Mooie camper gekocht voor een prima prijs
Eerste ervaring met dit bedrijf Heel betrouwbaar , super service, fijne mensen
Prettige service
4 May 2022
heer/mevrouw
Den Bosch
Ondanks de drukte van de verhuizing zijn we zeer correct behandeld.
4 May 2022
heer/mevrouw Peter en Antje de Jong
Oudehaske
Onze camper ingeruild. Vriendelijk en netjes geholpen. Jan en Koosje .
5 December 2021
Koosje en Jan
Assen
Prima service.
19 November 2021
Harry
Lelystad
Geertjan heeft verstand van zaken. Ook technisch weet hij wat hij doet en helpt je graag. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en zijn service.
15 November 2021
heer/mevrouw Grevelt
Rijssen
de camper doet volledig aan onze verwachting. nog zeer bedankt voor de prima begeleiding bij deze aankoop Groeten fam. Ploeg
15 November 2021
heer/mevrouw. J. Ploeg
zaandam
Ik had een probleem met de pomp van de camper. Gebeld en werd telefonisch geadviseerd !! Probleem opgelost echt super tof
11 August 2021
cmjw kuijpers
Bergen op Zoom
Rozendom campers kan ik van harte aanbevelen. De heer en mevrouw Rozendom zijn altijd erg vriendelijk en hebben de service zeer hoog staan. Altijd een mooie voorraad aan jong gebruikte campers! Met vriendelijke groet, Fam Schaeffer
1 July 2021
patrick
Schaeffer
Afspraken zijn nagekomen. De afgeleverde camper was zonder gebreken. Zeer tevreden over de transactie. Goede informatie van dhr Rozendom.
heer marcel van balen
dalfsen
Men heeft alle aandacht en geduld met de klant En levert de campers netjes af Geen wilde verhalen Men doet wat beloofd is Ook de after sales is prima Vragen worden a la minuut beantwoord en problemen opgelost Zeer aan te bevelen adres
heer Kroon
Almelo
Nadat wij de camper op hadden gehaald bleken er wat kleine mankementen te zijn. Werden zonder probleem opgelost. Later nog een probleem met zonnewering maar werd snel en prettig volgens afspraak verholpen. De koffie staat altijd klaar!!!! Kan deze firma zeker aanbevelen. Top.
heer/
Deventer
GJ is een rustige verkoper. Weet waar hij het over heeft. Geef je de ruimte om de camper te bekijken. Geeft goede adviezen. We zijn zeer tevreden. Wij gaan heerlijk genieten van een hele mooie camper.
Aad De Graag
Afferden
Lekkage aan ophangpunt van luifel. Is opnieuw afgekit. Alles zeer goed en degelijk opgelost.
heer/mevrouw Hans
Nuland
Zeker goed alle tijd voor uitleg
heer/mevrouwA. Mansensa
Holwierde
Vriendelijke benadering met uitstekende service
heerhoogterp
Olst
Goed geholpen, camper goed afgeleverd
de heer Kabel
Alkmaar
Wat een ontzettend fijn bedrijf. Eigenaar en zijn vrouw stellen alles in het werk om klant tevreden te stellen.houden zich correct aan de afspraken en onze camper is naar volle tevredenheid afgeleverd. Een dikke pluim en nogmaals dank voor de fijne samenwerking Jan en Marja Beems
23 April 2021
Jan
Wognum
Een storing in het systeem van onze Carthago Camper. Na zelf een speurtocht lukte het ons niet te vinden wat het probleem was. Even naar Rozendom Campers bellen en daar spreken wij met Geert-Jan de eigenaar. Hij maakte tijd vrij en zijn er naar toe gereden. Even een korte interview door Geert-Jan en hij had het binnen 5 minuten opgelost. Als je spreekt over een technische man die de campers van binnen en buiten kent dan moet je wel hier zijn Rozendom Campers te Rijssen. Wij waren heel blij en bij een loop ronde om de camper ziet hij nog iets en weet het direct te verhelpen. Voortaan even naar Rijssen, wat een services.
23 March 2021
Gerrit
Vriezenveen
Echt goede service en altijd behulpzaam! Super!
4 March 2021
Teus
Rijssen
3 February 2021
herman
Bentelo
Onverwacht hebben we onze camper verruild met een camper die kwalitatief veel beter is en meer ruimte heeft. De service en aflevering is heel goed. Het gaf ons een vertrouwde indruk.
2 February 2021
Gerrit
Vriezenveen
Vriendelijke niet opdringerige eigenaar die je rustig de tijd geeft om de camper in alle rust te bekijken.
18 January 2021
heer André
Raalte
Prettig contact en goede snelle service
18 January 2021
Gerard
Hoogerheide
Wij hebben de familie Rozendom leren kennen als vriendelijke en behulpzame mensen en daarbij wordt een zeer goede service gegeven.
17 November 2020
Inge
Doetinchem
Rozendom Campers biedt mooie, luxe occasion campers aan in verschillende prijsklassen.
Rozendom Campers is een jong en dynamisch bedrijf.
U wordt gastvrij onthaald en u kunt de volgende diensten van ons verwachten:
• Verkoop
• Inkoop en inruil
• Service & geen afleverkosten!
Baruch Spinozastraat 12
7442 PD Nijverdal