Filters

8

Beste klant contact ooit

Eigenaar en monteur Justin is duidelijke in zijn communicatie en geen vraag is hem te veel. Neemt echt de tijd om je te woord te staan en meent met openheid van zaken wat jij als klant van Just-in Car Service verwachten kan. Als er iets anders dan oorspronkelijk verwacht is na reparatie is hij er meteen met een positieve oplossing om het geen te fixen. Eerste indruk, een nette schone werkplaats. We waren al enkele jaren opzoek naar een nieuwe betrouwbare monteur en zullen zeker voor de volgende onderhoudsbeurt van de auto langs gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Justin neemt zijn werk serieus en dat vind je in het resultaat terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en vakmanschap

Grote beurt met flushen laten doen plus nog enkele reparaties , het was tijd voor wat extra aandacht voor mijn auto daarom breng ik hem bij Just-in

 • Aanbevelen? Ja
10

Everthing was perfect

Very good contact. Car was fixed without problems

 • Poleciłbyś nas? Yes
9

Snelle en goede service

Justin heeft ons supersnel geholpen en onze auto rijd weer prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed vertrouwen in dit bedrijf.

Eerst een goede analyse en de kosten bespreken. Een eerlijk advies. En vakmanschap. Geen overbodige reparatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel geholpen

Alles wordt goed uitgelegd, Wij werden snel geholpen en ook werden wij tussentijds op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Justin neemt enorm de tijd om het probleem aan te pakken en is super sociaal in omgang. Ik voel mij echt gehoord en serieus genomen en ik kom zeker weer terug zodra ik weer problemen heb! Top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie woorden. Mijn filosofie is dat de tijd nemen, luisteren naar de klant en een sociale jongen zijn bijdraagt aan een positieve beleving. Tevens als je luistert en de tijd neemt kom je erachter wat een klant belangrijk vindt, los je dat op dan is dat de klant meer waard dan dat er een onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Hoop voor jou dat je een lange tijd weg blijft, doordat je geen problemen hebt :-D. Maar voor een bakkie koffie of thee ben je altijd welkom ;-). Mocht er onverhoopt toch wat zijn, je weet me te bereiken ook buiten werktijd!

10

A very goid choice for services and car repair.

Pofesionist and reliable...I trully recommand to everyone.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

thnx for the nice words you wrote. It's been my pleasure to help you out and happy to fix the car on time. Take care safe journey and we will speak each other later again.

10

top service!! goede vakman, behulpaam, professional

top

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de beoordeling, ben blij dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Was even tobben maar is gelukt. Binnenkort deel 2 even inplannen en dan kan ook jij weer voor de volle 200% genieten van de mooie wagen :-)

10

Uitstekend

Technische hoogstandje hier bij Just-in Car services

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de recensie en graag tot een volgende keer!

10

Goeie jongen, werkt hard, eerlijk en een geweldige betaalbare service

Service en kennis zijn bovengemiddeld, echt een top garage..

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super bedankt, leuk dat je zo enthousiast bent geworden van mij en mijn bedrijf. Probeer altijd zo eerlijk mogelijk te werken en enkel dat te doen wat nodig is, zoals bij jou ook bewezen is:-). Graag tot een volgende keer en rij weer veilig vrolijk rond :-)

10

Vakman, punt

Vriendelijk en vakbekwaam

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Leuk te lezen dat mijn werk je bevallen is! Graag tot een volgende keer.

9

Verstand van zaken!

Vakkundig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie recensie, deze waardeer ik enorm omdat het erg belangrijk is voor mijn bedrijf. Altijd leuk als ik mijn kennis kan en mag delen met een liefhebber van een bijzondere auto/automerk. Sta graag klaar voor u bij een volgend moment. Veel plezier van uw auto!

9

De eigenaar is een professional

Een goede test, goede oplossing en een goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie woorden, zoals uitgelegd toen u er was werk ik graag strak en duidelijk. Zo weet een ieder waar die aan toe is en is er geen misverstand achteraf. Ben blij dat ik u heb kunnen helpen en graag zie ik u terug bij een volgend moment. Veel plezier en veilige kilometers gewenst.

10

Goed

Goede ervaren monteur, werkt goed en netjes en legt goed uit wat er wel of niet moet gebeuren aan de auto. Service is goed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Uitleg en transparantie is key in mijn onderneming. Ben zelf van mening dat je dan werkt aan een vertrouwensband en een klant duidelijk weet wat er wel en niet gedaan moet/hoeft te worden. Graag tot een volgend bezoek en ook dan sta ik u weer vakkundig voor u klaar!

10

Zoals altijd weer uitstekend

Zoals altijd weer perfect idealen service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Zoals vaker, SUPER bedankt voor je klandizie en je beoordeling! Fijne kilometers gewenst en tot een volgend bezoek. Geniet van je goed werkende achterwisser:-)

10

Top!

Super

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooie beoordeling super! Bedankt daarvoor, erg belangrijk vind ik dat altijd. Groetjes thuis:-)

10

Goede en eerlijke garage met meedenkend vermogen!

Een garage die met je meedenkt is altijd fijn, zeker als je kennis maar mondjes matig is. Er word geadviseerd wat precies te repareren / vervangen wat écht nodig is en wat eventueel ook later kan. Ook word er gekeken wat de voorkeuren zijn van de klant op basis van rijeigenschappen, erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Overleg, transparantie en advies. Dat vind ik belangrijk en fijn werken, ben blij dat deze aanpak ook aangenaam is overgekomen bij jou en dat je tevreden bent. Belangrijk is te kijken naar de situatie, elke klant en zijn situatie is anders. Gebruikt iemand zijn auto veel of juist weinig? Dan is daar een andere aanpak nodig om de auto goed en gezond te houden. Bedankt dat je de moeite neemt om uit Den Bosch bij mij klant te zijn! waardeer ik enorm.

10

Ontzorgen en meedenken

Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Voor alles een oplossing!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie woorden! Nee is bij mij zelden een antwoord. Altijd opzoek naar een oplossing voor iedereen. Dat is ook een stukje service in mijn ogen. Tot een volgende keer ;-)

10

Top service

Snelle service, helder uitgelegd, mooie prijs

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat de auto direct in orde was en graag tot de volgende keer. Hou elke 2 weken even de profielen in de gaten (als je de banden spanning ook even checkt zoals zou moeten..;-) ook altijd welkom om dat bij mij te doen once in a while) Tot een volgende keer en bedankt voor het vertrouwen in mij en mijn bedrijf.

10

Fijne communicatie en top service

Goede eerste ervaring met Just-in Car Service. Ik kom zeker terug voor verder onderhoud in de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Even snel een APK tussen door, of dat mogelijk was... ik maak het mogelijk, waar kan natuurlijk. Bedankt voor de beoordeling deze wordt echt stuk voor stuk gewaardeerd door mij. Beoordelingen zijn namelijk echt super belangrijk voor mijn bestaan en daar is deze een onderdeel van. Graag tot een volgende keer en sterkte in deze rare tijd!

9

prima op alle punten

middels proefrit samen vastgesteld wat de oorzaak van de storing was, duidelijke afspraak wat de beste oplossing was en conform afspraak uitgevoerd. Als kers op de taart bij oplevering weer samen een proefrit om te checken of alles naar tevredenheid is opgelost. Prima

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de beoordeling, persoonlijk vindt ik het super belangrijk om te luisteren naar de klant. U gaf aan het probleem vaker gemeld te hebben bij een andere garage en dan (heb ik geleerd) pak ik dit anders aan dan als u voor het eerst een klacht waarneemt. Door samen te rijden stellen we samen vast wat exact de klacht is, soms is dit een bedieningsfout of een instellingsfout. Dit geval was het een technisch mankement welke we hebben ondervonden en met de juiste technische kennis goed onderbouwd. Vervolgens hebben we een plan van aanpak gemaakt en heb ik de auto in orde gemaakt voor u. Omdat u aangaf vaker problemen gehad te hebben wil ik het zekere voor het onzekere nemen en met u vaststellen of het probleem echt is opgelost. Zodoende slaap ik beter en rijdt u met een prettig gevoel weer naar huis. Mocht er in de toekomst iets zijn hoop ik u graag terug te zien, u heeft mijn telefoonnummer dus mocht u in het buitenland zijn mag u mij alsnog altijd raadplegen voor technische advies! Veel veilige maar vooral comfortabele kilometers toegewenst.

10

Betrouwbaar, duidelijk, klantvriendelijk

Afgelopen week was mijn eerste ervaring met Just-in maar ik heb alle vertrouwen en ben bijzonder tevreden over de service en het op korte termijn kunnen inplannen voor een afspraak om het euvel te verhelpen. Prima geholpen en ik vond je een enthousiaste man die vol passie over zijn werk verteld 😀👍🏼

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super leuk om dit te lezen, bedankt! Elke beoordeling is er één maar elke beoordeling wordt wel echt stuk voor stuk gewaardeerd. Mijn werk is mijn hobby welke ik heb mogen leren bij een prachtig bedrijf (Porsche Amsterdam) de discipline en de standaarden die ik daar heb geleerd hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Praten over het werk doe ik graag omdat ik het oprecht echt super leuk vindt, niet altijd natuurlijk, meestal wel! Als er dan een klant lang komt, in dit geval u, met een probleem probeer ik altijd een oplossing te bedenken. Dan wel op basis van ervaring en anders door middel van rond vragen/bellen. Heb inmiddels veel connecties bij diverse bedrijven waar ik het een en ander kan en mag vragen. Graag zie ik u dan ook spoedig terug zodat we de auto van 90% naar 100% kunnen brengen.

8

Ik ben goed geholpen

De service was goed een vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie woorden en beoordeling. Elke beoordeling is erg belangrijk voor mij en wordt daarom ook echt gewaardeerd door mij. Ik probeer iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen en ben blij dat dat bij u ook weer is gelukt. We spreken elkaar spoedig weer, veel plezier weer met uw leuke auto!

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service is een jong ambitieus autogaragebedrijf in Almere waar uitstekende service en kwaliteit DE standaard is. Kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van enkel en uitsluitend kwaliteitsvervangingsonderdelen. Door kennis van zaken wordt u goed en doeltreffend geholpen. Met vriendelijke groet, Justin Stradmeijer Just-in car service Hefbrugweg 12 unit 21 1332AN Almere 036-5257988 / 06-14269252

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd