Lekker snel en makkelijk

Goede adviezen voor het kiezen van de juiste auto! Makkelijk in omgang en ik ben zeer tevreden.

Tot op heden zeer prettig

Prettige ongedwongen sfeer en omgang. Verkoper neemt ruim de tijd voor je en is behulpzaam. De afspraken worden correct nagekomen wat natuurlijk erg belangrijk is en wat vertouwen geeft. Ik hoop dat in de toekomst als er een probleempje met de auto is dit vertrouwen niet geschonden wordt.

Top personeel

Goed geholpen net bedrijf

zeer goed

we waren toe aan een andere Auto we hadden een C3 diesel we zijn over gestapt naar de Mitsubishi Colt 1. 3 benzine Jos Priem heb de zaak van ons goed op zicht genomen en kwam met deze Auto aan hij was top zijn er heel blij mee..

prettig geholpen, heldere communicatie, goede prijs en mooie auto

prettig geholpen, heldere communicatie, goede prijs en mooie auto

Zeer attent en correct

Duidelijke foto's en beschrijving, die overeenkomen met de werkelijkheid. Erg vriendelijk en snel geholpen!

• Deskundigheid N.v.t.

Zeer vriendelijk en vakkundig

Onze ervaring tot nu toe gaat over de contacten, telefonisch zowel als bezoeken. Onze wagen moet nog afgeleverd worden dus over die kwaliteit heb ik nog geen ervaring, wel een heel goed gevoel. Direct bij het eerste mailcontact een prettig gevoel over de benadering, dit werd later aan de telefoon bevestigd. Na enkele bezoeken, gesprekken en het eea dat moest worden uitgezocht uiteindelijk besloten de auto daar te kopen. Goede vriendelijke adviezen, meer dan genoeg ruimte voor vragen, goede zinvolle antwoorden, proefrit gemaakt en meer dan tijd genoeg om ook thuis nog na te denken over de aankoop. Als de onderbuik gelijk krijgt gaan wij hier nog heel lang heel blij van zijn.

Prima geholpen

Alles duidelijk uitgelegd goed geholpen

Prettig bedrijf en bovenal vriendelijke en meedenkende verkopers!

Na lang speuren op internet vond ik de auto die ik wilde hebben. Na een prettig contact met zowel Wesley als Max, een uitgebreide uitleg over de auto en een proefrit, de auto met garantie gekocht. Na de koop te hebben gesloten kon ik de auto al twee dagen later ophalen. Tot mijn grote positieve verbazing was zelfs het deukje uit de voorportier gehaald!! Kortom een hele positieve ervaring overgehouden aan Autobedrijf Jos Priem!

Onbetrouwbaar.

Op maandag een ongelooflijk leuk autootje gezien. Onmiddellijk gebeld. Er zouden mensen voor kijken. Namen ze hem niet zouden wij gebeld worden. En, ongelooflijk voor zo’n leuk autootje, deze mensen zagen er vanaf. Onmiddellijk een afspraak gemaakt om te kijken en te kopen. Waren er helemaal weg van. Echter, tot onze verbazing, werden wij op het moment dat wij hun richting op wilde gaan, gebeld dat ie verkocht is. Hoe onbetrouwbaar en hoe slecht worden afspraken nagekomen. Wordt dit zakelijk genoemd of is dit pure onbetrouwbaarheid. Hoe moet je dan je afspraken maken. Ons is geleerd, om afspraken altijd na te komen. Een man een man een woord een woord. We zijn ongelooflijk teleurgesteld met deze gang van zaken en met dit bedrijf.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Klantvriendelijk en goed geholpen

De afspraak die we hadden gemaakt is heel netjes nagekomen. De mannen waren vriendelijk en behulpzaam. We hebben er een leuke stoere auto gekocht. We zullen zeker weer teruggekomen.

Deskundig en zeer vriendelijkheid

Erg vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Zo omschrijf ik ons contact met Wesley. Het was een eindje rijden dus van te voren telefonisch allerlei zaken nagevraagd. We zijn kei tevreden met onze "nieuwe" auto. En zou zeker een volgende keer op zijn website kijken als we een andere auto zouden wensen. Dus nogmaals bedankt Wesley!

klantvriendelijk en erg behulpzaam

nemen goed de tijd om je te helpen en eventueel dingen voor je uit te zoeken

日本人相手でもしっかり対応してくれました。

オランダ語は喋れないので英語で対応して頂きました。 すごく丁寧に私たちにしっかりと時間を作ってくれて、疑問点など全ての質問に答えてくれました。 また、車を買うことがあれば利用したいと思います。

• Would you recommend us? Yes

Goede service, faire prijs

Heb hier een auto gekocht voor een faire prijs en ook een aardige inruil prijs gekregen. Kan er verder nog niet veel over zeggen maar de 1e indruk met dit bedrijf voelt goed !!

Mooi bedrijf

Top service

Voldoende

Wat ik ontzettend waardeer is dat na een aanbetaling gedaan van een op het eerste oog goede auto, ben ik netjes gebeld dat er helaas reparaties verricht moesten worden. Ik kreeg netjes de tijd of ik het gerepareerd wilde hebben of wat ik gedaan heb van de koop af zou zien. Goede service dus! Erg blij mee.

Zakelijk met goede informatie.

No-nonsense bedrijf met een leuke voorraad!

Uitstekend geholpen door Max en Wesley. Ze zijn geduldig, open en direct. Hopelijk ga ik veel plezier beleven aan de nieuwe auto :)

ze zijn erg behulpzaam klantvriendelijk netjes. ze geven eerlijk antwoord op je vraag dat vond ik fijn .

No nonsens bedrijf

Leuk bedrijf, vriendelijke medewerkers, goede en geen overdreven benadering, to the point. Helaas heeft men zich niet voor 100% verdiept in het te verkopen product, waardoor op vragen niet altijd accuraat gereageerd werd. In grote lijnen, een goed bedrijf die oog heeft voor suggesties.

Een net bedrijf met ruime keuze zeker aan te raden.

Goed, netjes en snel geholpen.

Klant vriendelijk

Het was voor mijn eindje rijden. Maar wel de moeite waard je word r goed geholpen. Service is prima koffie staat klaar. Nemen de tijd voor je. Kort om goeie ervaring.

Betrouwbaar en snel geholpen

Aardig personeel, het voelde vertrouwd. Ook voor onderhoud snel geholpen en voor extra punten voor apk, goed overlegd!

Leuke mensen vriendelijk geduldig Top

Goed geholpen komen eerlijk over

Uitweg 15 a

3645 TA Vinkeveen

Over Autobedrijf Jos Priem

Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties (alle merken incl uw lease auto) en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen. Wij streven naar een hoog klantentevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt bij ons goed en deskundig advies. Ons team staat u vriendelijk en correct te woord. Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!