diepenheim
Positieve ervaring met de dienstverlening.
25 May 2026
Albert
Losser
Goed geholpen , zijn geduldig geweest Toen niet alles liep zoals bedoeld. Auto was in korte tijd rij klaar gemaakt En gekeurd , fijn bedrijf
14 May 2026
Barry Suiker
Venlo
Bij ophalen van de auto niet echt klantvriendelijk behandeld Werd een beetje afgeraffeld Mag toch verwachten dat er een klein presentje aanwezig is. Echter niks gezien
9 May 2026
Annet Verhagen
Wehl
Prima verlopen,
8 May 2026
Erik
Diepenheim
6 jaar geleden daar mijn Karmann mb100 camper gekocht, dat ging erg makkelijk. 6 jaar lang zonder problemen er mee rond gereden. Nu wilden wij er afscheid van nemen, maar eerst een nieuwe apk er op. Ook daar was Neplenbroek erg vlot mee en nadat ee verteld hadden dat we de camper wilden verkopen, werd spontaan aangeboden om de Karmann dasr te koop te zetten. Aldus geschiede...het scheelt ons een boel gedoe met kopers. Al met al zijn we zeer tevreden met de fa Neplenbroek!
28 April 2026
Herman
Goor
Zeer goede ervaring
17 April 2026
Tamara
Borculo
Prima adequate service bij het snel repareren van een lekke band!
13 April 2026
Titus
Diepenheim
Goede ontvangst, duidelijke uitleg mbt inruil, goede prijs voor ingeruilde auto gekregen en fijne nieuwe elektrische auto gekocht.
8 April 2026
Irma
Enschede
31 March 2026
Salvatore
West Terschelling
Dit is onze vierde auto van autobedrijf nepelenbroek en nog nooit geen spijt gehad altijd goed en correct behandeld
28 March 2026
Harold
Borculo
Vriendelijk personeel. Toyota Yaris uit 2024 gekocht. Goede inruilprijs voor mijn Aygo gekregen en iedereen tevreden. Ga er eens kijken als je een andere auto zoekt! Paul
24 March 2026
Paul
Lierderholthuis
omdat mijn APK net was verlopen , kon ik gelijk de volgende dag terecht. Bedankt.
14 March 2026
joke willink
Snel zaken gedaan.
11 March 2026
Ellen
Halderberge
Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf Neplenbroek en willen graag onze zeer positieve ervaring delen. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Sarino Neplenbroek , de eigenaar. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf een duidelijke en eerlijke uitleg over de auto. Alles werd rustig doorgenomen: van de technische staat van de auto tot de onderhoudshistorie en de mogelijkheden. Hierdoor kregen we meteen een vertrouwd gevoel. Wat wij vooral erg waarderen, is dat Sarino absoluut niet opdringerig was. Hij gaf ons de ruimte om rustig te kijken en na te denken, maar stond tegelijkertijd altijd klaar om vragen te beantwoorden. Zijn kennis van auto’s is duidelijk groot en hij legt alles op een begrijpelijke manier uit. Dat maakt het kopen van een auto een stuk prettiger en transparanter. De auto die we hebben gekocht was netjes gepresenteerd, goed onderhouden en precies zoals beschreven. Ook de afhandeling van de koop verliep soepel en professioneel. Alles werd netjes geregeld, waardoor wij met een gerust gevoel de weg op konden. Kortom: wij zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en met de service van Autobedrijf Neplenbroek . Dankzij de eerlijke uitleg, goede service en het vriendelijke contact met Sarino Neplenbroek kunnen wij dit autobedrijf absoluut aanbevelen. Ben je op zoek naar een betrouwbare auto en goede service? Dan raden wij iedereen aan om zeker eens langs te gaan bij Autobedrijf Neplenbroek !
9 March 2026
Roland
Haaksbergen
Ik kwam hier voor een APK waarvoor €****werd aangegeven. Na 45 minuten wachten – zonder dat er iets anders was besproken of gedaan – kreeg ik plotseling een rekening van €**** voorgeschoteld. Er was stilletjes een uur arbeidsloon bijgevoegd, zonder enige voorafgaande melding. Toen ik hierover mijn verbazing uitte, was de reactie: "We doen dit niet gratis huh." Dat klopt – maar transparantie betekent dat je vooraf communiceert wat iets kost, niet achteraf. Het bedrijf claimt eerlijk en transparant te werk te gaan. Een prijsopgave van €**** die uitloopt op €**** zonder voorafgaand overleg is echter het tegenovergestelde van transparantie. Ik raad iedereen aan om hier vooraf schriftelijk de volledige kosten te laten bevestigen – of een garage te kiezen die dat uit zichzelf doet.
Beveelt niet aan
28 February 2026
David
Reactie van het bedrijf
Beste David,
Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat u onze werkwijze als onduidelijk heeft ervaren, aangezien transparantie voor ons juist erg belangrijk is.
Graag lichten wij onze kant van het verhaal toe. Zoals gebruikelijk hebben wij eerst de APK-keuring uitgevoerd. Tijdens deze keuring zijn er aandachtspunten naar voren gekomen, waaronder de remblokken en fuseekogels. Deze bevindingen zijn vastgelegd op de werkkaart.
Naar aanleiding hiervan is er telefonisch contact met u opgenomen om de situatie en de bijbehorende kosten met u te bespreken. Daarbij is aangegeven wat er nodig was om de auto goedgekeurd te krijgen en wat de totale kosten zouden zijn. U heeft er op dat moment voor gekozen om de werkzaamheden niet uit te laten voeren.
De kosten waar u naar verwijst bestaan uit de APK-keuring en de tijd die is besteed aan inspectie en diagnose van de geconstateerde gebreken. Deze werkwijze is gebruikelijk binnen de branche.
Wij begrijpen dat dit voor u anders kan zijn overgekomen en nemen uw feedback serieus. Tegelijk willen wij benadrukken dat wij de communicatie en afspraken zorgvuldig hebben vastgelegd.
Mocht u dit verder willen bespreken, dan bent u uiteraard welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen. Wij lichten het graag persoonlijk toe.
Met vriendelijke groet,Sarino Neplenbroek
Prima, kreeg duidelijk antwoord en voorstel.
9 February 2026
Patrick
Borculo
Gedegen en goed en klantvriendelijk personeel
4 February 2026
Henk Biesheuvel
HALLE
Goede service volgens afspraak.
1 February 2026
Johan
DIEPENHEIM
Goede ontvangst ,deskundig en vriendelijk behandeld
23 January 2026
Arno
Enter
Kon geen prijsafspraak maken en achteraf belachelijk duur!!!
Beveelt niet aan
14 January 2026
Michel
Almelo
Ik ben tevreden
20 December 2025
Arend
Marknesse
Snelle service volgens afspraak.
2 December 2025
J. Horstman