voldoende, een redelijke ervaring

Vandaag 2 uur gereden voor een Renault Twingo. Service die geboden wordt valt toch tegen. Auto staat strak op de muur geparkeerd waardoor de auto niet goed te zien is. Hiernaast is het helaas ook niet mogelijk om een proefrit te maken. Erg jammer, want was toch er geïnteresseerd.

goede service, goed behandeld

Op basis van wat ik nu al meegemaakt heb, een eerlijke top garage. We gaan onze wagen zaterdag 16 december ophalen, maar ik verwacht geen enkele negatieve ervaring. Super.

perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels heb ik mijn tweede auto bij Jos gekocht. Naast een geweldig aanbod is Jos Priem transparant in zijn voorwaarden. De auto die ik vorige maand kocht, had wel een defect. Jos heeft dit binnen de garantie direct opgelost en ons tijdens de reparatie een leen auto gegeven. Helaas moet ik even wachten maar ik kom over 2 jaar zeker terug voor auto nummer 3!

goede service, goed behandeld

Jos is een goede, betrouwbare en vriendelijke verkoper die van auto\'s houd maar ook van mensen. Doet wat \'ie zegt en zegt wat \'ie doet. Zeer tevreden met de aankoop van een nieuwe gebruikte auto en inruil van de oude.

goede service, goed behandeld

Autobedrijf voelde als een \"warme deken\" toen ik voor het eerst binnenkwam om een auto uit te zoeken. Er stond geen auto verkoper in mijn nek te hijgen, maar kon op mijn gemak de auto bekijken. Uiteindelijk is de koop gesloten en ben met een mooie BMW op pad gegaan ;-)

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk ontvangst door Jos. Proefrit was geen enkel probleem. Een nette en eerlijke inruilprijs gekregen. Op weg naar huis ging er een lampje branden en contact met Jos gehad. Ik kon gewoon naar de dealer om het te laten verhelpen. Bleek wat vuil in een connector te zijn. Kortom vriendelijk personeel, meedenkend met de persoonlijke situatie en bij een probleem welwillend om dit netjes op te lossen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

PRIEMa behandeling gehad. Ja, dit bedrijf maakt zijn naam en slogan waar. Auto ingeruild en andere gekocht. Goede en leuke onderhandeling gehad. Bij dit bedrijf ga je niet zomaar weg, ook in de toekomst niet!

goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaring met het aankopen van mijn nieuwe auto. Binnen 2 uur een uitleg over de nieuwe auto, een proefrit, taxatie oude auto, prijsonderhandeling en overeenkomst. Bedankt Jos en Martijn!

goede service, goed behandeld

Een verrassend, vriendelijk, professioneel garagebedrijf waar je als klant het gevoel hebt belangrijk te zijn. De onderhandelingen over inruil en verkoop waren hard maar eerlijk. Resultaat? De aankoop van een prachtige Saab.

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto !

goede service, goed behandeld

erg goed en soepel behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdje geleden een oudere auto bij Jos gekocht. PRIEMa service blijkt waar te zijn! Als er kleine mankementen zijn, lost hij ze op. Niet belust op winst, maar op tevredenheid aan beide kanten. Ga zo voort!

goede service, goed behandeld

Vanaf moment van aankomst een goede ontvangst. Ook de prijs overeenkomst en de service is prima in orde. De auto is nagekeken en netjes afgeleverd volgens afspraak. Kortom een prima bedrijf en nette mensen.

goede service, goed behandeld

Onze auto was kapot. Lang verhaal. We moesten in ieder geval een andere hebben. Autobedrijf Jos Priem heeft ons geweldig geholpen door zowel te helpen bij het zoeken naar een geschikte vervanger (conform onze wensen), als het keurig netjes afleveren. Alles was in een mum van tijd geregeld en er werd werk van gemaakt om ons zo goed mogelijk op weg te helpen. Verder een zeer gastvrije ontvangst en behulpzaam personeel die prima op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op autogebied en er voor de klant zijn. Kortom: we zijn zeer geslaagd uit dit traject gekomen en bevelen Jos en zijn mannen van harte bij u aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service. Bij aankoop bleek airco niet te werken gelijk afspraak met werkplaats gemakt en nu heerlijk de airco aan.

goede service, goed behandeld

Na enig speurwerk op het internet kwamen wij autobedrijf Jos Priem tegen. Het viel ons direct op dat de auto\'s zeer scherp geprijsd waren en na het lezen van de reviews van andere mensen besloten wij om voor Jos Priem te gaan. Ons oog viel op een gebruikt golf uit 2012. Na telefonisch contact gehad te hebben met Wesley besloten wij af te rijzen naar Vinkeveen. We hadden best wat vragen over de auto die het personeel deskundig wist te beantwoorden. Overigens is dit personeel heel erg vriendelijk en zeker niet opdringerig wat bij veel autogarages wel het geval is. Na een korte onderhandeling hebben we hebben de auto + winterbanden mee naar huis genomen. Op dit moment rijden we zeer tevreden rond met onze auto. We kunnen iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Ik ben (al een aantal jaar) een zeer tevreden klant van Autobedrijf Jos Priem. Ik wordt altijd goed en netjes geholpen. Ze denken ook met je mee.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed geholpen, het relais was stuk en ik was 2 dagen buiten de garantie. Toch heeft Jos dit allemaal netjes voor mij geregeld en zelfs een leenauto beschikbaar gesteld, zonder eventuele extra kosten! Bedankt Jos!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Volkswagen Touran gekocht. binnen de garantietermijn bleek de koppeling versleten zonder enig probleem werd het opgelost en ook nog in een garage bij mij in de buurt. Niets dan lof.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring met Autobedrijf Jos Priem. Ik heb mijn auto ingeruild op een mooie Kreidler maar deze had helaas al een paar jaar niet meer gereden. Ter plaatsen nog een uurtje gesleuteld voordat de proefrit kon beginnen, en uiteindelijk heb ik de brommer dan ook mee genomen (rijdend). Helaas onderweg wat problemen ondervonden waardoor ik opgehaald diende te worden, en na later onderzoek bleek dat de motor schade had opgelopen door te weinig én vervuilde olie in de versnellingsbak. Aangezien ik de brommer toch wel graag wilde houden heb ik besloten hem te (laten) repareren, en hier ook contact over gehad met Jos. Een week later had ik weer een prima brommer, en ben ik met Jos tot een meer dan redelijke oplossing gekomen in de vorm van een financiële bijdrage. Zeer netjes afgehandeld, en dus een zeer tevreden klant!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

wat een ontzettend fijne man,jos priem,menselijk,vriendelijk,welwillend een klant tevreden te stellen.net een andere auto daar gekocht., goede onderhandeling en top service! na ophalen werd een klein foutje bij auto direct hersteld en ook voor het opleveren werd de auto nog grondig nagelopen..jos bedankt ! we komen zeker bij jou terug.

Uitweg 15 a

3645 TA Vinkeveen

Over Autobedrijf Jos Priem

Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties (alle merken incl uw lease auto) en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen. Wij streven naar een hoog klantentevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt bij ons goed en deskundig advies. Ons team staat u vriendelijk en correct te woord. Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!