Heel goed

Goede service en goede uitleg

Net autobedrijf

Autobedrijf met mooie tweedehands auto's en vriendelijke betrouwbare uitstraling.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Betrouwbare, eerlijke en fantastische servicee

Jos Priem is al jaren dé man en het bedrijf waar ik naar toe ga. Als alleenstaande moeder heb je een betrouwbare partij nodig die daadwerkelijk met je meedenkt! Super fijne mensen, goede service en oprecht!

Geweldig bedrijf!

Prettig en eerlijk zaken doen en een echte service.

Goede klantvriendelijkheid

Je word goed geholpen geven goede en eerlijke reakties Ze zijn Eerlijk Mee denkend En staan voor alle opties open

snelle reactie, klantvriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam

snelle reactie goede kwaliteit prima service klantvriendelijk

Vriendelijke niet opdringerige mensen.

Vriendelijke verkoper, wil binnen de mogelijkheden met je meegaan in een goede deal. Een aankoop keuring was geen probleem , hier zijn wat dingen uit gekomen die ook goed bespreekbaar waren, ook voor de toekomst. Kortom tevreden met de aankoop, maandag de auto en goede beurt geven want dat is al wel een tijdje geleden. Kortom tevreden met onze Kia, goed geholpen en een aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Jimmy

Vriendelijk personeel, eerlijk en goede prijs

Na online een mooie Golf Variant te hebben gezien een inruilvraag uitgezet, waarop ik vrij snel een aantrekkelijk bod kreeg. Na wat heen en weer mailen heb ik gebeld, waarbij heel eerlijk en duidelijk werd aangegeven waar de auto wat kleine gebruikerssporen had. Ik moest er tenslotte een stukje voor rijden, dus beter dit vooraf weten dan er achteraf achter komen. Heel netjes! Uiteindelijk de auto bekeken, een proefrit gemaakt en de deal gesloten. Ik kijk uit naar vele veilige en comfortabele kilometers in de auto die ik dankzij de goede service van Wesley en Max binnenkort ga rijden!

Ze hadden de auto die ik zocht

Ze hadden de auto die ik zocht. Goede afspraken gemaakt. Zijn ook nagekomen. Zelfde dag betaald en opgehaald. En..... de koffie was goed!

• Deskundigheid N.v.t.

Aardige verkopers.

Gewoon aardige verkopers

Fijne ervaring, met tijd om rustig op je gemak de auto te bekijken

Fijne ervaring, snel contact en kreeg rustig de tijd om de auto zelf op mijn gemak te bekijken en een proefrit te maken. Geen irritante verkooppraatjes, maar open en eerlijk over de auto.

open en transparante manier van verkoop en inkoop

zie mijn aanbeveling

Top service

Kon snel terecht voor een proefrit. Kreeg een top service en de auto zelf qua kwaliteit en prijsverhouding Top!

Goede service, geen poespas

Klantvriendelijk en goede service!

5,5 jaar geleden hier voor het eerst, met alle tevredenheid, een hele fijne auto gekocht. We wilden niet alleen een nieuwe auto maar ook een goed garagebedrijf waar we terecht kunnen als er service en onderhoud gedaan moet worden. Ze bestaan dus echt nog wel!!! Geen drammerige verkopers maar hele gastvrije en klantvriendelijke mensen. Goede service, duidelijk in hun uitleg en altijd vooraf transparant over eventuele extra onkosten. Dus nu weer met alle vertrouwen een nieuwe auto hier gekocht.

Goede ervaring geen opdringerige verkooppraat.

We hebben hier een auto gekocht. Vlotte onderhandeling en afhandeling. Met verkoper Wesley. Tip.controleer wel de opties die op internet staan maar die soms niet op de auto aanwezig zijn. Ik geloof niet dat dit met opzet is.

• Service N.v.t.

Top ervaring met snelle en professionele service!

Dit najaar bij Jos Priem met veel tevredenheid een occassion gekocht. Het is een prettige dealer waar niks wordt gepushed of opgedrongen. Het maken van een proefrit was dan ook geen enkel probleem. Inmiddels heb ik de auto een tweetal maanden in bezit en hij rijdt als nieuw en zonder mechanische problemen of kuren. In deze periode al zon 5000km mee gereden waaronder een lange buitenlandreis. Na aanschaf van de auto had ik lekkage geconstateerd in de auto. Jos Priem heeft dit echter kostenloos direct en professioneel opgelost door het opnieuw plaatsen van de voorruit. Dit is gedaan bij hun vakgarage Van Yperen. Al met al top service waar ik graag in het vervolg gebruik van wil blijven maken! Ontzettend bedankt voor deze mooie aanschaf!

Super goed geholpen

Geholpen door Wesley, heel klantvriendelijk, uitstekende service. Aanrader!

Fijn bedrijf

Vriendelijk ontvangen, werden te woord gestaan op een vrijblijvende manier. Totaal niet pusherig. Staan veel verschillende soorten auto’s, keuze zat.

Vriendelijke mensen, auto keurig afgeleverd

Ik ben hartelijk ontvangen bij Jos Priem. De auto die ik er heb gekocht werd keurig netjes afgeleverd. Communicatie verliep ook helemaal goed. Al met al, uitstekende ervaring. Ik kan niet anders dan ze aanbevelen!

Prima!

lekker no nonsens, prima service

GE-WEL-DIG

Ik kom al een aantal jaar bij Jos en z'n team. Ik ben altijd priema (!) geholpen, zowel op het gebied van aankoop als op het gebied van onderhoud. Ik rij er zelfs vanuit Brabant speciaal voor naartoe. Lieve mensen, met kennis van zaken. Gisteren heb ik m'n nieuwe Skoda Octavia opgehaald. Deze had Jos voor me gevonden na een door mij geplaatste zoekopdracht. Met een mail was de opdracht geplaatst en door middel van goed persoonlijk contact werd de juiste auto gevonden. Voor een priema (!) prijs en, zoals ook eerder, keurig netjes afgeleverd. Met APK, een check op de benodigde punten en meer dan op tijd. De gegeven aandacht is persoonlijk, op maat gesneden en kordaat. Jos en z'n team leveren wat ze beloven en doen hun best om klanten te helpen, en daar gaat het uiteindelijk om. Ik zou iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken Jos Priem en zijn team aanbevelen. Je kunt op hen rekenen! En ik zie uit naar een verdere samenwerking in de komende jaren. Mannen, bedankt wederom!

Snel tot een deal gekomen.

Snel tot een deal gekomen. Goed bereikbaar en mooie showroom.

Super leuke Yongtimer met weinig kilometers!

Klant en servicegericht, transparant en voortvarend in zakendoen en een faire ondernemer. Autobedrijf Jos Priem is zeker een aanrader!

Goede services en mooie auto’s

Je kunt bij Jos Priem altijd een mooie speciale auto vinden. Daarnaast kun je hier vertrouwd terecht dankzij uitstekende services. Ik raad Jos Priem zeker aan!

Uitweg 15 a

3645 TA Vinkeveen

Over Autobedrijf Jos Priem

Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties (alle merken incl uw lease auto) en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen. Wij streven naar een hoog klantentevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt bij ons goed en deskundig advies. Ons team staat u vriendelijk en correct te woord. Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!