Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat ze tevreden zijn over de service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de communicatie is duidelijk. Prijzen worden als eerlijk gezien. Over het algemeen verloopt de ervaring betrouwbaar en klantgericht.
Heb van de week een scooter gekocht en dit ging zeer voorspoedig. Vriendelijke verkoper, goed contact mee gehad, en een vlotte afhandeling. Mocht ik in de toekomst een ander voertuig willen hebben dan kom ik zeker terug.
12 June 2026
Tobias
Nederhorst den Berg
Er werd voor mij genoeg tijd genomen om voor de proefrit en ook nog daarna het 1 en ander over de auto uit te leggen. Vooraf ook goede communicatie betreft historie en onderhoud van de auto...voor mij zéér belangrijk! Transparant, eerlijke prijzen en goede service.
11 June 2026
Mascha
Amsterdam
Behulpzaam en mooie deal kunnen maken.
3 June 2026
Wiro
Amsterdam
Door 200km op de gok te wagen voor een bezichtiging, kwamen we al snel tot een goeie deal, ik had ik eigenlijks de boel niet voorbereid, tevens was ik van onderstelling dat ik sowiso terug moest komen na de onderhandeling, maar alles werd in goeie banen en vertrouwen geregeld zodat ik bij thuis komt alles in orde kon maken en vervolgens de volgende dag de auto's om kon ruilen... heel vriendelijk geholpen voor iemand met een geestelijke beperking, heel trots op mn aankoop.
2 June 2026
Michael
GRONINGEN
Snelle afhandeling Vriendelijk
22 May 2026
Michel
Maarssen
Deskundig, vriendelijk en aardig personeel. Open voor vragen.
15 May 2026
Merel
Hilversum
Zeer fijn geholpen, Auto presies zoals geadverteerd. Voelt zeer betrouwbaar aan. Auto' zijn scherp geprijst viel mij op. Dus zoek je een betrouwbare verkoper dan zeg ik, doen !.
8 May 2026
P
Ridderkerk
Waren zeer relaxed kreeg alle ruimte om dingen te testen. Klant is koning. Prettige sfeer kreeg eerlijke informatie. Toe nu toe zeer tevreden. Medewerker Jules belt terug als hij dat beloofd en komt na wat hij heeft beloofd . Fijne vent . Rix
6 May 2026
Rix
Breukelen
Auto gekocht zonder bezichtiging van te voren op basis van vertrouwen. Ik ben met de trein heen gereisd en een medewerker heeft mij van het station opgepikt. Eenmaal bij het bedrijf aangekomen verkeerde de auto exact in de staat zoals deze van te voren werd geschetst.
24 April 2026
daniel
Velstra
Doen een beetje moeilijk als je een aankoop keuring bij eigen garage wil. Proefrit van 15 min anders wordt de auto vies. Er zat 3 liter benzine in. Uiteindelijk wel de langere proefrit mogen doen. Geen enkele uitleg over de auto. Geen onderhandeling over de prijs mogelijk. Beetje star allemaal.
Beveelt niet aan
16 April 2026
Sandra
Beverwijk
Mijn droom auto gekocht. Geen verkoop praatjes, geen smoesjes, heerlijk helder en gewoon de juiste prijs. Mijn dank is groot!
31 March 2026
Jelle
Schoorl
Fantastisch geholpen door beide heren en zeer betrouwbaar
23 March 2026
Yldau
Vinkeveen
Goed geholpen snel zonder gedoen en en met een goeie prijs voor men oude auto
21 March 2026
Chris Jansema
Oosterwolde
Geweldig meedenken, super service en zeer vriendelijk!
23 February 2026
Johan
Bovensmilde
Met Bas de auto van mijn keuze bekeken, nog niet mee gereden maar eerst de inruilprijs van mijn auto afgewacht. Deze was interessant, dus eerst met mijn vrouw besproken en daarna gaan rijden. Is goed bevallen dus gekocht. Top Jos !!
11 February 2026
René
Nieuwer ter Aa
Mooie en goede auto gekocht. Goed geholpen door Mick. Goede prijs voor inruilauto gekregen.
22 January 2026
Mirjam
Amsterdam
Netjes geregeld.Alles in orde gemaakt
16 January 2026
Dick
Alkmaar
via de digitale snelweg bij Jos Priem terecht gekomen. Van te voren gebeld, de auto van onze keuze stond al klaar. Tijdens onze proefrit werd onze vorige auto beoordeeld. Bij terugkomst lag er een voorstel waar we het direct over eens waren. Echt leuk om zo vlot geholpen te worden. We zijn er reuzeblij mee!
15 January 2026
Er wordt goed ‘meegedacht ‘ bij Jos Priem
31 December 2025
Josée
Amstelveen
mijn ervaring bij het kopen van een auto bij Jos Priem is heel positief de klant staat duidelijk centraal bij Jos Jos heeft veel verstand van auto's en koppelt dat met humor tot een aangenaam verkoopgesprek. ik was heel tevreden over de inruilwaarde van mijjn oude auto en de koopprijs van de nieuwe auto. Jos denkt mee met de klant en geeft goed advies. ik kan dit autobedrijf dan ook zeker aanbevelen
31 December 2025
Eric
Nieuwegein
Contact gelegd met dit bedrijf en heel snel een afspraak gemaakt voor een proefrit. Daarnaast kreeg ik ook een goed bod op mijn inruil auto. Na de tevreden proefrit direct de deal gesloten. Nu wachten tot de auto geleverd kan worden, omdat deze nog naar de werkplaats moet voor het verversen van olie en filter.
25 December 2025
Richard
Lekkerkerk
Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk personeel. Nemen ruim de tijd voor al je vragen.
10 December 2025
Anja
Assen
Al jaren klant, al jaren fijne en goede dienstverlening
5 December 2025
reinier
Loenen aan de Vecht
Leuk ontvangst. Informele sfeer. Nemen ruim de tijd
3 December 2025
Bart
Amstelveen
Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties (alle merken incl uw lease auto) en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen.
Wij streven naar een hoog klantentevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U krijgt bij ons goed en deskundig advies. Ons team staat u vriendelijk en correct te woord.
Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!
Uitweg 15 a
3645 TA Vinkeveen