Goede vriendelijke snelle service.

Goede vriendelijke snelle sevice!

Nissan quasqai gekocht bij Jos Priem. Helemaal blij mee! Ontzettend bedankt voor de goede service!

Een Nissan quasqai gekocht bij Jos Priem. Helemaal blij mee! Bedankt voor de goede service

Heel goede service

Goeie service van hun en een aardige verkoper

Netjes geholpen

Van tevoren gebeld voor een afspraak en bij aankomst werd ik netjes geholpen en de auto waar ik voor kwam stond klaar om een proefrit mee te maken.

Mooie nieuwe auto, prima inruil, lekker dichtbij

Mooie nieuwe auto, prima inruil, lekker dichtbij.

• Service N.v.t.

Fijne aankoop en inruil.

Op autoscout had ik een range rover sport 5.0 supercharged gezien op de site. Deze kwam uit 2014 met iets meer dan 120duizend kilometer op de teller. Mijn oude auto, ook een range rover sport 5.0 supercharged, maar dan uit 2011 wilde ik graag inruilen. Na mijn vraag of dit mogelijk was moest ik een paar foto's appen. Nadat ik dit gedaan had werd ik gebeld met een bod. Mijn vraagprijs en het inruil bod van Jos Priem lagen best ver uit elkaar, en dus hebben we allebei gezegd verder te zoeken. Na een paar uur werd ik opnieuw gebeld met de reactie dat ze nog overlegd hadden en toch meer mijn richting op te kunnen komen. Na een testrit hebben we zonder verdere onderhandelingen de koop gesloten. Afgelopen weekend een rit van zo'n 1000 kilometer in Duitsland gereden te hebben bevalt de auto tot nu toe uitstekend.

Oke

Fijne behandeling gekregen.

Vriendelijk en eerlijk! Gelijk weten waar je aan toe bent.

Zeer mooi aanbod van auto's en heel klantvriendelijke benadering

Komt netjes afspraken na.

Auto staat al netjes gepresenteerd in de verkoop. Bij aflevering even extra gepresenteerd, wat altijd toch even wat extra's prettig gevoel geeft. Kortom, prima ervaring.

Snelle levering

Jos Priem leverde een prima auto, heldere afspraken en vlotte service. Zeker aan te bevelen.

Untrustable liars

They said to me when i bought Audi A3 2010 with 194600 km, that only fuel pump is broken, but in reality also all car is heavily scratched.

Goed geholpen

Goed geholpen

Nemen de tijd voor je. Wordt goed geholpen.

• Service N.v.t.

Prettige ervaring met vakkundige verkoper

Wij hebben onze camper bij Jos Priem gekocht en dat was een prettige ervaring. Goed geholpen, alle aandacht gekregen en een fijn contact. Onze wensen werden goed begrepen.

Kwam betrouwbaar over en zeer behulpzaam en meedenkend.

Ik heb onlangs een auto gekocht bij deze autogarage en ben zeer tevreden over de service. De verkoper kwam betrouwbaar over en was erg behulpzaam. Dacht echt met me mee waardoor het hele proces soepel verliep. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk advies. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare garage!

Florin

Congratulations and good luck in the future, I appreciate your attention to me as a customer

Net bedrijf met vriendelijke medewerkers

Leuke auto gekocht bij Jos Priem. Na thuiskomst bleek de airco niet te werken en na overleg een tegemoetkoming overeengekomen in de kosten voor de reparatie. Dit kan ik zeer waarderen !

Ook na de koop geweldige service

Ergens hieronder heb ik al een review geschreven, maar dit moet er nog wel even bij. Na 2 maanden kreeg kreeg mijn bmw kuren Afslaan bij remmen voor stoplicht, haperen bij optrekken. Gebeurde dus in de afgelopen vakantieperiode.maar ik mocht m’n toch brengen. Druk, personeel op vakantie dus ik was de auto wel paar dagen kwijt. Dus kreeg ik een leenauto mee. Over geld werd niet gesproken, ik had de auto zonder garantie gekocht. Ik dacht dus wel een rekening te krijgen. Nou die kwam: 1000,- MAARRRR OOK DE KORTING WAS €1000,- Zelfs de leenauto hoefde ik niet te betalen. Vergeet al je vorige garages en koop bij Jos priem!

Top kwaliteit occasion Nissan Juke uit 2011 gekocht bij Jos Priem

28 augustus 2024 Zoetermeer. Jos Priem zakelijk doch vriendelijk en behulpzaam. Aanrader vanwege de kwaliteit Occasion van mijn Juke Nissan uit 2011 ongelooflijk want rijdt haast nieuw met Echte kilometers en historie van deze auto bij dit garagebedrijf.

Goede communicatie

Goede communicatie en nemen ook de tijd voor je als je langs komt. Alles als prettig ervaren

Deskundig en betrouwbaar

Ben zeer netjes geholpen en goed voorgelicht bij de aanschaf van een heerlijke goede auto. Kon bij overdracht vanwege betaalstoring niets overmaken maar toch de auto zonder blikken of blozen mee gekregen. Dat noem ik vertrouwen!

Mijn auto was niet meer te repareren en Jos heeft goed meegedacht om te zoeken naar een nieuwe auto.

Jos heeft goed geholpen een nieuwe auto uit te zoeken. Bij mijn garage kwam ik er niet goed uit. Jos dacht goed en zocht mee voor een nieuwe auto voor ons gezin met vier kinderen.

Goede communicatie

Goed bedrijf , mooie auto gekocht en de gewilde prijs op mijn inruilauto gekregen. Als after- service kan ik de auto nog even langs brengen bij de garage om de benzine vlotter te vervangen. Perfecte service !

Geweldig!

Het kopen van een auto bij Jos is (voor mij altijd) een geweldige ervaring. Jos heeft talent in het beoordelen wat de wens is van de klant. Zijn assortiment is van een hoger segment, de kwaliteit is geweldig, over de prijs is echt over nagedacht en dus mooi scherp. ik heb er altijd alle vertrouwen in. Het samen bereiken naar een koop overeenkomst loopt altijd soepel en is een fijne ervaring precies wat ik zoek. Jos je bent een topper, en ik koop graag auto's bij jouw.

Uitweg 15 a

3645 TA Vinkeveen

Over Autobedrijf Jos Priem

Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties (alle merken incl uw lease auto) en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen. Wij streven naar een hoog klantentevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt bij ons goed en deskundig advies. Ons team staat u vriendelijk en correct te woord. Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!