Heeft een totaal van 520 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
Uit de reviews blijkt dat klanten de vakbekwaamheid en klantgerichte benadering waarderen. Er wordt consequent gesproken over heldere communicatie, vakkundige oplossingen en betrouwbare service. Al met al levert de service een positieve ervaring met vertrouwen in het advies en uitvoering.
Sterke punten
Professioneel personeel
Duidelijke communicatie
Snelle service
Gebaseerd op 23 reviews
De Perfecte Service, Een eerlijke, deskundige Topperrrrrr!!!
Snelle service. Mocht blijven wachten en hij gaf mij eerlijk advies. Bij de Dealer weggegaan, deze garage is echt beter....!
4 March 2026
Nor
AMSTERDAM
Reactie van Just-in Car Service
Mooie beoordeling hartelijk dank daarvoor. Dit is echt belangrijk en daarom wordt elke beoordeling lang of kort goed of slecht gewaardeerd. Waar nodig verbeter ik, waar ik kan help ik mijn klanten graag goed!
Fijn te horen dat het weer is bevallen. Graag tot een volgend moment en geniet weer van de auto.
Uitmuntend
Motorstoring voor mijn Audi SQ7 soepel verholpen. Nieuwe compressor en gloeibougies vervangen. Compressor was nergens te krijgen, maar Justin kreeg het voor elkaar. Telkens netjes op de hoogte gehouden per whatsapp of contact via telefoon. Zeer tevreden. Een echte aanrader.
3 March 2026
Wilco
Nieuw-Vennep
Goedemorgen,
Bedankt voor de tijd die u genomen heeft voor de mooie beoordeling. Waar ik kan probeer ik altijd mijn uiterste te doen voor de klant. Deze op de hoogte houden en duidelijke uitleg verschaffen draagt in mijn ogen bij aan een fijne samenwerking en een langdurige gezonde relatie.
Mocht u in de toekomst een service behoefte hebben ben ik u wederom graag van dienst.
Veel fijne kilometers in de prachtige SQ7. Wat een mooie wagen :-D
Snelle service
Meteen als eerste geholpen zodat ik snel naar mijn werk kon.
Zeer professioneel.
16 February 2026
Maartje
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de moeite mij en mijn bedrijf een beoordeling te geven.
Waar mogelijk en in mijn macht ligt om mensen direct verder te helpen doe ik dat en zal ik dat altijd doen. De klant ontzien is één van de vele eigenschappen die ik bezit. Net als meedenken met de klant/ oplossingsgericht werken.
Veel plezier weer met de auto.
Top ervaring
Heel blij met de communicatie
En het snelle service en goede service
6 February 2026
Abdel
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor je beoordeling.
Waar mogelijk probeer ik altijd zo snel mogelijk mijn klanten weer op weg te helpen. Veel plezierige kilometers gewenst.
Auto weer als nieuw
Mijn autootje is voor een apk en grote beurt bij Justin geweest, de communicatie over wat er moest gebeuren was top en ook even net het beetje extra service wordt zeer gewaardeerd.
2 February 2026
Mascha
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie beoordeling, dit is erg belangrijk voor mij en mijn bedrijf.
Goede duidelijke communicatie en extra service vind ik horen bij een goede en gezonde zakelijke relatie. Graag tot een volgend bezoek en veel veilige kilometers gewenst.
Wederom goede service
24 January 2026
Martin
BLARICUM
Graag gedaan,
Wens u weer veel veilige kilometers toe.
Zeer professioneel en klant gericht
23 January 2026
Gerda
Reactie van Just-in Car Service
Probeer altijd zo goed en fijn mogelijk mijn werk te doen. Als de klant het fijn ervaart dan heb ik mijn werk goed gedaan.
Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgend bezoekmoment.
Gewoon goed
Goede communicatie en foto documentatie
20 January 2026
Meile
AMSTERDAM
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Deze si erg belangrijk en wordt zeker zeer gewaardeerd. Belangrijk bij grote reparaties dat men er ondanks dat men er niet bij is/verstand van heeft toch inzicht krijgt in wat er gebeurt is. Foto's zijn snel gemaakt, en zegt meer dan 1000 woorden.
Nou lukt het mij ook wel om goed te praten maar een foto is toch een tastbaarder geheel. Wens u weer enorm veel plezier met uw heilige koe, heel veel plezierkilometers toegewenst.
Geweldig!
Open eerlijk en duidelijk.
18 January 2026
Brigitte
Reactie van Just-in Car Service
Ontzettend bedankt voor de mooie woorden en beoordeling.
Eerlijkheid duurt het langst. Hiermee bouw je aan vertrouwen en zo kan je aan een toekomst werken en een gezonde klantrelatie!
Fijn dat u weer tevreden bent en da tu weer een heerlijke auto terug heeft. Heel veel plezier ermee gewenst en graag tot een ander bezoekmoment.
TOP
Fantastische garage! Justin is een eerlijke en zorgzame professioneel!
2 February 2025
Euis
Goedendag,
Er zijn een paar dingen die ik erg belangrijk vind. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dat aangevuld met een portie service en je hebt eigenlijk alle kernwoorden waar ik voor sta!
Door mijn ruime (17 jaar) ervaring in het vak kan ik een eerlijke kijk bieden. Eerlijk advies afgeven en zodoende ook professioneel de auto onderhouden.
Daar waar mogelijk ontzorg ik de klant zo veel mogelijk en denk ik altijd mee in geval van problemen.
Graag tot een volgend bezoek, nu eerst veel veilige kilometers gewenst.
groetjes,
Justin
Deskundige en snelle reparatie en onderhoudspartij
Altijd een deskundig advies voor de reparatie en onderhoud van mijn auto's. Echt een specialist!
23 January 2025
Jelger
Utrecht
Reactie van Just-in Car Service
Super bedankt voor de moeite mij te beoordelen.
Zoals je weet doe ik altijd mijn best, zo ook deze keer weer. Blij dat ik weer tot dienst heb kunnen zijn.
Veel veilige kilometers gewenst.
Kundig
Mijn auto voor het eerst bij Justin gebracht voor een beurt. Een warme ontvangst, aan het eind van de dag stond mijn auto te glimmen, van binnen en buiten gepoetst + een uitgebreid rapport welk onderhoud gepleegd was.
18 January 2025
Mas
Nieuw vennep
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling.
Probeer elke dag weer het uiterste te doen voor de klant. Deze vertrouwd de auto toe en doormiddel van heldere communicatie, duidelijke documentatie en stukje service hoop ik de klant te bieden wat deze zoekt. Hopelijk overtref ik de verwachtingen zelfs :-D
Veel plezier weer van de heilige koe,
Groetjes, Justin + mini stagaire ;-)
Levert goed werk!
Justin doet goed zijn best voor zijn klanten!
16 January 2025
Stanley
Dronten
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie woorden. Klopt, ik ga graag voor de extra mile!
Graag tot een volgende keer. In de tussentijd, geniet van de prachtige wagen.
mvg,
Professional, trustworthy .
Very professional and flexible attitude as always even outside of working hours.
Respect.
15 January 2025
Matyas
Hey man,
Really no problem and happy to help you. If possible I'm always looking for the yes in a solution!
Take care now,
Kind regards,
Band Vervangen
Super snelle Service echt een aanrader
Dikke 10 Plus Ga Zo Door Topper
9 January 2025
Lorenzo
Lelystad
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor je beoordeling. Waar mogelijk help ik iedereen zo goed mogelijk.
Graag tot een volgende keer man.
Zoals altijd uitstekende advies en prijsopgave
Kom al jaren bij deze garage. Wordt altijd goed geholpen, altijd voorzien van deskundig advies.
4 December 2024
Claudia
Bant
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie woorden en de trouwe klandizie.
De sleutel tot dit succes ligt hem in het feit dat ik altijd mijn best doe transparant te werken, eerlijk te handelen en duidelijk dingen uitleg. Zijn er vragen, stel ze gerust.
Graag tot een andere keer voor nu al het beste voor dit jaar gewenst.
Top service
Zoals altijd top service en kwaliteit.
30 November 2024
Daan
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de beoordeling. Graag gedaan en zoals je weet, waar mogelijk probeer ik het altijd waar te maken!
Graag tot een volgende keer.
Betrouwbare garage.
Betrokken, betrouwbare en kundige garage die altijd levert.
27 November 2024
Guillermo
Bant
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie woorden.
Dat je er een stuk voor omrijd wordt door mij echt zeer gewaardeerd. Bedankt voor je trouwe klandizie en blij toe dat na al die tijd je nog steeds erg tevreden bent.
Hoor het ook graag als het ooit niet zo is of minder ervaren wordt, al acht ik die kans vrij klein ;-)
groetjes
Netjes met veel aandacht en expertise
Precies zoals de titel
25 November 2024
Daniel
Nieuwegein
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de tijd en moeite die is genomen om mij te beoordelen. Erg belangrijk voor mijn bedrijf.
Aandacht voor de voertuigen die mijn werkplaats passeren vindt ik erg belangrijk. Door deze zorg/aandacht krijgt de klant/auto echt waar deze recht op heeft.
Zie vooral dat de garagebedrijven van tegenwoordig inclusief dealers niet meer de kwaliteit leveren en de aandacht schenken waar het zou moeten. Mijn bedrijf doet dat anders!
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot de volgende keer.
Gr. Justin
super service
vriendelijk pers echt een top service.
blijf vooral zo doorgaan toppers
21 November 2024
Sandra
almere poort
Reactie van Just-in Car Service
Hartelijk dank voor de tijd en de moeite om mijn een review te geven. Wordt echt gewaardeerd!
De manier van werken zal ik als het aan mij ligt nooit veranderen, service en kennis/kunde is waar ik voor sta. Transparant en meedenken met de klant maakt dat het bedrijf een vertrouwensband kan creëren met zijn klanten om verder op te bouwen.
Graag tot de volgende!
Niets op aan te merken.
17 November 2024
Dinah
Amsterdam
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de mooie woorden en het prachtige cijfer.
Justin
Betrouwbaar en goede uitleg.
Kan altijd met vragen komen. Soms even slikken wat de kosten zijn, wel aan de prijzige kant
23 October 2024
Brigitte
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor de tijd en moeite om een beoordeling te schrijven. De kosten zijn soms inderdaad niet mals, zeker in de tijd waarin we momenteel verkeren.
Om juist die reden vind ik het zo ontzettend belangrijk dat klanten weten wat ze krijgen en dat ze erop kunnen vertrouwen dat de auto goed onderhouden is en blijft. Dat geld voor nieuwe(re) auto's maar zeker te meer voor auto's met meer ervaring. De kans dat hier dingen aan komen is groter en dit wil je zo goed mogelijk in de hand houden.
Zodoende adviseer ik altijd zo goed mogelijk en bij vragen sta ik ook altijd klaar zoals u ook laat weten. Geen vraag is te veel en als er iets is probeer ik het altijd op te lossen, dat is een stukje service die je mag verwachten bij mijn bedrijf!
Tot de volgende keer.
Goede kostenraming
22 October 2024
Fred
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor het goede cijfer. Het streven is natuurlijk een 10, graag hoor ik wat we kunnen verbeteren. Ook maak ik graag altijd een goede inschatting van wat u kwijt zal zijn en probeer daar altijd zorgvuldig in te zijn. Zodat achteraf de boel niet duurder wordt dan vooraf beoogt.
Graag tot een volgende keer.
Super fijn geholpen!
Snelle service, gisteren gebeld. Kon meteen terecht en volgende dag meteen de auto terug tegen een prima prijs!
16 October 2024
Tim
Reactie van Just-in Car Service
Bedankt voor je mooie beoordeling, Erg belangrijk vandaag de dag. Waar mogelijk probeer ik gelijk van dienst te zijn. Dat doen ze elders toch anders.
Graag tot een volgend bezoek en rijdt veilig.
groetjes, Justin
The best mechanic i've ever had..
Justin is a rare gem in the mechanic world, a perfect gentleman, a man true to his word and a damn good mechanic. He has fixed many issues for me, keeps in regular contact and is always positive. I would keep him as my mechanic for the rest of my life if possible. I have nothing negative to say. He is also very patient with my bad Dutch also.
7 October 2024
Brent
Reactie van Just-in Car Service
Aan gezien je Nederlands aan het leren bent, en dat best prima is btw..., mijn reactie in het Nederlands.
Het in contact blijven met de klant, en de beloofd is beloofd mentaliteit is voor mij niet meer dan logisch. Dit is inderdaad vreemd in de industrie maar niet voor mij.
Zo ontstaan de gezonde klant relaties en kunnen we er jaren op voortborduren.
Mocht het Nederlands toch te ingewikkeld worden, kan ik heel makkelijk Engels praten, dus ook dat is voor mij geen probleem. We komen er samen altijd wel uit.
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 520 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Just-in Car Service
Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is.
Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen.
Met vriendelijke groet,
Justin Stradmeijer
Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252